חדשה מצטרפת

אל71

New member
חדשה מצטרפת

שלום לכולן היום אני כותבת לראשונה, אחרי תקופת קריאה לא קצרה, ובעיקר רוצה לקבל טיפים לקראת השאיבה (בטיפול ה- IVF הראשון) שתהיה לי מחר, באסותא. הבטן קצת כואבת לי מאתמול (היפרסטימולציה?), ואני בעיקר חוששת מהימים הקרובים, כי אין לי מושג כמה עייפה או חלשה אני אהיה, וכמה ימי חופש לקחת. אשמח לשמוע מנסיונכן.

בוליקי

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

הבטן כואבת לך בגלל שהיא סוחבת כמות נאה של ביציות שמחכות לחזור אלייך בתור עובר. חוץ מזה, בתור טיפוס פסיכוסומטי עם תעודות, אני מאמינה שחלק מהכאב נובע מהלחץ והחשש
. אני מציעה לך להגיע כמה שיותר מוקדם כי (לפחות בבלינסון) זה אומר שתגמרי עם הכל מאד מהר ותוכלי לחזור לנוח בבית. חוץ מזה, רצוי להביא מהבית מידה לא מבוטלת של אופטימיות
, כזו שתעזור לך לחלום חלומות יפים בזמן שתשני בהרדמה. סך הכל זו חוויה מאד קצרה, שברובה ממילא את ישנה. אחר כך יתכנו כאבי בטן, אז תוכלי לקל מהאחות משכך כאבים (שלי מאד עזר!) אחר כך, בבית, תמצאי תעסוקה מעניינת (למשל, בפורום?) עד שתוכלי לשמוע מהמעבדה איך היה השידוך בין הביציות לזרעים. אחרי יומיים את חוזרת לפעולה הדומה להזרעה, ובה יחדירו לך עוברים שיצמחו להיות
הריון יפה, בריא ומושלם. בהצלחה!

Otisco 12

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מקווה שלתקופה קצרה. אני ממש לא מבינה בשאיבות, אבל שיהיה המון בהצלחה מחר ובהחזרה.

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

הרבה טיפים תוכלי לקבל בשאלות הנפוצות של הפורום (בשורה הכחולה למעלה) ובעיקר במדריך לנשאבת המתחילה. חלק ב' של המדריך הזה הוא המדריך ההריונית הטרייה.
שיהיה בהצלחה

עינת ב6

New member
ברוכה הבאה ובהצלחה!../images/Emo140.gif

הי, ברוכה הבאה לשהיונת קצרצרה וכמובן המון בהצלחה!!! יכול להיות שהבטן כואבת בגלל שיש לך שם כמה ביציות אורחות שמתות כבר לצאת החוצה ולמצוא להן בני זוג...
אז הההצעה הכי יעילה זה לשתות הרבה הרבה!!! עלי השאיבה עברה די בקלות וכבר באותו יום השתעממתי לי בבית ולמחרת מצאתי את עצמי בעב'... אבל פשוט תקשיבי לגוף שלך ואז תחליטי... את בטח תקבלי מס' ימי מחלה ותנצלי אותם כראות עינייך חמודה! מאחלת לך יבול יפיפה והמוני המוני הצלחות!!!

אל71

New member
תודה

נורא כיף לקבל כל כך הרבה איחולים, ומחשבות חיוביות. זה מאד עוזר, כי החשש מהלא נודע פשוט משתלט. תודה לכולכן. וכמובן - בהצלחה לכולן.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. אני מקוה שהשאיבה עברה בשלום, תקפידי לנוח ולשתות הרבה מים. אם את מרגישה בסדר את יכולה לחזור מחר לעבודה בלי היסוס.
נועם

למעלה