חדשה+עזרה דחוףף=]

0דידוש0

New member
חדשה+עזרה דחוףף=]

טוב אז לי קוראים עדי ואני מעריצה את FOB ככה 7 חודשים כבר.. אני בת 15 כיתה ט..{לא שזה מעניין חיחי} אממ אין לי מישהו מועדף מבניהם חח אני אוהבת את כולם 3> מנגנים מושלם ושרים בצורה מושלמת=] ואני מחכה שהם כבר יגיעו לארצנו הקטנטונת חחח עד עכשיו הייתי מה שנקרא "קוראת סמויה" בפורום-עד שהחלטתי שאני חייבת להצטרף ובכל הזמן הזה גיליתי שכל אחת פה יותר משוגעת המשניה חחחחח לא באמת אתן ממש חמודות איך שאתן חשובות אחת לשניה...גם אני רוצה!! חחח מקווה להשתלב מהררר ובקשר לעזרה: נתנו לנו עבודה באנגלית לחופש לבחור שיר ולכתוב את הפירוש שלו ואת המשמעות ועל הלהקה שהוציאה את השיר....עכשיו אני מתלבטת בין 3 שירים אז תעזרו לי לבחור וגם הכי חשוב תעזרו לי לפרש את המילים של אותו שיר שתבחרו וכמובן מה המשמעות ז"א על מה השיר מבוסס...למה הם התכוונו בשיר...=C אז הנה השירים: Get Busy Living Or Get Busy Dying ...I've Got A Dark Alley And A Bad Golden אז תודה מראש חחח -עדידוש-

shaharyy

New member
../images/Emo85.gif ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה!!!

אני שחר! 15 וחצי אבל כיתה י'!~! =\ מודיעין...זה באמת לא מעניין!!! אז ככה...בקשר לעזרה שלך.. אני חושבת שתיקחי את I've Got A Dark Alley And A Bad כי זה שיר שפיט כתב בעקבות ניסיון ההתאבדות שלו אז כנראה שזה שיר חזק.. אבל אני לא יכולה לפרש לך אותו כי אמ.. אני סתומה (?!?!) סתם סתם..אני לא טובה בלפרש.. אני מקווה שתימשהי אחרת תוכל לעזור לך!! והיי.. את זאת שהייתה בשיחת ועידה שלנו לפני כמה ימים?? אם כן אז הייי:) אם לא אז הייי:) אם את רוצה אז: [email protected] 238525758 השתלבות מהירה !!
!

0דידוש0

New member
חח

אממ דבר ראשון לא אני לא זו שהייתה בשיחת הוועידה..אז היי חחחח וכן גם אני מעדיפה יותר את השיר I've Got A Dark Alley And A Bad כי זה באמת שיר שמייצג דברים חזקים ישר מהלב של פיט חחח תודה על העזרה לבחור חחחח=C יוו אני מקווה למצוא מישהו שיוכל לעזור לי=/

black rock star

New member
אוי שכחתי לכתוב תוכן../images/Emo103.gif

אני אוהבת את השם הזה :]] לאחותי ולאחת החברות הכי טובות שלי קוראים עדי [[[[[= אני בטוחה שתשתלבי נהדר

mili2828

New member
ברוכה הבאה!!!!

היי היי היי אני מילנה 24 וחצי מאשדוד...... פאקינג שבע חודשים בלי פורוםפ!?!?! (חבול) טוב אההההה האמת שGOLDEN הוא שיר ממש יפה........

mili2828

New member
XD אני לא פדופילית....

חח זה מזכיר לי משו פעם בצ'אט של MCR וגם paicgirl64 (איפה היא O:) הייתה שמה אז הייתה אחת עם כינוי מוזר של "חותכת בבשר" וחשבתי שהיא רוצחת אבל כנראה שלא... אז שאלנו המשכנו לדבר (לא איתה) אז היא פתאום שואלת אותנו "תגידו באיזה גיל אתם?" (איזה שאלה מטומטמת כאילו הלו, פורום MCR את מצפה שיהיו שמה אנשים בני 30?) ואז שאמרנו לה שאנחנו בני 14 וכל זה היא פתאום "אני חושבת שאני יותר גדולה מאמא שלכם" אנחנו כאלו WTH? והיא מתברר בת משו כמו 47!!!! פאקינג 47!! ~מוזרה~ ויש איזה אחד שמה קוראים לו טל כזה חמוד היא נדלקה עליו XD היא שלחה לו במסר "היי חמוד" הצ'אטים כבר לא מקום בטוח =(

falloutgirl XD

New member
../images/Emo214.gif את מתכוונת לטלאור?

