חדשה עם שאלה

חדשה עם שאלה

כמה נפוץ/ אפשרי למצוא מערכת יחסים של פרק ב' ללא מגורים משותפים?
בהנחה שלכל אחד ילדים משלו ואין רצון למשותפים כמובן...

ye44

New member
נפוץ

ביותר,חלומו הרטוב של כל גבר שלא בא לו על מער' יחסים
של זוגיות מלאה,הבעיה מתחילה שהוא לא יהיה זמין לך
&nbsp
בשניים שלוש לילות בשבוע,נראה כמה זמן תיתני לו

אם את קנאית סביר להניח שתצאי מדעתך

אז זהו ש...

קנאית ממש לא.
עד שקיבלתי חזרה את החופש שלי, הבית מסודר כרצוני והחשבון בנק בשליטתי בלבד- לא רואה מצב שבא לי להיכנס שוב לשותפות עם מישהו.
לא מחפשת מישהו שיממן אותי ובטח לא מבקשת או רוצה לתת דין וחשבון לאף אחד.
מה רע בעצם במערכת יחסים בלי מגורים משותפים?

tch111

New member
יש בהחלט כאלה מערכות יחסים

כמה ועד כמה זה נפוץ אין לי תשובה על כך, לא עשיתי סקר, אך אני מכיר לפחות זוג אחד שנמצא בכזו סיטואציה כבר 17 שנה, שבת אחת ביחד שבת אחרת כל אחד בביתו, ובאמצע השבוע נפגשים פעמיים שלוש, בדרך כלל לפי החשק שלה להיפגש, לחופשה בבית מלון, לפחות היא, יוצאת עם ספר טוב ו"מבלה" הרבה זמן בלובי בקריאה מהנה.
בעיניי, אך רק בעיניי ולדעתי בלבד, זו אינה זוגיות.
לסיכום כל מה שכתבתי, אני מציין שזו דעתי, אני לא הייתי מוכן לחיות בזוגיות כזו לאורך זמן.
או ביחד או שכל אחד מוצא לו את הפינה שלו.

לא חולקת על דעתך

רק אומרת את שלי: גבר ואישה שחיים יחד בבית אחד ואין ביניהם טיפת חברות, פרגון, מגע וכן הלאה ... אני לא רואה בזה זוגיות. סידור כלכלי לוגיסטי נטו

tch111

New member
צודקת, אך גם גבר ואישה

שנפגשים בקביעות פעמיים שלוש בשבוע, שבת ביחד ושבת לא, לפעמים סקס ואין ביניהם טיפת חברות, פרגון, מגע וכן הלאה ... גם בזה איני רואה זוגיות. אלא סידור מאוד זמני.
לדעתי, ושוב רק לדעתי, זוגיות טובה ואמיתית, חייבת להכיל את הכל, אין זה אומר להכיר בן זוג וכעבור שבוע או חודש לעבור לגור ביחד.

נפוץ מאד

אבל זכרי שזה לא פתרון קסם וגם במערכת הזו ישנן הרבה בעיות.
גם לאחר תקופה ואפילו בהעדר מגורים משותפים אתם הופכים לידועים בציבור....

tch111

New member
אני חושב שאת טועה

אם אין מגורים משותפים ואין ניהול כלכלה משותף, הם לא מוכרים כידועים בציבור.

זה גם נפוץ וזו גם מערכת היחסים ה

אולטימטיבית (מבחינתי לפחות) שמחזיקה הכי הרבה זמן ועם הכי הרבה כייף ועם "מרווחי תימרון" אדירים
...
אני לא מחליף את השיטה הזו בעד שום הון שבעולם...

אבל כדי להתנהל כך את חייבת חייבת חייבת להתפטר מכול רגש קינאה ו\או רכושנות ואת צריכה לדעת שאת לא היחידה אצלו כמו שהוא לא היחיד אצלך ואף אחד לא חייב דין וחשבון לצד השני, אחרת את מסתבכת עם עצמך...

שיהיה לך בכיף ובהצלחה

תודה, אבל...

איכשהו עם כל האמירות המפוצצות של גברים על הרצון ללכת עם ולהרגיש בלי, עד עכשיו נראה שרובם רוצים בסוף לאחד כוחות למגורים או שותפות כלשהי.

לא "איכשהו" ולא "משתישהו" את זו

שקובעת לעצמך את הגבולות והמיגבלות ומניחה את כול הקלפים על השולחן ומראש באופן ברור והחלטי כדי למנוע "הפתעות"...
מי שרוצה להצטרף אלייך בתנאים שלך באופן זמני ולא מוגדר "תפאדל, אהלן וסהלן"
מי שלא מתאים את עצמו לכללים שלך אז "שיהיה בריא ונתראה בשמחות"...
במילים אחרות..." לא איטונג לא קונה"...

https://www.youtube.com/watch?v=ecflnw7UvPU

במערכות יחסים כאלה את חייבת להיות חזקה, החלטית, עצמאית (ו"קשוחה" גם ובמיוחד עם עצמך) ולשמור בעיקביות על "כשרות" ו"הפרדה מוחלטת בין בשר לחלב" ועל הכללים שקבעת לעצמך מראש...

בהצלחה...

תודה

באמת תודה!
נשמע מתכון די פשוט... רק ההכנה מסובכת וצריך לוודא שלא יישרף או סתם ייצא בסוף לא טעים

ביחסים אין מסובך...

יש מסבכים.
החיים דינאמיים והכל נתון לשנוי, אין חתונה קתולית עם שום דבר.
המערכת נבחנת על הזמן והיא חיה נושמת ואקטיבית לכן גם מיועדת להתאמות ושינויים.
היא בפרוש לא איטונג, איטונג יכול להיות רק האדם.

אגב, קחי טיפ במידה ויש לך

ילדים בבית.
אחד מכללי הברזל ששלדעתי את צריכה לשים לעצמך, עם יתר הכללים\הגבולות\המגבלות שאת מציבה לניהול מערכת יחסים פתוחה כזו, הוא שאת לא הופכת את הבית שלך לתחנת רכבת ולא מכניסה את היזיזים שלך הבייתה בשום מצב ואת גם "לא חייבת" לספר לילדים כול פעם על החבר החדש...
זה ימנע מהילדים וממך הרבה כאבי לב וראש ומלחמות מיותרות...

mosheb70

New member
היי אישה ..כשתכירי מישהו ותהיה ביניכם אהבה אז...

זה זה יהיה הסימן ואת תחפצי במגורים משותפים..
בהצלחה....

אגב

גם החלטה זו כמו גם כל אחרת בחייך היא הפיכה.
נראה לך שהשתנו התנאים, שקלי מחדש ופעלי בהתאם.
אקסיומות יש רק במקצועות מדוייקים.

צודקת וגם

יכול להיות שזו אני, אבל כשיוצאים מקשר ארוך וכובל ופתאום נושמים לרווחה קשה לחשוב אפילו על להכניס שוב מישהו לחיים ברמת מחוייבות גבוהה.
כל התהליך הזה של להגיע לתחתית מבחינתי בזוגיות ולפרק חבילה דווקא הביא איתו תובנות לא רעות בכלל, ועל הדרך גם הבנה שתמיכה ושותפות יש גם עם חברות טובות ומשפחה ושאולי זוגיות יכולה למלא פונקציות מסויימות ולא את כולן.

מי יודע, אולי עוד כמה שנים זה ישתנה...

למעלה