חדשה פה

Shahar996

New member
חדשה פה ../images/Emo13.gif

היי אני חדשה פה :] קוראים לי שחר אני בת 14 ואני מאזור המרכז. אני מתה שם יבואו להופיע בארץ!!! הקול של היילי אגדי *~*

2MayaN2

New member
אמת אמת../images/Emo8.gif ../images/Emo221.gif

ברוכה הבאה
אני מעיין,השתלבות נעימה

shaharEB

New member
היי ../images/Emo9.gif ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני גם שחר ,בת 15
השתלבות נעימה

נסטי XD

New member
ברוכה הבאה!! :)

אני דנה, 17..מהדרום דרום דרום :) ואת צודקת ב-100000000%, אין על היילי הזאת

yaaruka

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

להיילי יש קול מדהים, אני לא יכולה להתווכח, אבל לדעתי תופסים ממנו יותר מדי, יש זמרות עם קול הרבה יותר מדהים!! ואתם יודעים שאני מתה על היילי ועל הקול המדהים שלה, אבל למשל לכריסטינה אגילרה (לדעתי!) יש קול הרבה יותר מדהים משל היילי, אבל הן גם שרות סגנונות שונים. קיצר אני אוהבת את הקול של היילי ואני חושבת שהוא ממש טוב אבל יש זמרות יותר טובות ממנה, אין מה לעשות
אה כן, אני יערה 14 גם מהמרכז ותיהני לך בפורום

Shahar996

New member
לא אמרתי שאין אנשים אחרים עם קול מדהים :)

בכל זאת כל אחד והדעה שלו

rocky girl

New member
למרות שתמיד נדהמתי מקולה של כריסטינה

ועד היום היא מדהימה ויש לה הופעות שפושט מצמררות......בזמן האחרון אני מתחילה לחשוב שהקול שלה עבה מדי...השנה היא הופיעה באמריקן איידול והיא פשוט לא נשמעה כול כך טוב... הקול של היילי הרבה יותר נקי....וזה ההבדל....אני חושבת שהיילי יותר טובה.... אבל הקול של כריסטינה באמת אחד המדהימים......יש לה הופעה בגראמי שהיא שרה את ביטיפול וזה פשוט היה מצמררר !!!!!

yaaruka

New member
לא ראיתי את ההופעות האחרונות שלה

נראה לי שלא ראיתי בכלל הופעות שלה
אבל אני חייבת לציין שהיילי השתפרה בטירוף והיא ממשיכה להשתפר ובכל הופעה ואלבום חדש שיוצא להם אני מתאהבת יות ויותר בקול שלה
יש לה קול של זמרת רוק! אני חולה על קול כזה

Shahar996

New member
מסכימה אתכן

אומנם גם אני לא ראיתי אף הופעה שלה אבל באמת יש לה קול מדהים ובקשר להיילי גם אני שמתי לב לזה שהיא משתפרת D: וקול של זמרי רוק זה כזה יפה

rocky girl

New member
האהאה אני מתתי על כריסטינה והקול שלה בתקופה

מסויימת וראיתי המון המון הופעות חיות שלה ! http://www.youtube.com/watch?v=dvbGrpEYT9o תראו את זה ! על זה דיברתי..היא פשוט מדהימה פהה

yaaruka

New member
שיעאו, אני לא אתחיל לדבר אתכן

על כל מה שמדליק אותי אבל מה שהכי מדליק אותי זההקול של הסולן של קינגס אוף ליאון וכאלה בסגנון
אין דברים כאלה!!!

rocky girl

New member
אומייגאדדדד!!!!!!!! ברוררררר גם אותיייייייייי

הסולן של קינגס אוף ליאון- ניקלבאק-סינרגיה-אודיוסלב- לי דווייז (מאמריקן איידול !)

yaaruka

New member
אני שונאת את סינרגיה ../images/Emo6.gif

ואת כל השאר חוץ מקינגס אני לא מכירה\שמעתי רק שיר אחד או שניים ואני לא זוכרת XD ראית ONCE? השחקן הראשי, הקול שלו גם באותו סגנון של הסולן של קינגס ואני חולה על זה

למעלה