חדשה מרעישה

דניאל1970

New member
חדשה מרעישה

ובכן, כנראה שזה קיים ואפילו "מקרים אבודים" מסוגי יכולים לחוות אהבה. אז אחרי ערב מדהים שכלל שוקולד בלגי מעולה, תותים, יין אדום לא רע, סרט משובח ולילה שלם של חיבור רגשי מדהים, ושבמהלכו לא רצינו לישון כדי שלא נפסיד אף רגע אחד של השני (ולא, אני לא מתכוון לסקס...) אני יכול לבשר לכל קטני האמונה שבינינו שעוד יש אהבה בעולם ואסור לאבד תקווה.

ozzz64

New member
אותי מעניין דווקא , איך היה הסקס ?

ספר באריכות נשמע מעניין .

שלי 9

New member
כיף לקרוא, בלי טיפה של ציניות ,שמחה

מאוד בשבילך, שימשיך לכם! (ושיהיה גם סקס טוב..
) חג שמח

מזל חי

New member
יה מאוהבי אחד

אני דוקא גדולת אמונה! רק רוצה לקרא אותך כותב את זה בעוד חודש חודשים או לפחות שלושה ואז אוכל להגיד לך מזל טוב על בחירת האהבה

חי למה ממתינה לוודא...

מי אמר שלאהבה הזמן הוא ההוכחה וחייב להיות לאורך זמן כרגע מרגיש וטוב לו אחלה לו שיחשוב על הכאן ועכשיו מה יהיה... כשיהיה

יפה26

New member
יאללה איזה כיף לשמוע..

הלוואי שעוד כמה חודשים עדיין תרגיש את מה שאתה מרגיש עכשיו ובקרוב אצלי... ואצל כולם. שיהיה בהצלחה

צד אפל

New member
לא ,

מילותיו היו , "(ולא, אני לא מתכוון לסקס...)" אין פה שום איזכור שלא היה סקס,

דניאל1970

New member
טוב נו

זה אולי ישמע לכם מוזר אבל החלטנו להתמקד בדברים יותר חשובים מאשר "ללכת עד הסוף"

בכלל לא נשמע מוזר, מה יש למהר?

אם זה ממילא לא זה, עוד אפשר להבין - חפוז קצר ועוברים הלאה, אבל אם רוצים לגעת בנפש, להרגיש פרפרים לקשור משהו ליותר מיום-יומיים, אפשר למשוך כמה פגישות. זה רק עושה את הסקס יותר מיוחד כשהוא מגיע. חוץ מזה, נישוקים חיבוקים ליטופים ... יאמי.

ספר לי על זה

למרות שאתה 100% צודק, לי- ליודעת הכל הסתובבה הקופסה. ואני גם יודעת איך לאכול אהבה חדשה. רק שאין לי כוחות נפשיים לזה.

למעלה