חדשה עם מס' שאלות

טושילי

New member
חדשה עם מס' שאלות

אנחנו לא מרוציםפ מהמעצב מרגישים שהוא לא מועיל לנו . לא מקצועי . איך ומתי אומרים לו ולעניננו - איזה גובה הברזים באמבטיה ובמטבח לאנשים בגובה ממוצע - 164 ס"מ ו175 ס"מ 2. מה עדיף תנור וכיריים B/I או בנפרד ויתרונות וחסרונות 3. המלצות למטסח או נגר באזור השרון 4. חנויות קרמיקה טובות וזולות 5 קנינו שלד. ואנחנו בשלב התוכניות כי אנחנו רוצים לשנות. ובעלי הוא הקבלן מה צריך לחפש עכשיו ( כמו מטבח כדי לדעת איפה לשים גז ותנור. . איזה תשתיות צריך ועוד ) אשמח לכל הצעה. תודה

רשר

Well-known member
מנהל
קניתם שלד ורוצים לשנות - אדריכל/ית!!

ללא תכנון מקצועי חדש אין כל טעם לשנות וליפול בכל השגיאות המקובלת (עם אדריכל תפלו בפחות שגיאות),

כאשר לא מרוצים מאיש מקצוע

ולא משנה מי הוא ומה הוא - ראשית כל אומרים לו זאת . שנית מסבירים למה , ורק לאחר שכלו כל הקיצין פשוט מפטרים אותו . אם בעלך הוא הקבלן הוא צריך לדעת הטיב מהי עבודתו , לכן שאלתך היא תמוהה בעיני . ובכל מקרה אעזור לך : א - אינסטלטור . ב- חשמלאי . ג - טייח . ד- רצף ה - צבע ו - מקצועות נוספים כגון : מיזוג , גז, דלתות, אלומניום, איטום, וכמובן גינון . לגבי חנויות זולות - מה שאני יכול להמליץ לך לפנות לחניות של עודפים כגון : נגב, אלוני ,חזי בנק , את יכולה למצוא מציאות טובות במחירים מצחיקים ( תלוי כמה את לוחצת בעניין , היות וחניות העודפים מעוניינות להפטר מהם ) .

טושילי

New member
תודה אבל הכוונה הייתה יותר

מה אני צריכה לדעת בשביל לדוג תשתיות לדוג' גודל מקרר כדי לדעת איפהלשים נק' וכו' או איזה סוג חימום וכו' אין לי יותר מידי דוג' ואני מניחה שהשאלה לא ממש מובנת אני לא מצליחה להסביר אותה טוב אם יש לכם רעיונות /טיפים לשלב התשתיות אשמח לקבל. אין לנו צורך כרגע באדריכל ניקח אולי רק לטפסים בסוף אנחנו רוצים להתקדם בינתיים כמה שיותר עד שנמצא אדריכל. אשמח גם לשמוע האם יש למנורה מעל מיטת ההורים גובה סטנדרט וכנ"ל למפסק מעל מיטה.? תודה וסליחה על השאלה המבולבלת אבל כל טיפ יתקבל בברכה

פיטנגו4

New member
נחזור לשאלה המקורית

את עשית את הדבר הנכון, ושכרת איש מקצוע לתכנון. הוא אמור לדעת את כל (!!) מה ששאלת, ולספק לך את התשובות. זכותכם לשאול אותו וזה ברור ומובן מאליו שהוא אמור להיות שם בשבילכם לכל השאלות. אני ממש לא מבינה למה הוא לא עונה ולמה את נזקקת לפורומים. אם יש קצר או חוסר מקצועיות - אז עורכים שיחת הבהרה ונותנים לו צ'אנס לתקן. אם זה לא עובד - משלמים לו את כל מה שחייבים לו, אומרים יפה שלום, ומחפשים מישהו אחר. רצוי מישהו עם המלצות או תעודות או שניהם. (תעודה לא בהכרח מעידה על כשרון, אבל תעודה של קורס ערב בויצו העירוני שווה הרבה פחות מתעודה מבצלאל וכו', וגם מראה על חוסר רצינות). לחתימות אצלכם: אם אלו שינויים הנדסיים מבניים- צריך חתימה של הנדסאי או מהנדס בנין / קונסטרוקטור.

למעלה