חדשה עם שאלה

גנזר

New member
חדשה עם שאלה ../images/Emo9.gif

יש לי סריג שיש בו חורים די גדולים. תפרתי ממנו עליונית ורציתי לסיים את השרוולים והמכפלת עם רולינג-הם(ככה קוראים לזה? התך המגולגל של האוברלוק...) + תלתלים (ע"י הדיפרנציאל) אבל בכל הנסיונות שלי, התפר בורח מהבד במקומות שיש בהם את החורים הגדולים. הצלחתי לגרום לו לשבת יפה רק על 4 שכבות (גם קיפול ל-2 לא עבד) אבל אז הוא גם לא עושה את ה"תלתול" וגם זה לא ייראה יפה בסוף השרוול\מכפלת יש פתרון? או שנגזר עלי לוותר על הדמיונות שלי ולסיים רגיל (מחט כפולה)
תודה!
 

גנזר

New member
תודה, מה זה סרט מסריג?

קונים את זה? כמו סרט אלכסון? או פשוט לגזור בעצמי מאיזה בד מתאים?
 

שש שבע

New member
תנסי תוך כדי עבודה להכניס חוט

בתפר, כמו שמכניסים חוט דיג. בהנחה שאת יודעת, אם לא, אני צריכה תצלום של הרגלית כדי להכ\גיד לך היכן להעביר את החוט כדי שיכנס לתפר.
 

גנזר

New member
תודה רבה. זה מוזר-

בהוראות כתוב שהרגילת הבסיסית מכילה אביזר לסרטים ויש ציור שלו, אבל אני לא רואה אותו על הרגלית שלי (זו ברנינה 700 חדשה כך שלא אמורים להיות חסרים חלקים...)
 

גנזר

New member
טוב, הנה זה-

ויתרתי על התכנון, מסתבר שאין אביזר לסרטים ברגלית הסטנדרטית, ולא רציתי להוסיף סרט, כך שפשוט עשיתי אוברלוק ומכפלת עם מחט כפולה. הצילום קצת עקום, אבל אני מקוה שתסלחו לי. תודה לעוזרות!
 
למעלה