חדשה עם שאלות

monni

New member
חדשה עם שאלות

שלום בנות יקרות גיליתי את הפורום הזה ואני כבר כמה ימים מוקסמת מכמות המתכונים הישימים שיש כאן. יש לי שתי שאלות - ראיתי שהרבה משתמשים כאן בסילאן. מה התחליף שלו? דבש?סוכר? אני פשוט לא נמצאת בארץ ולא מצאתי כאן את המוצר הזה. עוד שאלה ניסיתי לחפש מתכון שראיתי לפני כמה ימים, אבל לא הצלחתי עם מנוע החיפוש - זה היה של פשטידה עשויה מספגטי וברוקולי. מיששהי יכולה לעזור לי? תודה

pirge

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה -סילאן זה

דבש תמרים ואפשר להמירו בדבש רגיל מאפה ברוקולי באטריות ביצים--מתכון נפלא מאפה ברוקולי באטריות ביצים חדש ובהמלצה חמה. מאת:פירגה חבילה אטריות ביצים כ-200 גרם חבילה ברוקולי טרי או קפואה כ-800 גרם -==== מאודה וחתוך גס שקית בצל מטוגן -------- או לחילופין לטגן 2 בצלים קצוצים ולהזהיבם. 4 ביצים שלמות 4 קוביות שום דורות -------- או לחילופין שום טרי כתוש. כ-300 גרם גבינה חמד או פטינה או פטה 200 גרם גבינה קשקבל מגוררת. אין צורך בתבלינים.התיבול מהגבינות משבח את המאפה. 100 גרם נוספים של גבינה קשקבל מגוררת לציפוי המאפה , לפני הכנסתו לתנור. מעט פפריקה לזרזוף. הכנה: מבשלים את אטריות הביצים ומסננים. מאדים את הברוקולי במיקרו -- חותכים גס. מערבבים את הברוקולי , הגבינות, הביצים,השום והבצל. חצי מכמות האטריות מסדרים על תבנית משומנת חד פעמית, או פיירקס בינונית . יוצקים מעל לאטריות את כל הברוקולי. מכסים ביתר האטריות. מיישרים. מפזרים את גבינת הקשקבל שהשארנו לציפוי מזרזפים פפריקה מתוקה. חום התנור 175. כ-50 דקות. תהנו.

pirge

New member
אגב, אפשר לאחד את כל התערובת

ולהכין פשטידה ללא שכבות. הכנתי גם עם תרד במקום הברוקולי ויצא אחלה. ערב טוב.

למעלה