חדשה פה

ים כחול

New member
חדשה פה ../images/Emo13.gif

אני מחפשת שוקולד תוצרת חוץ ... הוא מגיע במרובעים וממולא מנטה הוא רך ונמס בפה.. שמו אפטר אייט .. ומגיע בקופסא ירוקה כהה.. אם מישהוא יודע איפה אפשר לקנות אותו בירושליים ?? או בארץ ... אני מחפשת כבר המון זמן ... תודה ים

ליאן.

New member
הוא נראה לאחרונה בדיוטי פרי..

לא ראיתי אותו נמכר במקומות אחרים, אבל אני מניחה שאפשר למצוא אותו בחנויות השוקולד המובחרות..

prophit

New member
הקשיבו הקשיבו- מי שטס לחו"ל

נא לשלוח לי מסר ולקנות לי איזה חצי ארגז שתיים של הדבר הזה- בתודה מראש PROPHIT

חיחי.. יש לי אותו בבית כרגע

דוד שלי שהגיע מאנגליה הביא את זה איתו. לא טעמתי... לי אישית לא מסתדר בפה מנטה ושוקולד ביחד... הייתי מביאה לך את זה, חבל! זה לא הולך אצלנו. איך הייתי רוצה לאכול עכשיו רבע לשבע. היית חייבת להזכיר לי את זה? חוצפנית. :)

ים כחול

New member
זה לא זה ../images/Emo13.gif

זה לא רבע לשבע זה אחרי שמונה באנגלית התבלבלתי כניראה זה באריזה ירוקה וזה טעים טעים
אני אוהבת הכל הכל עם שוקולד ולא מקפחת אף שיקלוד , זה משו מיוחד מנטה בתוך שוקולד. בשוקולד יש לי תקופות והתקפים ,,, יש לי תקופה של ממולדה .. לפעמים של פצפוצי אורז .. התקופה האחרונה זה היסטריה לבנה שוקולד פרה לבן . מעדן. דודה שלי קנתה בספרד את השוקולד עם המנטה בפנים ונתנה לי לטעום ומאז אני מחפשת אותו . אם מישו יודע איפה יש בירושלים אשמח לדעת . לפעמים אני ממציאה לי שוקולד לבד ויוצקת לתבניות . פעם הבאה ארשום מתכון . כל אחד יכול להמציא ובסוף לקשט עם פירורים של מקופלת לבנה או משהו אחר . אפשר לשים דובדבן בכל חלל כזה ויש לכם דובדבנים מצופים . נישתמע בקרוב
. ביי ים

ימימה... לא טעיתי ../images/Emo13.gif

באמת דיברתי על "אפטר 8".... עם המנטה אבל פשוט השם הזה הזכיר לי את רבע לשבע.. (שכמובן זה משהו אחר לג-מ-ר-י)

ים כחול

New member
חחחחח ימימה ../images/Emo13.gif

אהבתי את השם שהמצאת לי
רבע ל7 המממ נוסטאלגיה טעימה ... טימטם זה השיגעון החדש היום רק מה שכלמדתי איך אוכלים אותו חטפתי בומבה של שוקולד בפה והחלטתי שזה ממש פיגוע מתוק בפה ושאני מעדיפה להנות משוקולד לאט לאט .... הווו אפטר אייט מעדן מעודן ... ים ים

ים כחול

New member
יאאאאאאאא ליאן ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כן כן זה זה אני מתרגשת יאאאא
נכון טעים ??? מאיפה יש לך ??? אני מסוגלת לקנות 10 חבילות כאלו טוב יפעת עכשיו תנשמי נשימה עמוקה ( אני מרגיעה את עצמי ) חה חה. תגידי לי מאיפה קנית ואיזו חנות תודה ליאן
ים ים ~~~ יפעת ~~~

ליאן.

New member
זאת תמונה שמצאתי ברשת..

אני לא יודעת אם זה עוזר אבל השוקולד מיוצר באנגליה.. איפה קונים את זה בארץ - אין לי שמץ, אבל מבטיחה לברר..
אני עוד זוכרת שזה השוקולד היחיד שקניתי כשהייתי בהדיוטי פרי.. והוא נגמר די מהר.. זה היה די מזמן.

למעלה