חדשה פה שלום לכולם

tako55

New member
חדשה פה שלום לכולם

שלום לכולם. אני בת 35 נראה לי הכי מבוגרת פה. החלטתי להגשים חלום ללכת לרקוד. זהו חלום שמלווה אותי מגיל צעיר . אני לא מצפה להיות רקדנית מקצועית כמובן מה שחשוב לי זה הנשמה והכושר לעשות כושר במשהו שאני יודעת שאני אהנה ממנו . שאלתי היא האם חוץ מבכורי העתים יש עוד מקום שאפשר ללמוד ג'אז או מחול מודרני (בכורי העתים יקר לי טיפה) בסטודיו בי הלימודים הם רק לאנשים עם נסיון .הכושר הגופני שלי לקוי בלשון המעטה לא הזזתי את עצמי מגיל 10 אשמח לשמוע המלצות או בעלי נסיון שהתחילו מאפס. ותודה מראש על תשומת הלב

../images/Emo204.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif לגבי סטודיו B

אני לא חושבת שזה מקום רק לאנשים עם ניסיון (אלא אם זה מה שאמרו לך כשדברת איתם
), להפך, יש להם שיעורי בלט בסיסיים לאנשים שהם כמוך, רוצים ללמוד מאפס. אני חושבת שיש להם גם ג'אז בסיסי (אינטרו עם חיליק, תבדקי...) בהצלחה
המחירים של סטודיו B הם 42 לשיעור בודד, אבל אפשר לעשות כרטיסיות של מספר שיעורים בחודש (150 ל-4 בחודש) הנה האתר

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

גם אני מעל גיל 30 ורוקדת.אמנם מאז ומתמיד אני רוקדת ושומרת על כושר. אך את לא היחידה שגם בגיל מעל 30 רוצה להתחיל לרקוד. אף פעם לא מאוחר. בנוסף לביכורי העתים וסטודיו B.יש את מחולה בת"א. יש להם גם ג'ז ומודרני. גם בסטודיו B נראה לי שיש גם למתחילים.

Only Dance

New member
קודם כל יישר כוח!! ובהצלחה מכל הלב!

אני פשוט אוהבת נשים שתופסות את עצמן בידיים ומגשימות חלום למרות ההתחיבויות מסביב. קודם כל יש עשכיו שיגעון של ריקודים אז בכל מתנ"ס אזורי את יכולה לחפש חוג ואולי אפילו למצוא! באשר לסטודיו סטודיו בי הבנתי שמחולק לרמות? ניסית לברר על המתחילים? בהערכה קאטי.

למעלה