חדשה פה עם שאלה

llove b

New member
חדשה פה עם שאלה

אני חיה בזוגיות עם חבר מדהים.אנחנו שלוש שנים יחד עם התמודדיות לא קלות של החיים.אני איבדתי אבא במהלך הקשר שלי איתו והוא איבד סבתא במהלך הקשר,העובדות האלו חזקו את הקשר ביננו.מאז היו ירידות ועליות.כרגע אנחנו בטיפול זוגי כחצי שנה עם עליה משמעותית.לפני כחצי שנה הוא הביע את כוונותיו לנשואים בעתיד.משום מה אחרי חודש הכל התהפך והוא די חזר בו.בשלב זה החלטנו על יעוץ זוגי כי לטענתו אם ניפרד הוא לא יוכל שלא לשמור איתי על קשר כלשהו,לעומת זאת אני הבהרתי לו שאם נפרדים אז זה פרידה ללא קשר. כיום המצב ממש שונה והקשר ביננו השתפר.יש עוד על מה לעבוד. העניין הוא כזה,אני מרגישה שאני בשלה לילד,ממש מוכנה לכל הכרוך בכך,ממש מהבטן. טפטפתי לו על הרצון שלי ממש על קצה המזלג והוא הבין.מאז לא הוספתי מילה על כך.אני כ"כ מעוניינת בתינוק משלי,כל אישה בהריון שעוברת מולי,אני ממש מזילה ריר בתוך תוכי. אני עובדת עם ילדים (תינוקות) כבר שנים מה שיוצר עוד יותר רצון ומוכנות ילד ורק לאחרונה אני מרגישה בשלה לכל התהליך. מה עושים? למי יש עיצה?

אני כל כך מבינה את התחושה שלך

גם לי קרה משהו דומה. הייתי בקשר ארוך עם מישהו וכל כך הייתי בשלה לילדים. אבל הוא לא. אחרי 3 שנים נפרדנו בגלל זה. וטוב שכך קרה. אני המשכתי לבנות את חיי, מצאתי בן זוג עם כוונות כמו שלי והקמנו יחד משפחה נהדרת. אתם בטיפול זוגי? במסגרת הזו אתם יכולים להעלות את כוונותיכם ההדדיות ורצונותיכם מהקשר. וכדאי לבדוק טוב טוב שיש חפיפה.

Tully Is Here

New member
חשבתי הרבה מה לענות לך

השורה התחתונה היא שזוגיות והורות היא משחק לשניים. אם צד אחד לא רוצה זה לא יילך...

אני חושבת..........

שזוגיות זה דבר שצריך לעבוד עליו כל הזמן. השאלה הנשאלת, באיזה מצב הזוגיות שלכם היום, והאם היא מספיק הבסיס איתן מספיק להביא ילד לעולם. מכיוון שאת עובדת עם ילדים, אני בטוחה שאת יודעת שילד צריך אמא וגם אבא. ולגופו של עניין, מהפוסט שלך, עולה שהתקשורת בניכם לא מספיק חזקה, בכדי להעלות נושא כל כך חשוב כמו ילד. אז ראשית, תעלי את הנושא, ושנית ראי את התגובה. ושלישית, ילדים זה לא משחק ילדים, אני הייתי חושבת פעמיים. שיהיה לך בהצלחה.

llove b

New member
תודה לכל העונים ועדכון:

אתמול יצא לנו לשוחח על כל מה שמפריע אחד לשניה,שיחה של מועקה עם ויכוחים פה ושם.במהלך השיחה הוצאתי את אשר על ליבי,האמת הופתעתי לטובה מתשובותיו ותגובותיו.הוא הזכיר את העודה שהוא אוהב אותי ושאני יקרה לו ולכן אנו ביעוץ זוגי בכדי לשפר ולהגשים את הזוגיות שלנו.הוא לא נרתע מהעובדה שאני רוצה ילד והוסיף שזה בסדר לפנטז על כך (לא בציניות אלא ברצינות). העובדה שהוא לא נרתע מספרת לי המון,בדר"כ הוא נלץ,כמו הרבה גברים,זה הפתעה חיובית בשבילי.אגב,הוא הוסיף שכרגע זה לא ממש מתאפשר,הוא צודק,ואת זה אני יודעת. אני חושבת שיש לנו עתיד מעולה,הכנות זה הבסיס שלנו והוא כן איתי ואני איתו,אנחנו לא משאירים דברים בבטן ולא מסתירים זה מזו. מה דעתכם?

למעלה