חדשה פה + שאלה

symptoms

New member
חדשה פה + שאלה

היי
, אני רעות והחלטתי להצטרף לפה. (אם תקבלו אותי) האמת היא שאין לי מושג איך התחלתי בכלל לראות אמריקן איידול, איכשהו ראיתי את הגמר של עונה 6, וממש אהבתי את השיר שקארי שרה שם (רק שאז עוד לא היה לי מושג מי היא בכלל...) ואז החלטתי שאני חייבת לברר פרטים ומפה לשם ולפני שהבנתי איך זה קורה היה לי את הדיסק שלה ואת כל הביצועים בתוכנית
(אופסי). בקיצור כמו שהבנתם אני מתה על קארי אנדרווד (גו קארי!!) והגעתי למסקנה שאני חייבת לראות את העונה הרביעית (אני עכשיו בטופ 3, עוד מעט נגמר
) רק שבאמצע קרה משהו מוזר והתחלתי ממש להנות מהתוכנית עצמה ולא רק מקארי (למרות שהיא עדיין הייתה הסיבה העיקרית
) מה שמביא אותי לשאלה, ממש בא לי לראות עוד עונות של איידול, אבל מקוצר זמן וכאלה אני צריכה לבחור עונה או שתיים, אז איזה עונה לדעתכם הכי כיפיית? תודה והלוואי וכבר לא יהיה כל כך חם רעות

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אוי קארי נפלאה
אני ממליצה לך לראות את עונה 5 תהני פה

SHTRUDIDI

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif!

יופי שגילית את איידול, אני בטוחה שתהני פה בפורום. מבחינת המלצות אני ממליצה לראות את עונה חמישית ושנייה. לדעתי הן היו מצוינות.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo13.gif ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מקווה שתאהבי את השירים
השתלבות נעימה שתהיה לך
ואגב מי זאת ג'ניפר קפריאטי?

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ברוכה הבאה :)

אני מונטי ^^ השלמת בנתיים את אחת העונות האיכותיות,שהיא עונה 4.מה שנשאר זאת עונה 5
אם יהיה לך זמן,גם שניה טובה להשלמה.יש שם הרבה כשרונות טובים. וראשונה בעיקר בגלל טמיירה [כי אני בטוח שאת קלי את כבר מכירה]

ברוכה הבאה:)

אני שי בן 16 ומשהו :) אני אישית הכי אהבתי את עונה 4 שאת כבר רואה אז יותר מידי זה לא יתן לך אני אישית נהנתי מכל העונות חוץ מעונה 3 שהייתה קצת מבאסת חוץ מאיימי אדאמס תני את העונה הראשונה והשנייה למרות שגם החמישית מעולה

למעלה