חדשה פה

רותם654

New member
../images/Emo23.gifברוכה הבאה

היי אני רותם ואני בת 13 וחצי תספרי גם את....

רותם654

New member
../images/Emo207.gif תענו פליז זה לחברה שלי יש לה עבודה

לחופש... זה שאלון כזה על מדינות אז אני מפיצה לה את זה בפורומים.... יבשות: אסיה או אירופה? אירופה או אוסטרליה? אמריקה הדרומית או הצפונית? אפריקה או אמריקה? מדינות: מקום שהיית רוצה לגור בו (חוץ מישראל)______________ היית טס ל: אנגליה,ארגנטינה או לקליפורניה? מה את/ה מעדיף/פה: טורקיה,יוון או שוויץ? איזו עיר הכי רומנטית לדעתך? מה אתה חושב על... פריז_______________ לונדון__________________ תאילנד___________________ לאס וגאס__________________ לאיזו מדינה שלא היית את/ה רוצה לטוס? אם טסת לאלה מדינות זה היה? כמה פעמים טסת? או/או מקסיקו/ספרד סין/תיאלנד רוסיה/רומניה לודון/פריז בואנוס איירס /מדריד גרמניה/שוויץ יוון/טורקיה הוליווד/ סאן פרנסיסקו את/ה שיתיהיה גדול רוצה לגור בישראל או בחו"ל (ואת שמה של המדינה)

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifטוב,עונה../images/Emo6.gif

יבשות: אסיה או אירופה? אירופה אירופה או אוסטרליה? אירופה אמריקה הדרומית או הצפונית? הדרומית אפריקה או אמריקה? אמריקה מדינות: מקום שהיית רוצה לגור בו (חוץ מישראל) טוב לי פה
היית טס ל: אנגליה,ארגנטינה או לקליפורניה? ארגנטינה מה את/ה מעדיף/פה: טורקיה,יוון או שוויץ? טורקיה איזו עיר הכי רומנטית לדעתך? לא יודעת מה אתה חושב על... פריז- בא לי לטוס לשם לונדון- לא יודעת תאילנד- כל הזמן קורים של אסונות.. לאס וגאס- לא יודעת לאיזו מדינה שלא היית את/ה רוצה לטוס? צרפת אם טסת לאלה מדינות זה היה? לא טסתי כמה פעמים טסת? או/או מקסיקו/ספרד- מקסיקו סין/תיאלנד- תאילנד רוסיה/רומניה- רוסיה לודון/פריז- פריז בואנוס איירס /מדריד- בואנוס איירס גרמניה/שוויץ- שוויץ יוון/טורקיה- טורקיה הוליווד/ סאן פרנסיסקו- הוליווד את/ה שיתיהיה גדול רוצה לגור בישראל או בחו"ל (ואת שמה של המדינה)- בישראל

עונה..! =]]

יבשות: אסיה או אירופה? אסיה אירופה או אוסטרליה? אוסטרליה אמריקה הדרומית או הצפונית? דרומית אפריקה או אמריקה? אמריקה מדינות: מקום שהיית רוצה לגור בו (חוץ מישראל): לוס אנג'לס (אני אגור..) וניו יורק!!! (מנהטןןןןן!!!!!!!! =]]) היית טס ל: אנגליה,ארגנטינה או לקליפורניה? קליפורניה מה את/ה מעדיף/פה: טורקיה,יוון או שוויץ? שוויץ איזו עיר הכי רומנטית לדעתך? פריז ומנהטן!! מה אתה חושב על... פריז: רומנטית לונדון: יפה... תאילנד: הדבר הראשון שעולה לי בראש זה מחלות, אבל ההורים שלי אומרים שהם נהנו, וחוץ מזה הכל זול שם.. לאס וגאס: כסף, כסף, כסף...!!!!!!!!!!!!!!!! מקום מקסיםםםם!! אה וזה מזכיר גם פוקר ובלק ג'ק משחקים כיפיים!! וזה מקום מדהים!! לאיזו מדינה שלא היית את/ה רוצה לטוס? הודו.. אם טסת לאלה מדינות זה היה? ארה"ב, תורכיה וספרד... אולי גם איראן אם היו מבטיחים לי שלא הורגים אותי שם.. אירן זה מקום מקסים! , אחרי הכל.. כמה פעמים טסת? נראה לי 10 פעמים.. או/או מקסיקו/ספרד ספרד סין/תיאלנד סין רוסיה/רומניה רוסיה לודון/פריז לונדון בואנוס איירס /מדריד מדריד גרמניה/שוויץ שוויץ יוון/טורקיה תורכיה הוליווד/ סאן פרנסיסקו קשה!!!! הוליווד (מקוםן מיחוד בשבילי!!) את/ה שיתיהיה גדול רוצה לגור בישראל או בחו"ל (ואת שמה של המדינה) חו"ל (כדי לפתח קריירה!) להתחיל בלוס אנג'לס

