חדשה פה וחבר חדש!

חדשה פה וחבר חדש!

אז אני חיילת שעושה יומיות והוא קצין בקבע בקרבי, הוא יוצא פעם בשבועיים שלוש ואנחנו מדברים רק בלילה ואני מחכה לזה כל היום כאין לו זמן ואם יש אז גם בצהריים כמה דקות, זה קשה כשקורה לי משהו ואני לא יכולה לשתף אותו במידיי, לוותיקות שבינינו אני אשמח לעצות איך להעביר את הזמן בגעגועים וגם קצת מהניסיון שלכן האם מתרגלים לזה מהר? זה מפריע ליחסים או מעדק? לפי דעתי זה טוב להתגעגע אבל לפעמים זה מרגיש לי ארוך מידיי, טוב אז שיהיה לכם יום טוב, כייף שיש פורום כזה

ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

מבינה את הסיטואציה, אני עם החבר שלי כבר עוד מעט שנתיים שמתוכם הוא בצבא יותר משנה וחצי וגם לי זה היה מאוד קשה בהתחלה אבל תקשיבי מתרגלים לזה בסופו של דבר וזה כן אפשרי לנהל מערכת יחסים ככה. איך להעביר את הזמן בגעגועים? תנסי להתעסק בעניינים שלך ובתפקיד שלך בצבא, אל תחשבי כל הזמן "מתי הוא יתקשר? ואוף איזה באסה", תנסי להעביר לך את הזמן בטוב ולעשות את התפקיד שלך כמו שצריך וגם בערב כשאת חוזרת מהבסיס צאי עם חברות או שתהיי עם המשפחה. כמובן שתחשבי עליו אבל לא בצורה מוגזמת כי אז זה יעיק עליך.. רוב הבנות כן מתרגלות לזה מהר, זה כבר נהיה שגרה כזאת וזה לא דבר רע בהכרח.. אני דווקא חושבת שזה מהדק את היחסים ובאמת שלא מפריע.. אם תהיו כל הזמן ביחד או שתדברו כל שנייה בטלפון כבר לא יהיה לך על מה לדבר איתו לפי דעתי. לא קרה כלום אם את לא יכולה לשתף אותו במיידי שמרי את זה לערב ואז תספרי לו את הכל כזה (שיחת סיכום יומית) חח זה נחמד לגמרי :) זה מצויין להתגעגע ועושה טוב לקשר בכך שהוא לא דביק מידיי ולכל אחד יש את החיים שלו! תמיד תזכרי שגם אם זה קשה לך אסור לך להתייאש ולתת לצבא להפריע לכם עד כמה שאת יכולה! וגם אני אומרת את זה, הכי טוב שיש כזה פורום שאפשר לדבר על מה שמרגישים. תרגישי פתוחה לכתוב כל מה שאת רוצה פה

הוא באה אליי לפני שעתיים

אבל איזה באסה שעכשיו אני צריכה ללכת לעבודה ואני לא יודעת מתי תיהיה הפעם הבאה שאני יראה אותו...

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifברוכה הבאה D:

קצת פרטים עליך?? חח אני שחר, בת 18 וחצי. עם חבר טרי-טרי שהוא פקידה בחיל האוויר חח יומיות. היה לי חבר קרבי פעם.. זה מאוד קשה. תלוי איך שני הצדדים מתמודדים יחד ועוזרים אחד לשנייה לעבור את זה. גם תלוי בסביבה שלך בבית כמה יתמכו ויעזרו. זה יכול לחזק את הקשר בגלל המרחק והגעגוע ומצד שני גם יכול להרחיק אתכם בגלל המרחק וההתנתקות ואולי שכל אחד מתפתח ומתקדם שונה בשבועות האלה שלא נפגשים. תמיד חשוב לחשוב על הצד החיובי ולהתאמץ בקשר כזה :) תמיד צריך לשמור ולהתאמץ בזוגיות אבל כשזה עם חייל ובעיקר קרבי חשוב ששני הצדדים יתאמצו קצת יותר ויהיו יותר מבינים וסובלנים :) בהצלחה!

Shiri Fe

New member
היי, איפה את משרתת?../images/Emo13.gif

אני גרה בירושלים,כרגע בבסיס סגור אי שם ליד טיזאנ-אבי [חווווווור] ואני מתה ליומיות קל"ב! אולי אפשר לעשות איזו החלפה חחח

עצבנית על החבר

אני לא יודעת למה אבל אני מרגישה שהוא מתחיל להתרחק ממני, אין לי סיבה, פשוט הרגשה. אתמול התקשרתי אליו בערב והוא לא ענה אז התקשרתי גם בלילה וגם לא ענה ולא חזר עליי, חוששת שהקסם הראשוני פג\; אבל נכון שבצבא יש יותר געגועים? אז אני מקווה שהוא התגעגע אליי והתקשר בהקדם, יום טוב

למעלה