חדשה עם חידה ...

חדשה עם חידה ...

שלום לכולכם .. יצא לי להכנס לפורום שלכם ואפילו הצלחתי לפתור חידה אחת די בהתחלה . האמת היא שיש כאן חידות שאני אפילו א מתקרבת ללנחש את התשובה אבל לאט לאט - אני סטודנטית אז אני לא אהיה כאןהרבה אבל מתי שכן אז כן ... אז ככה יש לי חידה , לא יודעת עד כמה היא קשה ... אני משחקת שחמט מול שני אלופיי עולם בו זמנית ,איך אני אנצח בלפחות משחק אחד.... תהנו שיר

Fantastic1

New member
אני משער לא בטוח....

יש רק אלוף עולם אחד אין שתיים אז אי אפשר לשחק נגד שני אלופי עולם פשוט אני משחק נגד אדם אחד 2 משחקים בו זמנית...

../images/Emo127.gif אתם זריזים מידי ...

אכן ... תשחק עם שניהם בו זמנית ומה שהאחד עושה לך תעשה לשחקן השני ..מקסימום תנצח בשניהם...אבל אף פעם לא תפסיד בשניהם

Fingertip

New member
../images/Emo128.gif אני חולק!

ליתר דיוק, אני חולק על הטענה "מקסימום תנצח בשניהם". מכיוון שמה שאני עושה זה סימולציה בין שני השחקנים, אין מצב שבו שניהם מנצחים... אהד.

סליחה אם הטעיתי

לא, זה לא טריק מילולי ... הכוונה ייתה לשחק מול שני שחמטאים מעולים....לאוו דווקא בתאריי אלופי עולם ... סליחה על ההטעיה

Fantastic1

New member
../images/Emo24.gifואני חשבתי שצדקתי ../images/Emo70.gif

לא נורא לא עשית את זה בכוונה אז אני סולח

Fingertip

New member
בדיוק מה שאמרו מקודם

פתרון גאוני! ואם נפרט טיפה יותר: בלוח A נהיה הלבנים, ובלוח B שחורים. כל מהלך שהלבן בלוח B יעשה, נעשה בלוח A, וכל מהלך שהשחור יעשה בלוח A, נעשה בלוח B. ככה למעשה, נבצע סימולציה של שני השחקנים אחד נגד השני, ומכיוון שהם מעולים, סביר להניח שמישהו מהם ינצח. אם הלבן מנצח, הרי שבלוח A נצחנו, ואם הוא מפסיד, הרי שבלוח B נצחנו. כמובן שזה עדיין לא מבטיח נצחון, שכן תמיד יש מצב של תקו, אבל אני משער שזו כוונת המשורר. אהד.

קודם כל ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

תרשי לי לברך אותך על שהצטרפת לפורום
אני מקווה לראות אותך כאן כמה שיותר, פותרת חידות וגם מפרסמת ... בקיצור ...

תודה

גם אני מקווה לראות אותי כאן ... אגב יש פיתרון לחידה מאתמול של השלוש מילים .. ",מעט,ני,לא ..משהו כזה ....

man in heaven

New member
../images/Emo62.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

הממ... תעשי את הפעולות שהשחקן הראשון עושה במשחק עם השחקן השני.

למעלה