חדשה פה..וסיפורון

דס סקעת

New member
חדשה פה..וסיפורון

טוב אז קודם כל אני חדשה פה הדס בת 18 הוד השרון...עוד מעט צבא
עכשיו.. אני כמו רובכם אם לא כולכם התחלתי לשמוע על קרן דרך שירים שהיא כתבה והלחינה לאמנים אחרים ומאוד התחברתי לדברים שהיא כתבה ואז יצא הדיסק שלה ופשוט הייתי מאושרת אמרתי אם מישי שכ"כ התחברתי לשירים שהיא כותבת לאחים זה פשוט יהיה הדיסק שיהיה הכי מחובר אלי נפשית! ושמעתי תדיסק ובאמת באמת אהבתי אותו מאוד אבל היה לי מין הרגשה שהיא עוד לא הראתה אפילו חצי ממה שהיא מסוגלת ושהיא יכולה יותר ועכשיו חזרתי מהלהקה ויצאתי משם פשוט עם מילה אחת מהפה "יש"! ראיתי את קרן במיטבה היא משחקת מדהים שרה שם בצורה כ"כ כ"כ מקצועית מגיעה שם לטונים מטורפים! ובאותה שניה אמרתי אני חייבת לבוא לפה כי אני חושבת שפורום זה הגב הכי חזק שיש לאמן! זה מה ששומר על השפיות שלו זה מה שמועדד אותו להמשיך הלאה ואני מאושרת לראות שיש לה פורום כ"כ כ"כ גדול אהה וכמובן פגשתי את קרן והיא הייתה פשוט מקסימה!! למרות שראו עליה שהיא מותשת היא התחייסה לכל אחד כולל אלי בכזה חום שזה פשוט מדהים! אז אני מאוד מקווה להנות פה להשתלב ו...זהו:)

דס סקעת

New member
תודה ממי

אני נהנת להיות פה ולקרוא את כל ההודעות שלכם את התמיכה הענקית הזאת בקרן זה מחמם תלב

Rachel47

New member
חמודה../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

היי שמחה שנהנית בהופעה..היא באמת משחקת יפה ושרה מהמם שם בהופעה של קרן כבר היית
אם לא יש הופעה בעוד שבועיים ברמת גן ובלוח האירועים תוכלי לקרוא על הופעות יותר מאוחרות שחלקן אפילו יותר קרובות אלייך עוד מעט צבא...מתי מתגייסת
לאן
(שאלות לא קשורות..כשתהיו מלש"בים תבינו שזה הפך להיות שאלות יומיומיות
) ברוכה הבאה והשתלבות נעימה

דס סקעת

New member
תודה ממי

אני באמת מעוניינת לשמוע פרטים על הופעות ובמיוחד אם יש הופעות לפני ה8.11 כי אז אני טסה ל3 שבועות ד"א אני די בטוחה ששמעתי עליך מליהי:p ליהי מסקעת... וראסמי שאלות יומיומיות אני צכה ללכת עם שלט כן סיימתי בצפר כן אני מתגייסת כן בינואר ואני הולכת להדריך לוחמים ביחידות קרביות איך להשתמש ולהתגונן מ/בנשק אטומי ביולוגי כימי...

Rachel47

New member
הופפהההה../images/Emo15.gif

סחה על התפקיד |פרצוף מתפעל| ליהי
חח כן הגיוני ששמעת עליי מסקעת
לאן נוסעת
מממ טוב לפני ה-8.11 זו רק ההופעה שיש שבוע הבא תבואי..יהיה כיף

Rachel47

New member
לא../images/Emo12.gif../images/Emo15.gif

לא שמעת עליי מסקעת..שמעת עליי ממנה זאת העייפות

Rachel47

New member
"לחזור לשם"../images/Emo15.gif

חלום חיי להגיע לשם
חחח אבל לאיפה בארה"ב
(את יודעת..היא נורא גדולה
)

דס סקעת

New member
חחחחח

גרתי בארה"ב בכיתה ב'.. ואני טסה עם טיול מאורגן ועושים את כל הדרום מניו אורלינס לסן פרנסיסקו ב13 ימים ואני עוד בניו יורק אצל משפחה לפני ל4 ימים

גם אני חולמת לחזור לשם...

ללוס אנג'לס... וכבר שנתיים אני מחפשת מישהו שנוסע לסן דיאגו שיביא לי משם את המזוודה שלי שעדיין נמצאת שם וממתינה שאני אחזור, מה שלא יקרה בקרוב כנראה...

דס סקעת

New member
תודה תודה

זה התפקיד שהכי רציתי בעולם אני בעננים שהתקבלתי את גם לפני גיוס? וממשש באלי לבוא אבל יש בכלל עוד כרטיסים?

Rachel47

New member
אחלה..שיהיה בכיף ו../images/Emo50.gif../images/Emo15.gif

כן גמני לפני גיוס..
בינתיים מתגייסת בפברואר (כלל צה"לי) אבל ב-30 יש לי מיונים לתפקיד מאבחנת פסיכוטכנית (
) ואם אני עוברת זה יהיה או בינואר או באפריל (וכמו שאני מכירה את צה"ל שלנו..זה יהיה באפריל
)

דס סקעת

New member
ואיי בהצלחה

זה תפקיד מזה טוב יש לי 2 חברות שכבר סיימו תקורס והן מזה מרוצות

Rachel47

New member
כן אני יודעת../images/Emo15.gif

אחרי ההרצאה הכל כך ארוכה שעשו לנו במיונים הראשוניים הבנתי שזה אחלה תפקיד

Rachel47

New member
אה ו..אני חושבת שיש עוד../images/Emo15.gif

כרטיסים תתקשרי לבדוק זה הטלפון של הקופות-03-6121050

Rachel47

New member
את מאיימת../images/Emo35.gif../images/Emo11.gif../images/Emo15.gif

תבואי להגיד שלום

דס סקעת

New member
אני מזהירה מראש../images/Emo9.gif

וברור שאני אגיד שלום אם אני רק אדע איך את נראית:p

Rachel47

New member
הרגת אותי../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

חיפוש קצר ימצא לך מאתיים תמונות שלי כאן בפורום אבל את יכולה להיכנס לאלבומים ופשוט למצוא אותן

למעלה