היא אמרה את זה לטלאור? ופאק.. מה נסגר איתה? o_O

black rock star

New member
או מי גאאאאאד ../images/Emo103.gif

איזה מטומטמממת,, איזה אחד הגיב לי ולחברה שלי בשואמי והוא בן 26 [WTF?!] והוא אומר לחברה שלי "כולם חושבים שאני פדופיל כי אני מדבר עם בנים ובנות קטנים אבל אני לא" ואני נשפפפפפפכתתתתתתי

Danielle24

New member
../images/Emo221.gifברוכה הבאה......../images/Emo24.gif

קוריאם לי דניאל ואני גרה בראשון לציון......אם היית רוצה להכיר אותי כי אני כן רוצה להכיר אותך המסנגר שלי הוא:[email protected] מקווה שתוסיפי אותי למסנגר.....
ולמי שלא יודע אימצתי

0דידוש0

New member
אממ...

תודה רבה לכולם על התגובות חחחח אולי יש פה מישהי שיכולה לעזור לי קצת יותר?חח=C הבעיה היא שאין לי מסנג'ר...=/

Danielle24

New member
../images/Emo221.gifאז למה שלא תעשי מסנגר?

אין לך מושג כמה בנות ובנים בפורום הם עם קשרים קרובים יותר אחד לשני רק בגלל שמדברים כל הזמן במסנג'ר כדאי לך לעשות זה יעזור לה להתחבר יותר לבנות הפורום....... ולמי שלא יודעת אימצתי

DesertSky

New member
אוקיי אני אנסה לעזור לך קצת..

בקשר ל-Get Busy Living Or Get Busy Dying לפי דעתי השיר הוא בעצם על ייאוש This has been said so many times that I'm not sure if it matters But we never stood a chance And I'm not sure if it matters לא משנה מה הוא יגיד או יעשה כל זה כבר נאמר לפני זה אין לו סיכוי לעשות משהו שונה Your secret's out and the best part is it isn't even a good one הוא לא עושה שום שינוי וגם כשהוא מנסה להיפתח ולגלות את הסוד שלו בשבילה זה לא משהו מיוחד that all us boys are just screaming Into microphones for attention Because we're just so bored מה שהוא עושה זה בעצם לא כזה ביג דיל וזה לא משהו מיוחד והוא מסביר לה שהוא בעצם נורמלי ולא כזה שונה We never knew that you would pick it apart, oh I'm falling apart to songs about hips and hearts והוא לא מבין איך האחרים מזדהים עם מה שהוא רוצה לומר?איך הם מאמינים לו I used to obsess over living, Now I only obsess over you Tell me you'd like boys like me better In the dark lying on top of you This has been said so many times that I'm not sure if it matters הוא רוצה שהיא תגיד לו שהיא זקוקה לו כי אין לו מישהו אחר והוא צריך לשמוע את זה שוב אפילו שזה נאמר כבר From day one I talked about getting out But not forgetting about How my worst fears are letting out He said why put a new address On the same old loneliness When breathing just passes the time Until we all just get old and die Now talking's just a waste of breath And living's just a waste of death And why put a new address On the same old loneliness And this is you and me And me and you Until we've got nothing left פה זה בעצם שיא הייאוש הוא רוצה להיות שונה ולצאת מהמצב שהוא נמצא בו והוא אבוד הוא לא מבין למה לעשות את כל השינויים האלה אם אין לזה טעם אין טעם לחיים אין לו כבר כח לדבר או לעשות שום דבר אחר ובסוף הם ישארו רק שניהם לבד בלי כלום כי בסופו של דבר מה שיש לו עכשיו ייעלם זה לא יימשך לעד. אוקי סיימתי
..זו רק התפיסה שלי לגביי השיר לדעתי הוא יכול להגיד דברים אחרים לכל אחד בכל מקרה מקווה שעזרתי לך קצת

למעלה