חדשה פה.. בדיקות CA 125

stbakior

New member
חדשה פה.. בדיקות CA 125

שלום לכן בנות נחמדות, שבוע שעבר הועלתה לראשונה האפשרות שאני חולת אנדו (אחרי תשע שנים של סבל שאולי אתן יכולות להבין). בכל מקרה, לא אתחיל לדבר על התסכול שאני חשה עכשיו. אנחנו לא מצליחים להכנס להריון כבר תקופה ארוכה ובמשך חודשיים לקחתי איקקלומין (מחזור לא סדיר). הפסקתי עם הכדורים עקב תופעות הלואי שגרמו לי. יש לי מספר שאלות: 1. במסגרת הבדיקות שעשיתי לצורך הריון, לא נמצא ממצא ציסטי בשחלות. כיצד ניתן להעריך היכן נמצאים המוקדים של המחלה ומה גודלם לפני ביצוע לפרוסקופיה (כאבים עזים באיזור האגן מסמלים על איזור המעי?)? 2. תואצות בדיקת CA 125 היו מאוד גבוהות (279.8!!!) האם תוצאה כל כך גבוהה מרמזת על חומרת המחלה? 3. קראתי באיזה מקום שמשהי אמרה שבעקבות איקקלומין היתה לה החמרה של המחלה. האם אפשרי? ביי

בוקר טוב

שלום לך וברוכה הבאה מאוד מוכר הסיפור שלך גילוי מאוחר ותסכול על כמה נזק היה יכול להימנע עם הרופא היה קצת יותר "עירני" . 1. כאבים מסמלים שיש בעיה אך לא בהכרח מעידים על מוקדים הכאבים יכולים להעיד גם על הדבקויות. כאבים באיזור האגן לא בהכרח מעידים על איזור המעי. 2. תוצאה גבוה של CA125 מעידה בהחלט על מחלה לא בהכרח על מידת חומרתה (אצלי ה- CA היה נמוך יחסית אבל האנדו הצליח לעשות בי מה שהוא עושה בדר"כ אצל כמה בנות ביחד) 3. בהחלט איקקלומין לבנות אנדו לא בריא ולא מומלץ. חושבת שאולי כדאי לך לגשת למרפאת אנדו כדי לקבל יעוץ ובנוסף לרופא פריון שמבין באנדו כשהמומלצים שלנו בפורום הם: פרופ' שולמן, פרופ' משיח האבא, פרופ' זיידמן. תרגישי טוב ואנחנו כאן (אני קצת פחות כי עדיין אין לי אינטרנט ולכן "גונבת" זמן כשאני בעבודה מקווה שעד מחר יהיה לי כבר אינטרנט בבית ואהייה יותר זמינה)

stbakior

New member
../images/Emo140.gifתודה לך!!

אני ביום חמישי נפגשת עם פרופ' סימון, מהדסה עין כרם (אני ירושלמית). אם מישהי שמעה עליו, אשמח לדעת. התסכול שלי הוא כלפי עצמי, כיון שאני קיבלתי את הכאב כדבר שבשגרה. לא התעקשתי לקבל תשובות עד שהמצב הפך לבלתי אפשרי (מעבר לבלתי אפשרי הרגיל...)
מקוה שיהיה לך מייל בבית בקרוב, ושוב תודה רבה. מאוד מעודד לדעת שאני לא לבד.
קצת התלהבתי עם הסמיילים...

ר ו מ י ה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

שמחה שמצאת אותנו
מצטרפת לדבריה של זק בנוגע לאיקוקלמין שלא רק שלא תורם, אלא אף יכול להזיק לנשות האנדו'. לגבי פרופ' סימון- אומנם לא שמעתי עליו בנושא האנדו', אך כן שמעתי שהוא וירטואוז ויצירתי בנושא טיפולי הפריון. מאחלת לך המון הצלחה ואת באמת לא לבד

galim29

New member
stbakior יקרה... ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה
לפורום שלנו. את בהחלט לא לבד. אני לא מירושלים (רק 3 שנים במהלך התואר הראשון... אחלה עיר
) אבל אולי שווה לך להגיע למרפאה בתל השומר שמתמחה באנדו לקבל ייעוץ. את צריכה ר קטופס 17 מרופא הנשים שלך. אחרי 9 שנים של סבל מגיע לך להגיע למי שמבין במחלה וייתן לך אוזן קשבת וטיפול מקצועי... זאת מחלה מתסכלת ולא פשוט להתמודד איתה. קודם כל להבין שאת בסדר ולא עצלנית, או "לא סובלת כאב", או כל דבר אחר שהלעיטו אותך במהלך השנים האחרונות... עדכני אותנו.. אנחנו כאן

למעלה