חדשה+עזרה בבקשה:)

חדשה+עזרה בבקשה:)

התחלתי ליראות את התוכנית המדהימה דרך אתר וואלה והפסדתי כלכך את עונות 1,2,3 מישהו יכול לעלות לי קישור לכל העונוצ+הפרקים המלאים?! ועוד שאלה , חברה שלי אמרה לי ששיין סטרייטית במציאות והיא נשואה.. שאלתי אותה מאיפה היא הקריצה את זה.?והיא אמרה שזה ידוע D: זה באמת נכון?!היא סטרייטית?!ונשואה?! תודה לעוזרים שבת שלום:)

vitekriver

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

שיין (קתרין מיונינג) נשואה???? זה מצחיק היא רווקה לחלוטין ובנוגע לזהותה המינית היא לא עונה אבל לדעתי ואיתי שותפים הרבה אנשים ברחבי העולם ופה בפורום שהיא לסבית. ככה או ככה זה לא משנה אם היא לס או לא במציאות בט וטינה נשואות (לגבר + 2 ילדים) חבל שלא אחת לשניה איזה זוג מהמם בקשר ללינקים תדברי איתי במסגרים רק מראש אני אאלץ לאכזב ולהגיד שאין תרגום

Euterpe

New member
הורג אותי שהן נשואות

כן כן אני יודעת, זו רק סדרה וזה רק משחק אבל בחיאת, זה לא עושה להן כלום? ולבעלים שלהם לא אכפת? ולילדים?!

vitekriver

New member
אני חושבת שזה צריך להיות

שחר של עידן חדש, שלכל אחד יהיה גם חבר וגם חברה או לחלופין גם בעל וגם ליידי אני מתנדבת להתחיל את הטרנד לדעתי לבעלים שלהן לא הכי אכפת כי 1- גם הבעל של גניפר וגם הבעל של לורל שאגב ראיתי תמונות והוא חתיך עובדים בתעשיה אז הם רגילים ששחקן תפקידו לשחק או שלחלופין הם די נדלקים מהעיניין, או שזה שילוב ולשתיהן יש ילדים ממש קטנים אז אין דאגה מהעיניין

misheani

New member
../images/Emo207.gif שאלה על עונה 6 (לא ספוילר)

כמה פרקים יש? האם יש סיבה שאני לא מוצאת באינטרנט מעבר לפרק 8 ולספיישל הסיום?? אל תגידו לי שזה הולך להיות כזה קצר...

limors2

Well-known member
כי זה כל מה שיש....ושאלה למי שראה את הספיישל-

שווה לראות? ומה זה בדיוק?....

misheani

New member
זה סתם ספיישל על איך שעשו את הסדרה

וכל הדמויות מדברות על מה הסדרה היתה בשבילן, וכו'. לדעתי שווה ביותר, במיוחד לקראת הסוף יש קטע ענק שעובדים על קייט (שיין) והכל ממש מרגש.

למעלה