חדשה עם שאלה

חדשה עם שאלה../images/Emo140.gif

אני רוצה לקנות כמה פאזלים ולהרכיב, נהגתי להשתעשע בזה פעם ועברו מספר שנים והתחביב נזנח ואני רוצה שוב
נכנסתי לאתר הפאזלים הישראלי וראיתי שם למשל פאזל שמאוד אהבתי, 1000 חלקים אבל המחיר הוא 150 ש"ח זה לא יקר מידי או שאלו הם המחירים כיום ?

|ברוכה השבה מושקע|

כל קהילת מרכיבי הפאזלים שמחים על חזרתך לשורותינו, עלי וחיזקי. אומנם לפאזלים דרושה השקעה כספית אבל זה שווה את זה(מי כמוני יודעת
).

../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif ויש לי עוד שאלה

ראיתי בקישורים של הפורום את האתר http://www.jigsawgallery.com האתר מדהים לדעתי ויש שם המון המון המון פאזלים !! בדקתי וראיתי שפאזל הפחיות עולה שם 15 יורו
זה כלום לעומת המחיר בארץ
וגם דמי המשלוח לא יקרים במיוחד... אני הולכת מחר לבנק בכל מקרה להגיש בקשה לכרטיס אשראי ואני שוקלת כבר לעשות הזמנה מאותו אתר האם מישהו פה התנסה בהזמנת פאזלים מחו"ל ומהאתר המדובר ? כדאי ?

solitaryshell

New member
אחלה אתר! אחלה שירות!

פאזלים איכותים. אני קניתי משם מספר פעמים. המלצה שלי היא לקנות לפחות שלושה פאזלים כשמזמינים מחו"ל, זה יוצא יותר זול (דמי משלוח יורדים).

החלטתי שאני אעשה מהם הזמנה ../images/Emo9.gif

יש להם 21 פאזלים ש"סימנתי"
אחד של 350 חלקים 6 של 500 12 של 1000 1 של 1500 ו-1 של 2000 אני אתקדם בהדרגה
אבל אני נראה לי אחלק את זה ל-2 או 3 הזמנות כי זה יותר מדי לכיס שלי כרגע
ולמי שתוהה אז כן, יש לי המוןןןן זמן פנוי ומשעמם לי
כדאי גם להזמין משם את התיק הזה שיש לפאזלים ?

vagy

New member
החנות נמצאת בלונדון

המחירים שלהם זה בליש"ט ולא באירו. או שכבר עשית המרה. רק תשימי לב.

נכון, לא שמתי לב

אבל עדיין המחירים נראים לי יותר משתלמים אני אעשה סיבוב פה באילת ואם אני לא אמצא פאזלים במחירים נורמאליים אני אזמין משם
שהסבת את תשומת ליבי

תגידו לי אם לדעתכם זה משתלם

3 פאזלים של 500 חלקים בצורת עיגול (לא כדור אלא פשוט עגולים במקום מרובעים) 1 של 500 חלקים מרובע 11 של 1000 1 של 1500 1 של 2000 ותיק לפאזלים של עד 2000 חלקים סתם ניסיתי לעשות חישוב ויצא לי 2500 ש"ח כולל משלוח ומע"מ וכו' מעניין אותי אם זה נחשב משתלם או לא הייתי מעדיפה להזמין מהארץ אבל את רוב הפאזלים שאהבתי לא מצאתי באתר הישראלי ואם אני אבקש מהם להזמין לי במיוחד זה בטח יצא אפילו יותר יקר... מה דעתכם ?

ואם כבר ../images/Emo9.gif

סליחה על ריבוי השאלות אני מתלהבת מכך ש"גיליתי" את הפורום הזה והחלטתי לחזור לעסוק בתחביב הישן
האם באמת כדאי/משתלם לקנות את התיק לפאזלים הזה ? אני לא רוצה לשתמש בקרטוני ביצוע היות ויש לי כלבה שממש לא שמה חשבון ואוהבת לעלות/ללעוס/לשחק עם כל מה שהיא רואה, ואמא שמאוד אוהבת לנקות כל דבר ומאוד לא תשמח למצוא קרטון ביצוע עם חתיכות פאזלים עליו על הרצפה וסביר להניח אפילו תנסה לשאוב באיזור או להעביר את הפאזל ובד"כ גם תפרק לי אותו בלי כוונה

למעלה