אנבלווש

New member
עעוונה ../images/Emo3.gif

יבשות: אסיה או אירופה? אירופה :] אירופה או אוסטרליה? אירופה אמריקה הדרומית או הצפונית? הצפונית אפריקה או אמריקה? אמריקה. מדינות: מקום שהיית רוצה לגור בו (חוץ מישראל)_________ארצות הברית_____ היית טס ל: אנגליה,ארגנטינה או לקליפורניה? אנגליה :) מה את/ה מעדיף/פה: טורקיה,יוון או שוויץ? שוויץ. איזו עיר הכי רומנטית לדעתך? לא יודעת
מה אתה חושב על... פריז_______אייפל ?
________ לונדון____מדינה יפה
______________ תאילנד____חופי ים
_______________ לאס וגאס___הייתי רוצה לטוס לשם _______________ לאיזו מדינה שלא היית את/ה רוצה לטוס? אממ. לאיזושהי מדינה בארצות הברית..
איפה שיש ת'דיסנילנד
אם טסת לאלה מדינות זה היה? אממ. הונגריה, בלגיה, אוסטריה וו..לא זוכרת מה עווד חח
כמה פעמים טסת? דדי הררבה. או/או מקסיקו/ספרד מקסיקו סין/תיאלנד תאילנד רוסיה/רומניה רומניה לודון/פריז פריז בואנוס איירס /מדריד בואנוס איירס גרמניה/שוויץ שוויץ יוון/טורקיה טורקיה הוליווד/ סאן פרנסיסקו הולוויד את/ה שיתיהיה גדול רוצה לגור בישראל או בחו"ל (ואת שמה של המדינה) בישראל טוב לי פה
ואם מותר לי לשאול
למה היא צריכה ת'שאלון?

עונה..((כיף לחברה שלך כזאת עבודה))

לחופש... זה שאלון כזה על מדינות אז אני מפיצה לה את זה בפורומים.... יבשות: אסיה או אירופה? אממ אסיה, אירופה אין מזגן משו =]]] אירופה או אוסטרליה? אירופה אמריקה הדרומית או הצפונית? דרומית אפריקה או אמריקה? אמריקה מדינות: מקום שהיית רוצה לגור בו (חוץ מישראל) אמממ... הוליווד =]]] היית טס ל: אנגליה,ארגנטינה או לקליפורניה? קליפורניה מה את/ה מעדיף/פה: טורקיה,יוון או שוויץ? טורקיה שליטע =]! איזו עיר הכי רומנטית לדעתך? וונציה מה אתה חושב על... פריז: עיר שווה במיוחד! היורו-דיסני... אבל לא הייתי גרה שם... א-נ-ט-י-ש-מ-י-ם לונדון: עיר עתיקה, לי נשמעת משעממת... תאילנד- יתר אסונות =]] לאס וגאס- עיר של הימורים ובחורות =] לאיזו מדינה שלא היית את/ה רוצה לטוס? ברזיל אם טסת לאלה מדינות זה היה? טורקיה וקרואטיה כמה פעמים טסת? 6 או/או מקסיקו/ספרד- מקסיקו סין/תיאלנד- סין, היבוא של הכל! רוסיה/רומניה- אמממ.. רומניה... שונאת את רוסיה... לודון/פריז- פריז בואנוס איירס /מדריד- מדריד גרמניה/שוויץ- שוויץ, לא אשכח ולא אסלח לגרמניה... יוון/טורקיה- טורקיה הוליווד/ סאן פרנסיסקו- הולייוד את/ה שיתיהיה גדול רוצה לגור בישראל או בחו"ל (ואת שמה של המדינה)- רק ורק ורק ישראל :)

מאיוש33

New member
עונה :)

