חדשה פה+שאלה...

חדשה פה+שאלה...

אני עוקבת אחרי הסדרה בערוץ 10... רציתי רק לדעת איזו עונה משודרת שם

irene17

New member
ברוכה הבאה!

בערוץ 10 משודרת העונה הראשונה. הפרק הבא הוא הפרק האחרון של העונה.

מנצלש"ת לשאלת ../images/Emo58.gif סוף עונה 2

ביבר הרוצח מסתדר לי בראש איכשהו. אבל לא הבנתי איך לאקי קשור לכל העניין. מה הקטע של האקונומיקה על הרגל, ואיך הוא הוא קיבל את הקלטת של ביבר ושני המתים, וסחט את וודי? או שזה היה ביבר שסחט אותו? לא הבנתי. הסבר, פליז? תודה מראש

inbalinbal1

New member
../images/Emo58.gif פרק 2X22

ביבר היה זה שסחט את וודי בעזרת הקלטת הוא ערך את הקלטת כדי שהוא לא ישמע בקלטת, הוא עשה את זה בשביל שהתיעוש של נפטון לא יעבור בהצבעה וכך החברה שלו תרוויח מיליונים. לאקי גם הוטרד ע"י וודי אבל בתקופה שונה.

../images/Emo58.gif 2X22

אמרו באיזה פרק שלאקי שלח אימיליי סחיטה לוודי, כשורוניקה בודקת לו במחשב היא בודקת רשימת כתובות שקית' מצא שהם של לאקי, לא?

orale12345

New member
תושבה ספוילר 222

היא באה לחפש אימיילים מלאקי אבל באותו זמן גם מצאה את האימייל מביוור שבו הוא סחט את וודי.!! ומי בסוף הרוויח מכל הסיפור קנדל !חח האדם שהכי לא מגיעה לו

שנייה, ../images/Emo58.gif 2X22

אז גם לאקי סחט אותו (צילם את ג'יה ואת הבית שלו והכל) וגם ביבר סחט אותו? שניהם סחטו אותו, בלי קשר ביניהם? זה פשוט נראה לי נורא מוזר...

לו לי

New member
בדר"כ אני מבינה אותך, ואת אותי

למרות שמשום מה ההודעות שלי לא תמיד ברורות! ע"ע ההודעה מעליך!

irene17

New member
נצל"ש - תיאור פרק 301 ../images/Emo58.gif

לא יותר מידי משהו חדש אבל הנה זה: The third season begins with Veronica getting settled into college life and helping Wallace's roommate, Piz, discover who stole a prized guitar and other possessions out of his car. Also, a serial rapist strikes again, and Keith picks up a just released Cormac Fitzpatrick from prison and takes him to meet Kendall at a private location.

למעלה