חדשה+עזרה דחוףף=]

0דידוש0

New member
thanx=]

עזרת לי מאוד!!!!! אהבתי את התפיסה שלך לגבי השיר...איזה חמודה את ישבת והסבר כל שורה חח תודההההההההההההההה!!!!!!!! אני רוצה לראות עוד כמה הסברים לשירים ואז אני אשלב את כולם ביחד...=C

falloutgirl XD

New member
וולאקם ../images/Emo24.gif

אני טל, עוד חודש בדיוק אני אהיה בת 13 מקריית שמונה =] אני מציעה לך לתרגם את השיר הזה: ...I've Got A Dark Alley And A Bad כי לפי דעתי הוא השיר עם הכי הרבה משמעות וסיפור מאחוריו. אם אין לך את התרגום אני יכולה לתרגם לך אותו אם את רוצה =] התמכרות נעימה
+

0דידוש0

New member
תודה טלושש

איך אני אוהבת את השם הזה..!!...חח כן אני ממש רוצה שתתרגמי לי את ...I've Got A Dark Alley And A Bad זה נורא יעזור לי להחליט... תודה מראש חח

DesertSky

New member
תרגמתי את השיר הזה לפני כמה זמן למישהי פה..

אז הנה אם את רוצה: תצחק על משהו נורא בדיוק כמו נשיקות על צוואר של "חברים טובים" אנחנו הילדים שמרגישים כמו מבוי סתום ואני רוצה להיות מוכר בזכות הלהיטים שלי,ולא רק הפספוסים (החמצות) לקחתי סיכוי ואפילו לא הגעתי קרוב באמונה ואהבה ותקווה והמשוררים הם רק ילדים שלא הצליחו. ולא היה להם את זה בכלל. והתקליט לא מפסיק לקפוץ והשקרים לא מפסיקים לצאת (הכוונה היא לא ממש ללצאת אלה יותר כאילו "מעידה בלשון",טעות) וחוץ מזה המוניטין שלי בסיכון אנחנו יכולים לזייף את זה בשביל שידורי הרדיו והטלוויזיה להכריח את החיוכים שלנו,מותק,חצי מת מלהשוות את עצמי לכל מי שמסביבי בבקשה שים את הדוקטור בטלפון כי אני לא מדבר בהיגיון להאשים כל אחד אחר חוץ ממני בבלאגן הזה והגב שלי נשבר מהלב הכבד הזה לעולם לא נראנו רחוקים כל כך אני מקווה ללא תקווה,את/ה רק חסר תקווה מספיק ובכלל לא היה לנו את זה.

DesertSky

New member
כן

"יש לי סמטה חשוכה ורעיון רע שאומר שאתה צריך לסתום את הפה שלך(שיר קיץ)"

falloutgirl XD

New member
../images/Emo214.gif

אממ אני רואה שכבר שמו פה את התרגום אז אני לא צריכה לתרגם אותו שוב =] ובבקשה בכל מקרה

Fall Out Liel

New member
ברוכה הבאה לפורום 1612!../images/Emo168.gif

לוריין,16,מרכז. השתלבות/התמכרות נעימה
! ובקשר לבקשה, ראיתי שתרגמו לך כבר שיר אחד שאני חושבת שכדאי לך לכתוב עליו ונתנו לך את הסיבות למה כבר
. אז..תהני פה!

0דידוש0

New member
תודה באמת לכולכן!!

אתן ממש חמודות ועזרתן לי מאודדדדדד אין לי מושג מה הייתי עושה בלעדייכן חחחח
אין יותר מה להגיד חוץ מ: ת ו ד ה ר ב ה !! !! !! !!
-עדידושש- חח

AdiA12

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo209.gif

גם לי קוראים עדי
אבל אני בת 12.

../images/Emo204.gifהייתי הולך על:

I've Got A Dark Alley And A Bad... זה השיר יפה שלהם לפי דעתי. :] זה וcarpal tunnel of love, שהתמכרתי אליו עוד לפני שהדיסק יצא.

../images/Emo204.gifוגם:

my heart is the worst kind of weapon מדהים. ו-yule shot your eyes out ו-dont you know who i think i am. (בעיקרון כל השירים שלהם מקבלים ציון של 8+ (וזה מאוד מכובד)

0דידוש0

New member
חח טוב אז..

אני אבחר ב: my heart is the worst kind of weapon ו-yule shot your eyes out ו-dont you know who i think i am וcarpal tunnel of loe טוב?? חח סתם בחרתי כבר..=] תודהה

../images/Emo204.gifלא נורא.

ive got a dark alley באמת שיר יפה, השיר הכי יפה שלהם למעשה, ואם תעשי עליו עבודה זה יהיה מעולה גם.
בבקשה. :]

התרגום לשיר:

כמובן שהקרדיט לא מגיע לי אלא למי שתרגם את השיר בפורום- לקחתי את זה מהתרגומים לשירים שרצו פה בפורום, אז בכל מקרה ישר כוח למי שתרגם... אבל חדי העין ישימו לב שערכתי טיפה את השיר, תיקנתי טעויות קלות+הוספתי פזמון חוזר שלא הופיע בתרגום המקורי... אגב- כל מי שמוצא טעויות, שלא ישכח שלא אני תרגמתי את השיר, אבל אני עדיין רוצה לדעת מה הטעות אז הוא מוזמן לבוא ולהעיר, וגם כדי שלא יהיו לעדי טעויות... מצחיק אותי משהו נורא בדיוק כמו נשיקות על צוואר של "חברים טובים" אנחנו הילדים שמרגישים כמו מבוי סתום ואני רוצה להיות מוכר בזכות הלהיטים שלי, לא רק הפספוסים (החמצות) לקחתי סיכוי ואפילו לא הגעתי קרוב באמונה ואהבה ותקווה והמשוררים הם רק ילדים שלא הצליחו. ולא היה להם את זה בכלל. והתקליט לא יפסיק לקפוץ והשקרים פשוט לא יפסיקו לצאת (הכוונה היא לא ממש ללצאת אלה יותר כאילו "מעידה בלשון" טעות) וחוץ מזה המוניטין שלי בסיכון אנחנו יכולים לזייף את זה בשביל שידורי הרדיו והטלוויזיה להכריח את החיוכים שלנו,מותק,חצי מת מלהשוות את עצמי לכל אחד אחר מסביבי בבקשה שים את הדוקטור בטלפון כי אני לא מדבר בהיגיון להאשים כל אחד אחר חוץ ממני בבלאגן הזה והגב שלי נשבר מהלב הכבד הזה לעולם לא נראינו רחוקים כל כך אני מקווה ללא תקווה,את/ה רק חסר תקווה מספיק אבל בכלל לא היה לנו את זה אף פעם. והתקליט לא יפסיק לקפוץ והשקרים פשוט לא יפסיקו לצאת וחוץ מזה המוניטין שלי בסיכון אנחנו יכולים לזייף את זה בשביל שידורי הרדיו והטלוויזיה להכריח את החיוכים שלנו,מותק,חצי מת מלהשוות את עצמי לכל אחד אחר מסביבי לכל אחד אחר מסביבי... כל אחד אחר מסביבי... כל אחד אחר מסביבי... מקווה שעזרתי

למעלה