יבשות: אסיה או אירופה? אירופה אירופה או אוסטרליה? אוסטרליה [ אקזוטי ^^" ] אמריקה הדרומית או הצפונית? הצפונית אפריקה או אמריקה? אמריקאקה מדינות: מקום שהיית רוצה לגור בו (חוץ מישראל)______________ אוסטרליה, שוויץ, ארה"ב היית טס ל: אנגליה,ארגנטינה או לקליפורניה? קליפורניה מה את/ה מעדיף/פה: טורקיה,יוון או שוויץ? שוויץ איזו עיר הכי רומנטית לדעתך? פריז
בארוור :] מה אתה חושב על... פריז_______________ פסדר :/ אני לא מבינה למה מתלהבים ממנה כל כך..למה את כל הטיולי-בת-מצווה עושים שם...OO" לונדון__________________ הוו קר
תאילנד___________________ אקזוטי ומאגנוב PP: לאס וגאס__________________ עיר ההימורים ?!.. לאיזו מדינה שלא היית את/ה רוצה לטוס? שוויץ, יפן [
] , סין, ארה"ב , ברזיל, אוסטרליה אם טסת לאלה מדינות זה היה? הולנד צרפת ובלגיה [ נוו...הנדושות :) ] כמה פעמים טסת? פעם אחת או/או מקסיקו/ספרד ספרד סין/תיאלנד סין רוסיה/רומניה הממ..לא זה ולא זה DD: אבל אם חייבים אז רומניה לונדון/פריז לונדון בואנוס איירס /מדריד בואנוס איירס גרמניה/שוויץ שוויץ יוון/טורקיה יוון הוליווד/ סאן פרנסיסקו סאן פרנסיסקו את/ה שיתיהיה גדול רוצה לגור בישראל או בחו"ל (ואת שמה של המדינה) ישראל ^_^

גללללה

New member
טוב שנזכרתי |עונה| , אבל עוננה :D

לחופש... זה שאלון כזה על מדינות אז אני מפיצה לה את זה בפורומים.... יבשות: אסיה, אירופה .. XD אסיה או אירופה? אירופפה אירופה או אוסטרליה? אוסטרליה אמריקה הדרומית או הצפונית? ממ.. צפוננית אפריקה או אמריקה? אמריקה מדינות: ישראל ארצות הברית טורקיה סוריה בלגיה איראן ערב הסעודית שוודיה מרוקו טוניס צרפת מקום שהיית רוצה לגור בו (חוץ מישראל)______________ אמריקה היית טס ל: אנגליה,ארגנטינה או לקליפורניה? קליפורנייה מה את/ה מעדיף/פה: טורקיה,יוון או שוויץ? שוויץ (השוקוללד שם אחד הטובים ) |בוקס"| איזו עיר הכי רומנטית לדעתך? ת"א ?
מה אתה חושב על... פריז_______________ מגדל אייפפל [: לונדון__________________מקום יפפה !# תאילנד___________________הכל זול $ לאס וגאס__________________קזינו :D לאיזו מדינה שלא היית את/ה רוצה לטוס? תאילננד !# אם טסת לאלה מדינות זה היה?טורקיה כמה פעמים טסת? פעמיים או/או מקסיקו/ספרד - מקסיקו סין/תיאלנד - תאילנד רוסיה/רומניה - רומנייה לודון/פריז - לונדון בואנוס איירס /מדריד - מדריד גרמניה/שוויץ - שוויץ יוון/טורקיה - טורקיה הוליווד/ סאן פרנסיסקו - סן פרנסיסקו את/ה שיתיהיה גדול רוצה לגור בישראל או בחו"ל (ואת שמה של המדינה) אמריקה !#

תודה [[:

אני מיטל , כיתה ח' [: (בת 13 ) .. ומישהו יכול להסביר לי ת החוקים בבקשה? את השרשור הבנתי, כי נכנסתי מדי פעם ולא היה לי כח להירשם לתפוז..

גללללה

New member
מיטטטטטטלי ?../images/Emo8.gif

חחח, סוף סוף נכנסת !
וסבבה, אני ישלח לך מסר בתפוז עם הככל [: אוהבבת אותך [:

לגל וכל מי שמבין פה פחות או יותר [:

גל- את לא אמורה לשלוח לי מסר תפוז ? XD איך שולחים? אני יודעת רק לפתוח , בדקתי בדואר יוצא- לא מצאתי כלום
ואיך עושים את הזה שכותבים מתחת לקו בכל הודעה ... קיצצר תודה [:

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifממ..

כדי לשלוח מסר את צריכה ללחוץ על השם משתמש של מי שאת רוצה לשלוח לו,למשל אם את רוצה לשלוח לי-תלחצי על הכינוי שלי 'סתיו ויטל',יפתח לך חלון ותלחצי בצד על: 'שלח מסר'. כדי לכתוב מתחת לקו [שזה נקרא חתימה], תלחצי על השם משתמש שלך,ואז למעלה בצד שמאל תלחצי על: 'עדכון העולם שלי', אחרי זה בצד ימין על: 'עוד על עצמי',ולמטה יש לך מקום לכתוב חתימה. מקווה שעזרתי

למעלה