חדשה עם כמה שאלות:))

חדשה עם כמה שאלות:))

היי, קוראיםלי מור ואני בת 16,אני ממש שמחה שמצאתי פורום לדבר על הסידרה שנחשפתי אלייה לפני כמה שבועות.. אני מודה שהסדרה הצליחה להכניס בי המון בילבול וחששות אבל יחד עם זאת המון השלמה ושקט נפשי. אגב, יש בסדרה כ''כ הרבה סיפורים וסוגים של דמויות לא הגיע הזמן שיהיה סיפור אהבה חד צדדי? כלומר מישהי שתתאהב בסטיירטית ואין בעיה שבסופו של דבר יהיה סוף טוב אבל שיהיה סוג של קשר כזה.. כי אני חושבת שזה קורה יותר מאשר אהבות אפשריות.. יש אפשרות לקבל מידע על השחקניות? אני אשמח לדעת את השם של כל דמות כי הפתיח של העונה השניה מדהים אבל מאוד מבולגן ולא הצלחתי להבין איך קוראים לכל אחת. אני גם אשמח לדעת תאריכי לידה ואיפה אפשר למצוא אותן משחקות היום. אני מודה ממש למי שיעזור לי :)) (אגב, רק אני חושבת שהרסו לג'ני את כל היופי שלה בזה שסיפרו אותה?!)

shir249

Member
נעים מאוד מור :)

גם אני חושבת שג'ני הרבה יותר יפה עם שיער ארוך, אבל יש משהו יפהפה ושובבי גם ב"גרסה" שלה עם קצר. אני חושבת שהיא פשוט יפה זה הכל.. בקשר לבקשה שלך: אם האנגלית שלך טובה, תוכלי למצוא את כל המידע שאת מחפשת בלינק הבא (מתוך imdb) וגם באתר הרשמי של הסדרה. בט - ג'ניפר בילס טינה - לורל הולומן שיין - קת'רין מוניג ג'ני - מיה קירשנר אליס - ליישה היילי דיינה - ארין דניאלס כרמן - שרה שאהי קיט - פאם גריר הלנה פיבודי - רייצ'ל שלי וזהו בערך אני ראיתי רק את שתי העונות הראשונות ככה שאלה הדמויות שבאמת נחשפתי אליהן. מקווה מאוד שעזרתי לך :)

vitekriver

New member
מצאתי לך קצת מידע

הכי מפורסמת מבין כולן זאת ג'ניפר בילס ששיחקה בסרט פלאשדנס ב1983, הטינה 2, משחק המושבעים, 4 חדרים, הם יורים גם בדיוות, אחרי הסערה, ימי הדיסקו האחרונים,השטן בשמלה כחולה בעיקרון הסרטים האלה די מפורסמים למי שקצת מבין בקולנוע ופאם גריר שמגלמת את קיט פורטר שיחקה בגקי בראון ובכל מיני סרטים מפורסמים בשנות ה70-80 שנעשו קאלט כזה

Shiri from the block

Active member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo113.gif אני גם מעדיפה את ג'ני עם שיער ארוך. השיער הקצר ממש מזעזע עליה. ובקשר לסיפורים- את ממש צודקת. הם יותר מידי מגזימים שם שכל אחת מקבלת בדיוק את מי ומה שהיא רוצה. במקום לתת סיפורים יותר אמיתיים שקל יותר להתחבר אליהם, כמו האהבה החד צדדית שאמרת.. זה משו שכל בנאדם עובר בסופו של דבר ודווקא את זה הם לא מראים אף פעם. קצת מזוייף.

צודקת!!

ג'יני ממש לא פרופרוציונלית עם התסרוקת הזו כי יש לה עיניים גדולות ומדהימות ועם השיער הארוך זה היה נראה מדהים אבל עכשיו התספורת מבליטה לה את העיניים יותר מידי. מה את חושבת על זה שכל פרק בעונה השניה היא בכתה מתישהו? אני מאוד מעריכה את היכולת הזו והיא שחקנית מדהימה שמשדרת המון גם בלי להגיד כלום ובדיוק בגלל זה הרסו לי קצת את הדמות שלה בעונה השניה כי היא באמת בכל פרק בכתה לפחות 3 פעמים. אני ממש מחכה לסיפור כזה.. כי בכל זאת הקהילה ההומו לסבי נמצאת כמיעוט לעומת הסטרייטים ככה שלא ניראה לי הגיוני שכל לסבית שתתאהב במישהי אז המישהי הזו תהיי במקרה גם לסבית..

skipposh15

New member
יותר מהעניים שזה מבליט לה

זה מבליט לה תסנטר (הלא משו יפה שלה) אבל עזבו שטויות, אם זה היה המצב הרע של כל הבנות בעולם..

skipposh15

New member
:O

הייתי עושה ניתוח במקום להישאר עם "סנטר-תחת" לא אוהבת.. :S

chyio

New member
כן XD

פשוט קראתי לזה גומה

למעלה