חדשה פה +שאלה

חדשה פה +שאלה

אז ככה בגלל שנושא הפורום הזה הוא מסטיקה הדבר הראשון שעולה לי בראש זה טארות קבלה וכאלה ורציתי לדעת אם מישהו או מישהי יודעים מה בדיוק עושה מתקשרת?ואיך?בכלל אם זה בסדר לפנות למתקשרת??

מה עושה מתקשרת:

תלוי. כל מתקשרת עובדת אחרת. בעיני, התפקיד של מתקשרת הוא לשקף את המציאות הנרחבת, כפי שאנחנו לא רואים או לא מוכנים לראות. בדר"כ מתקשרים לא יספרו לך על עצמך שום דבר שאת לא יודעת. הם רק יאלצו אותך להתמודד עם המציאות שאת מתקשה להתמודד איתה. יש מתקשרים שיגלו לך גם את העתיד. העתיד ניתן לשינוי. זה בסדר, לגיטימי, חוקי ואפשרי לפנות למתקשרת. לעשות סיאנס או ללכת למישהי שהיא מעלה באוב, זה לא בסדר. אם את רוצה עוד מידע, את מוזמנת ליצור איתי קשר במסר או אם את רוצה לחפש לך מתקשרת, את מוזמנת להיכנס לאתר מטפלים: www.metaplim.co.il בהצלחה. יעל.

ברוכה הבאה ניק חדש ../images/Emo65.gif

בפורום הזה שלנו עוסקים בהכל תקשור קריאה בקלפים קבלה כל מה שתרצי לכן ברוך בואך לכאן.

אני דווקא חשבתי על מתקשרת

בכיוון אחר הכוונה לתקשוקר עם מתים ולא לדעת את העתיד קימים מתקשרים כאלה נכון ?

קיימים.

ישנם מתקשרים שמעלים באוב- לפי היהדות זה אסור ישנם מתקשרים שעובדים עם סיאנס- גם אסור וגם לא בריא (מנסיון) וישנם מתקשרים שפותחים פתח ומאפשרים לך את הדיבור. אם את רוצה, אני יכולה להמליץ לך על מישהי. שילחי לי מסר. יום מקסים. יעל

IBP1

New member
יעל נעים מאוד להכיר .

כתבת שעבודה עם סיאנס - גם אסורה וגם לא בריאה מניסיון . תוכלי להסביר לי איזה ניסיון יש לך בסיאנס ?

יעל, עם כל הכבוד לך ויש כבוד

על מה את מדברת? את רצינית? אולי תרחיבי ותספרי עוד כי עסקתי בזה הרבה מאוד זמן והילדים שלי עסקו בזה נכון שזה מתיש אבל "תרדמת"? אז אולי כדאי לפני טיפולי שיניים לעשות סיאנס.

היי מיקי

רק עכשיו ראיתי שענית לי, אז אענה לך. בתיכון הייתה לי חברה שעסקה בסיאנס. אני לא יודעת את מלוא הפרטים כי לא הייתי נוכחת, אבל אני יודעת שבאחת הפעמים שהיא עסקה בסיאנס היא נכנסה לתרדמת והייתה שבוע בבית החולים בתרדמת.

IBP1

New member
אני קצת מתקשה לקבל את רעיון התרדמת.

אבל זה רק אני. מה איתך מיקי ידידי ?

נתחיל בכך שאיני מאמין בכך

כי מעולם לא קרה דבר כזה למישהו שאני מכיר ואני מכיר הרבה שעוסקים בסיאנסים הסיפור מזכיר לי את המהפנט אבשלום דרורי שנערה לא התעוררה מהפנוזה אבל זה לא היה בגללו, בכל זאת יצא חוק נגד אנשים פרטיים שלא יעסקו בהיפנוזה. הכי חשוב שבגלל מקרה ששמעת לא צריך להפחיד סתם את הקהל. סיאנס הוא סוג של תקשור וזהו.

לא חשבתי על סיאנס אפילו השם כבר

מלחיץ האופציה השניה יותר מדברת אליי

ברוכה הבאה ניק../images/Emo140.gifעל תקשור

מצטטת מתוך כתבה:
מהו בעצם מתקשר? ‏
מתקשר, במובן הקלאסי של המילה, הוא אדם המסוגל "לפנות" את ‏ תודעתו מגופו על מנת לאפשר לתודעה אחרת ליטול שליטה על גופו ‏ ולהעביר מסרים באמצעותו. תודעה אחרת זו עשויה להיות ישות ‏ מפותחת (שסיימה את מחזור הגלגולים שלה) המעוניינת ליצור קשר ‏ עם המין האנושי, רוח של אדם שמת, נשמה תועה המטיילת בעולם ‏ כרוח רפאים ואפילו ישויות מזיקות ומסוכנות המתגלמות כשדים. ‏ ישנן מספר רמות של תקשור. זו המתוארת לעיל נקראת תקשור ‏ בטראנס, כלומר תקשור הנעשה כאשר המתקשר נמצא בחוסר ‏ הכרה ומעניק שליטה מלאה לישות המתארחת. תקשור זה נחשב ‏ למהימן ביותר משום שתודעתו הערה של המתקשר אינה מתערבת ‏ באופן סובייקטיבי במסרים המועברים ולכן הם אינם נצבעים ‏ בתפיסת האגו שלו. במהלך תקשור מסוג זה משתנים קולו ושפת ‏ הגוף של המתקשר והוא עוטה על עצמו באופן זמני דמות שונה ‏ לחלוטין. ישנם גם סוגי תקשור המעניקים למתקשר שליטה גדולה ‏ יותר על התהליך. הם מכונים תקשור מודע וחצי מודע ובמהלכם ‏ מתרגם המתקשר על פי תפיסתו המודעת את המסרים המועברים. ‏ תקשורים הנעשים באופן זה נוטים להיות סובייקטיביים יותר ‏ ובמהלכם מתנהג ונשמע המתקשר כהרגלו.‏
התקשור הוורבלי, שבמהלכו מדברת היישות באמצעות פיו של ‏ המתקשר, הוא הנפוץ והמתוחכם ביותר. היישות המתארחת נעזרת ‏ במידע שבמוחו של המתקשר על מנת לתרגם את שפתה ועולם ‏ מושגיה למונחים הנהירים בשפתו ובתרבותו של המתקשר. מלבד ‏ התקשור המילולי, ישנם סוגים נוספים של העברת אינפורמציה בהם ‏ משתמשת היישות המתארחת, דוגמה נפוצה ומוכרת לסוג שכזה ‏ היא הסיאנס, שבמהלכו מתקשרת קבוצת אנשים עם יישות רוחנית ‏ באמצעות הזזת כוס על גבי לוח סיאנסים (‏Ouija Board‏), שעליו ‏ כתובות אותיות האלף בית. שיטה נוספת היא הכתיבה האוטומטית, ‏ שבה ידו של המתקשר כותבת על גבי נייר באופן מודע חלקית ‏ מסרים המועברים מיישות חיצונית כלשהי. באופן דומה מועברות גם ‏ יצירות אמנות שונות שהן תוצאה של תקשור שמבצע האמן, שלא ‏ תמיד במודע. ‏
אמנים רבים ומפורסמים, ואן גוך למשל, היו במצב של טראנס חלקי ‏ או מלא בעודם עובדים על יצירת האמנות שלהם. ‏
הכתבה המלאה - כאן

תודה גילי../images/Emo140.gif יש כאן מישהו שניסה

את שיטת התיקשור הזו ויכול לספר על זה ?

למעלה