חדשה פה- ומבוהלת

blenkey

New member
חדשה פה- ומבוהלת

היי בנות,

שבוע שעבר חזרתי מאוד מבולבלת מרופאת נשים עם חשד לאנדו' (גילו אנדומטריומות) ושחלות פוליציסטיות. אני סובלת כבר תקופה מתופעות של חרדה קשה, דיכאון, הפרעות קצב לב, בעיות זיכרון וחוסר יכולת ריכוז (ועוד...). האם מישהי יודעת על קשר לאנדו'? חוותה משהו דומה ויכולה לשתף? אני התחלתי לפני מספר חודשים טיפול פסיכולוגי שלא ממש משפיע, והמטפל רומז כי יתכן והבעיה שאני סובלת מחוסר איזון הורמונלי.
(אגב, הבדיקות דם שלי יצאו תקינות, כך שהרופאים לא ממש יודעים מה לעשות איתי).

רופאת הנשים לא נתנה לי טיפול לאור ההמנגיומה שגילו לי בכבד (גם לא ממש ידעה בהתחלה שזה לא הולך ביחד), אז אני ממש לא יודעת מה לעשות עם עצמי :( .

אני אשמח לכל המלצה, על כל מה שיכול לעזור, אם למישהי יש המלצה לרופאת נשים (עדיפות למכבי) שמבינה ובכלל מה עושים.

שבוע נפלא לכולן,
מיואשת במיוחד

למבוהלת

לכי למחלקת אנדומטוריוזיס בבית חולים ,,, יש לך התל השומר , במאיר או בכרמל , ורק שם תעשי את כל הבדיקות המקיפות בעניין תבקשי טופס 17 ויתנו לך את כל היחס המקצועי ! בהצלחה

פז08

New member
הי יקירה....

שמחה מאוד שהגעת לכאן...... פחות שמחה שאת חשה כל כך רע ואת מבוהלת כל כך.....
לשאלותייך, אם תעשי חיפוש בפורום תגלי, שכן, יש הרבה סימפטומים אותן חוות בנות עם אנדו'. בנות כאן דווחו על חרדות, דכאון ואני יכולה לספר לך שרק היום מסרתי חזרה את מכשיר ההולטר ששאלתי, לצורך ניטור קצב הלב במשך 24 שעות כי אני מרגישה שיש לי הפרעות קצב......
לא יודעת להגיד לך אם יש קשר או לא.
מה שבטוח, זה שאת צריכה טיפול, ויש טיפול.
אני ממליצה לך לפנות בהקדם לרופא מומחה לאנדו'. יש בתל השומר ובמאיר באזור המרכז.
רופאים במכבי יש את ד"ר זולטי וד"ר שטוקהיים אבל אני לא מכירה אותם ולא יודעת לתת חוות דעת עליהם.
אני דווקא הייתי פונה לרופא מומחה בבית חולים, והוא יוכל להפנות אותך גם לבירור קרדיאלי אם צריך ובירורים נוספים....
אני אישית ממליצה על ד"ר רון שינמן במאיר. הוא רופא מאוד מקצועי אבל בו זמנית, גם עדין, וקשוב. שלדעתי זה חשוב לא פחות.......
תנסי, לדעתי אין לך מה להפסיד. נשמע שאת צריכה טיפול כוללני על ידי מי שמבינים ומומחים בתחום.
אם יש לך עוד שאלות אשמח לענות, בהצלחה

kikona126

New member
פז, אני מזכירה פה לכולנו

שהמבוהלת הקודמת שהיתה לנו בפורום כבר לא כל כך מבוהלת

בלינקי חמודה, השלב הזה של הפחד מהחוסר ודאות מובן, ואני חושבת שרובנו עברנו אותו. ולכן את יכולה להרגיש חופשי לבוא לפה ולשתף (לפעמים זה גם קל יותר כשלא מכירים את האנשים)

לשאלתך, אצלי אבחנו ציסטה אנדומטריומה, אבל הרופאה אמרה לי שזה כלום ואפילו לא דיברה איתי על אנדו... עד שהרופאת משפחה הרימה את הכפפה. כך שאם העלו את החשש לאנדו, כבר חלק מסויים מהחוסר ודאות יותר מובהר

אני אצטרף לעיצתה של פז, הכי טוב ללכת לרופא אנדו ואם יש אפשרות לאחת המרפאות המוכרות. במידה ויש כאבים בלתי נסבלים ואין זמן לחכות, אני הייתי הולכת לרופא פרטי, אבל זאת אני כי עברתי תוקפה לא קלה במיון...

blenkey

New member
תודה רבה :)

קבעתי תור למרפאה בתל השומר. יש לי תור רק בעוד חודש כי חשבתי ללכת לפני להתייעצות בקשר לתופעות המשונות שצצו לי.
אני מקווה לצאת משם יותר רגועה (למרות שזה כנראה לא יקרה).
החלק החיובי בסיפור, זה שכנראה נמצא הסבר לכאבי הבטן ;)

בכל אופן, אני בטוחה אחרי הביקור יצצו לי מיליון שאלות, מחשבות וכו.

הרבה בריאות לכולן ושבוע קסום,
מרגו

kikona126

New member
מרגו

אני חושבת שכשיודעים מה יש, אז כבר יותר רגועים כי למפלצת (לכאב) פתאום יש שם, והיא הופכת למוחשית יותר.

שיהיה בהצלחה בתל השומר, ותמשיכי לשתף פה, הפורום הזה הוא האוזן הקשבת הכי טובה שתוכלי למצוא...

למעלה