חדשה פה שם: עמית בת: 15 וחמישה ימים (3.9) כיתה י' המון בהצלחה לכולם בשנה הקרובה
A amiti860 New member 8/9/07 #1 חדשה פה ../images/Emo13.gif שם: עמית בת: 15 וחמישה ימים (3.9) כיתה י' המון בהצלחה לכולם בשנה הקרובה
M Miss RockRose New member 8/9/07 #2 הייייי../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif אני לוטם בת 15 ושליש מחיפה נעים להכיר השתלבות מהירה ומהנה ןבהצלחה גם לך^_^
הייייי../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif אני לוטם בת 15 ושליש מחיפה נעים להכיר השתלבות מהירה ומהנה ןבהצלחה גם לך^_^
A amiti860 New member 8/9/07 #3 היי.. גם לחברה שלי קוראים לוטם [ואח.. כמה שזה שם יפה. אבל בלי התחנפות] אני לא ממש מחיפה.. קצת יותר דרומה במפה, על איזה חור שנקרא אריאל. תודה
היי.. גם לחברה שלי קוראים לוטם [ואח.. כמה שזה שם יפה. אבל בלי התחנפות] אני לא ממש מחיפה.. קצת יותר דרומה במפה, על איזה חור שנקרא אריאל. תודה
M Miss RockRose New member 8/9/07 #4 מכירה^_^ ותודה תגידי לחברה שלך שיש לה שם יפה אריאל זה קצת בין נתניה להרצליה נראלי:S אני עוברת שם כשאני נוסעת לרה"ש
מכירה^_^ ותודה תגידי לחברה שלך שיש לה שם יפה אריאל זה קצת בין נתניה להרצליה נראלי:S אני עוברת שם כשאני נוסעת לרה"ש
ה הלוחשת לסוסים האחת ה New member 8/9/07 #5 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני מור בת 16 מזכרון יעקב בהצלחה גם לך במהלך השנה הקרובה השתלבות מהירה והתמכרות מהנה!!
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני מור בת 16 מזכרון יעקב בהצלחה גם לך במהלך השנה הקרובה השתלבות מהירה והתמכרות מהנה!!
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 8/9/07 #10 ברוכה הבאהה:]../images/Emo110.gif ואם כבר שמות אז ישלך שם יפה [ולא, לא קוראים לי עמית ]