חדשה נוספת

אמלי

New member
חדשה נוספת../images/Emo95.gif

היי לכולכן, רציתי לעודד קצת את הבנות הצעירות ולספר שגם אני התחלתי לנסות בגילכן, לאחר שנתיים הריתי (אחרי מסלול של איקאקלומין, הזרקות ובסוף הפריה שהצליחה בפעם הראשונה). יש לי בן מקסים, כמעט בן שנתיים אז אל תתייאשו, זה שווה הכל. אולם כעת אנו מעוניינים להביא ילד נוסף, חשבנו שיהיה קל (כי כבר יודעים מה לעשות וכו´ ...) אבל החיים זה לא פיקניק, אני כבר אחרי מחזור טיפול שני (שכנראה גם נכשל), הגוף שלי לא מגיב כמו שהגיב בזמנו, ואני רק בת 27 וחצי. זה די מדכא אותנו כי חשבנו שאנחנו מעבר לקשיים. בכל מקרה צריך להיות אופטימיים, כי איזו ברירה יש לנו ?

היי אמלי

צדקת בעניין האופטימיות, אכן אין ברירה אלא להשאר באופטימיות. מקווה שיצליח לכם בפעם השלישית. נראה לי שהעובדה שחווית את ההצלחה תעזור לך להתמודד.

צודקת- חייבים להיות אופטימיים..

מאחלת לך המון בהצלחה ושתביאי במהרה אחות/אח (או אפילו אחות ואח) לבן המקסים שלך. מחזיקה אצבעות, שני

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

בטח להיות אופטימים. אם בפעם הקודמת זה לקח שנתיים, הפעם, למרות הכל זה יהיה מהיר יותר
לא צריך להבהל אם הגוף לא מגיב כמו פעם. פעם היה ונגמר, והיום הכל שונה. זה לא אומר שהפעם יהיה ארוך יותר, רק אולי קשה יותר, ואולי לא
שבי איתנו, תחתרי בסירה כמוש את כבר יודעת. והכי נשמח להעביר אותך הלאה לפורום הריון.
נועם

ברוכה הבאה, אמלי

מקווה שהטיפול הבא יהיה זה שיצליח... ו-בינינו? גם אם לא תהיי אופטימית זה יצליח... מותר לפעמים להרגיש את מה שבלב בלי להכתיב לו... אבל אל תספרי לאף אחד שאמרתי את זה, טוב?

יש תקווה כזו לכולנו

שאחרי שנצליח אז פעם הבאה תבוא בלי להזהר בטבעי ואם לא בטבעי אז לפחות באותו טיפול שהיה ההצלחה הקודמת מסתבר שזה ךא תמיד ככה ויש בפורום לא מעט שלהם זה סיבוב שני מאחל לך, להם ולכולנו רק הצלחות מהירות ליאור

נוג

New member
לאמלי ../images/Emo39.gif הרבה ../images/Emo50.gif

הי, ברוכה הבאה, אבל רק לזמן קצר קצר. אני יודעת שזה מתסכל אבל תאגרי הרבה מחשבות אופטימיות ותסתכלי על הבן המקסים שלך שהוא הוכחה שאתם יכולים וגם מצליחים. זה רק ענין של זמן ועזרה מהרפואה. אז הרבה הצלחה וסבלנות נוג

למעלה