חדשה עם שאלות

• פותח הנושא ge124
  • פורסם בתאריך

ge124

New member
חדשה עם שאלות

שלום. בשעה טובה החלטנו שאנחנו רוצים בייבי קטן, רק ההחלטה הזאת עושה אותי מאוד מאושרת. חוץ מזה היתי אצל רופא הנשים והוא אמר לי להתחיל לקחת חומצה פולית ולהתחיל במשימה. ואני שמעתי על כאלה שאומרים לקחת 3 חודשים לפני ואז להתחיל לנסות... ועוד כל מיני וארסיות לפי מה מתנהגים? איך יודעים? הוא גם אמר שאין טעם לעשות בדיקות גנטיות עד שלא נכנס להריון נראה לכן? תודה רבה על ההרגעה. שיהיה יום מקסים ובהצלחה לכולכן.

אני עשיתי בדיקות גנטיות לפני שבכלל

התחלנו בנסיונות להכנס להריון.לפי מיטב הבנתי לבדיקות האלו יש חשיבות עצומה ,ברור שאם אחד מבני הזוג נשא של איזו שהיא מחלה חלילה לא מפסיקים לחלום על ילד אבל לפחות מודעים למצב וגם בן הזוג השני יילך להבדק.נכון שהבדיקות האלו אינן זולות ומקבלים עליהן החזר חלקי מקופת החולים אך מספיק לעשות אותן פעם אחת בחיים ,בדיקת הטיי זקס אותה עובר הגבר מוממנת כיום על ידי המדינה.כדאי לחשוב על זה... לגביי החומצה הפולית תתחילי לקחת כי גם אם תכנסי להריון מייד הרופא ירשום לך ויטמנים לאישה בהריון כך שאין אם זה בעיה !

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif מומלץ ביותר

להתחיל לקחת חומצה פולית שלושה חודשים לפני ההריון, אבל לא יקרה כלום אם תתחילי לקחת ובאותו החודש גם תכנסי להריון. אני לא הייתי דוחה נסיונות בגלל החומצה הפולית כי לא תמיד נכנסים מייד להריון... כמו כן בדיקות גנטיות רצוי לעשות לפני ההריון. גם ככה במהלך ההריון יהיו לך הרבה בדיקות, למה להוסיף? מה גם שאת מתגלה בעיה כל שהיא וצריך בדיקות נוספות למה להחיץ את המערכת?

נשואה 3 3

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

נראה לי שאת צריכה להחליף רופא. בדיקות גנטיות רצוי מאוד לעשות לפני הכניסה להריון או במהלך ההריון ולדעתי זה חשוב מאוד, מה גם שהתשובות מגיעות אחרי חודש או חודש וחצי ובמידה ובדיקה לא יוצאת תקינה אז בודקים שוב, הפעם את הצד השני (זה שלא עבר את הבדיקה), בדיקות גנטיות הן מאוד חשובות עשי אותן. לגבי החומצה הפולית אני התחלתי לקחת וכעבור חודש התחלנו לנסות, לא יודעת אם צריך להמתין 3 חודשים ואז לנסות, הבנות בטח יוכלו לענות לך. בהצלחה.

זוג חדש

New member
מצטרפת לאיחולים

אבל אני ממש רוצה להרגיע אותך שיש המון בנות - שחוץ מבדיקת הטייזקס, לא מבצעות שום בדיקה גנטית נוספת. זאת לא חובה לבצע את הבדיקות. כל אחת לפי הרגשתה. אם את בכל זאת רוצה לעשות את הבדיקות אני כן הייתי מבצעת אותן עכשיו ולא בזמן הריון כי כמו שכבר כתבו כאן יהיו כ"כ הרבה בדיקות אחרות, עדיף לבצע את אלו עכשיו. אז באמת שתהיה לך הצלחה מהירה ויאללה לפורום הבא

למעלה