חדשה פה!! כנסו, כדאי לכם ותנשמו עמוק!

• פותח הנושא ruzi1
  • פורסם בתאריך
../images/Emo141.gifחחח זה לא קשוררררר

יתכוונתי כאליו איך היא מצאה תתמונות האלהה כאילו איך היא הגיעה לתמונות שהוא ערוםםםםם ולמ ההיא מפרסמת תמונות כאלהההה לא אכפת יל שיהיהי ערום חעחעחעחחע התמונה דוקאא יותר מענינת סתם איכככככ חחחחחחח

../images/Emo210.gif אביחי הזה חתיךךך!

עבר לי בין העיניים ולא שמתי לב לזה שהוא התייפיף :D כפרעליו אבל אין על שרוןן הוא אחד ומיוחד [[: 3 > כל אחת וטעמה

ruzi1

New member
חמודות כנסו!

אביחי התחיל עם מישהי, שהיא במקרה דודה שלי, והיא נראית מעולה.. אחת היפות.. הם יצאו פעם במשך חצי שנה בבאר שבע.. והוא ראה אותה בפורום בב"ש.. והם התאהבו שוב.. והתנשקו על הערב... אז הייתי לידה והיא לא סיפרה לו... והיא אמרה לו "וואי רזית מאוד איזה גוף.. אני לא זוכרת אותך ככה".. ואז ההיא שאלה אם יש לו תמונה של הגוף, אז הוא שלח לה.. והיא כולה נמסה והם בקשר כזה... ושהיא הלכה למבטח לכמה דק' מהר שלחתי לי את זה לאיימל שלי.. חחחחחח איזה רעה אני :) וזהו.. אתן יכולות להעביר את זה לפורום השני אז מה! תהיו גאות בו הוא עבר שינוי וצריך להחמיא לו על זה! הבחור התיפיף לו!!! לילה טוב חמודות ואין על הפורום הזה הכי שולט!!!

../images/Emo109.gif אנחנו גאות בו !! אבל לא צריך לפרסם את

התמונות האלה . אם הוא לא רוצה :|

../images/Emo210.gifהיא ממש סתומה :|

שתספר לנו מה הוא עושה בשירותים גם וזהו. ניראלי סיפור מהתחת הביאה זאתי D:

חן XD

New member
../images/Emo221.gif טוב הבנו שאת רוצה שנדע שביח

יצא עם דודה שלך :] יפה לך מאוד אפילו. זה שהוא חתיך אנחנו יודעות טוב מאוד :] וזה שהפורום הזה הכי שולט גם את זה אנחנו יודעות וגאות בך מאוד .

../images/Emo175.gifדדדי בנות לא יפה !

רוזי ? , תודה על התמונות . [: ואחלה סיפור ,, יפה לדודה שלך . P=

../images/Emo20.gifאני דווקא מאמינה לה כי הוא אמר משהו כזה

ברישמי שהוא פגש אתץ החברה שלו לשעבר והתאהב בה שוב לא כולם משקרוות ,,,, אבל יפה לדודה שלך ושלה ולאביחי יהיה הכי בהצלחה

../images/Emo109.gif גם אני קראתי את זה וחשבתי על זה אבל לא

ידעתי אם זאת היא טוב לא משנה שיהיה לה בכיייף

ברוכה הבאה!!!!!!

א.התמונות מהממות!~!!!!!!! ב.יש לך איי סי? ג.אני מאחלת לך התאקלמות נעימה!!!! חח ושרונוש הכי מהממם

למעלה