חדשה..עם שאלה

ספירוש41

New member
חדשה..עם שאלה

אז ככה:) כמה שזה נשמע מצחיק :) אני ממש רוצה להתחפש לפייר ^^ עם הדגמח והחולצת רולה מודל השולטים האלה.. אבל ..אין לי מושג איפה לקנות תרולה מודל..תעזרו לי O.O

לא נראה לי שמוכרים רול מודל

בארץ..רק איביי. אבל אנלא יודעת....אולי....אם את מוצאת תודיעי לנו =] וד"א זה רעיון ממש נחמד וברוכהבאה!

m i c k e y 15

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo210.gif

ולא נראה לי שמוכרים פה..תנסי להזמין מאיפשהו..

קרניjack

New member
היי!

אני לא יודעת אם מוכרים, אולי מוכרים בשוק, אבל את יכוהל לאלתר חולצה או לעצב משהוא לבד. בקשר למיכנס, פייר לובק מיכנשיים של DICKIES מקווה שכתבתי נכון, יש חנות כזאת בעזריאלי, רק אזהרה: זאת חנות יקרה... אז בקיצר את יכולה לקחת מכנס אחר שנראה בול אותו הדבר ולשם הרבה פחות..

ספירוש41

New member
כן בקשר למכנס מדיקיז אני יודעת..

אבל אני ממש רוצה תחולצה הזאת :/ יש איזה מקום שאני יכולה להזמין תחולצה..?? אגב הנעלי אדידס הכחולות שלו..זה דגם רק של בנים?

Noa Tsror

New member
לפי דעתי...

את גם יכולה ללכת לאיזה חנות ולבקש שיעשו לך הדפס.. את רק צכה למצוא לוגו טוב שלהם ולהביא על דיסק וככה צתהיה לך את החולצה...

MayLuvsDoug

New member
בקשר למכנסיים של דיקיס..

יש בשוק הכרמל בחצי מחיר בערך.
לפי מה שאני יודעת בחנות זה עולה 250 [הקצרים] או 270 [הארוכים] ובדוכן הזה בשוק זה עולה 120 הקצרים ו-170 הארוכים.. וזה נתון לויכוח כי זה שוק נו.. אני הוצאתי מהם את הארוכים ב-150. ^^

ספירוש41

New member
מישהו יכול לשים לי תמונה

של המכנס ושל הנעליים ?(האדידס הכחולות שלו..) ומאיפה אני יכולה לקנות תנעליים ? כאילו כן כל חנות אדידס או משהו אבל אני צריכה מקום שבטוח יש תדוגמא.. וזה כאילו דגם רק של בנים?או שגם וגם..או שיש כאילו דגם אותו דבר רק של בנות?

למעלה