חדשה עם שאלה

חדשה עם שאלה../images/Emo13.gif

שלום! אתמול חברה נתנה לי מכונת תפירה אך ללא הוראות הפעלה. בעבר הרחוק מאוד (יותר מ-14 שנה ) ידעתי לתפור,אבל גם אז היה לי מאוד קשה להסתדר עם הכנת המכונה לעבודה. בכל אופן,את החוט העליון סידרתי כי על המכונה יש חצי הכוונה
,אבל עם החוט התחתון אני מסתבכת.לא מצליחה להכניס כמו שצריך יש איפשהו תמונות עם הסבר איך עושים את זה. אם זה חשוב,המכונה חשמלית של חברת BROTHER תודה מראש

ומחדדת את השאלה כי,נראה לי,שמצאתי את הבעיה

קודם כל המכונה היא BROTHER PX-100 מצאתי עליה קצת באינטרנט אבל כל הוראות הפעלה וכו' משום מה בתשלום. אז ניסיתי לבד,לפי הזכרון. מה שקורה,שאת החוט העליון סידרתי לפי החצים על המכונה ככה שאיתה אין בעיה (ככה נראה לי).את החוט התחתון הצלחתי להכניס איכשהו לפי מה שזכרתי ולפי איך שהיה נראה הכי נכון לעשות. בכל אופן ניסיתי לתפור והחוט העליון כל הזמן נקרע. ואני לא ממש יודעת מה הסיבה.אם אני זוכרת נכון,אז זה מצביע על הבעיה דווקא עם החוט התחתון.... בקיצור,אני אשמח אם משהו יוכל להסביר לי או לשים כאן תמונות מה בדיוק אני צריכה לעשות בבקשה,תעזרו לי

שש שבע

New member
אם היתה המכונה לפני הייתי יודעת עכשו

אני יכולה לנחש...הבוכיאר לא מוכנס נכון, המחט הפוכה... ההשחלה כנראה בכל זאת לא בסדר, (לא עוברת דרך המנוף?..)

תודה../images/Emo13.gifאז הכי טוב,להביא מישהי שמבינה בזה,נכון

אם אני אצלם ואלה לכאן תמונה זה יעזור? פשוט אני חיה בסין,וקצת קשה למצוא כאן מישהו שיוכל לעזור ולהסביר ...

למעלה