חדשה מהניילון
אז מה אתה מרגיש בנוגע ל..?
נו, מה את שואלת אותי, אני גבר, אנחנו סוג של אוטיסטים מתקדמים לרגשות
תני לנו סטייק טוב, משחק אקסבוקס ואישה כיפית ואנחנו מסודרים, הקטע הזה של לדבר על רגשות קצת מעיק
אני חושב שאני רגשות דיכוטומי, יש לי שני מצבים בינארים, סבבה או חרמן עליה ועצבני, בעצם אני תמיד חרמן עליה.
את יודעת, אני אוהב לשחק לה בראש בקטנה, לא סשנים מתוכננים היטב, סתם משחקי מוח קטנים כאלו
זה התחיל מהסרט הראשון שלנו, סרט פרסי שזכה בפרס, הזקן של רעדו לו הידיים ואני ככה הרעדתי את היד שלי ביד הקטנה שלה.
מאז אני תמיד מוצא קטעים בסרט וממחיש אותם למציאות.
השבוע, השבוע לדוגמא ראינו דקסטר, היה שם רוצח סידרתי שעטף את כל הסלון בניילון נצמד.
בדיוק "הלכתי לשירותים", הבאתי ניילון כחול גדול של אריזות והתגנבתי מאחוריה.
בשיא המתח, קפצתי עם הניילון עליה.
באופן ביזארי היא כבר רגילה לשטויות שלי, היא צחקה ואמרה
בחי אתה דפוק ברמות.
אז מה אני מרגיש עכשיו, עכשיו אני מרגיש שבא לי לשבת בכורסא ולראות מישהי מלקקת לך את הכוס
ואז לתת לך סטירה יא בוגדת אחת
אז מה אתה מרגיש בנוגע ל..?
נו, מה את שואלת אותי, אני גבר, אנחנו סוג של אוטיסטים מתקדמים לרגשות
תני לנו סטייק טוב, משחק אקסבוקס ואישה כיפית ואנחנו מסודרים, הקטע הזה של לדבר על רגשות קצת מעיק
אני חושב שאני רגשות דיכוטומי, יש לי שני מצבים בינארים, סבבה או חרמן עליה ועצבני, בעצם אני תמיד חרמן עליה.
את יודעת, אני אוהב לשחק לה בראש בקטנה, לא סשנים מתוכננים היטב, סתם משחקי מוח קטנים כאלו
זה התחיל מהסרט הראשון שלנו, סרט פרסי שזכה בפרס, הזקן של רעדו לו הידיים ואני ככה הרעדתי את היד שלי ביד הקטנה שלה.
מאז אני תמיד מוצא קטעים בסרט וממחיש אותם למציאות.
השבוע, השבוע לדוגמא ראינו דקסטר, היה שם רוצח סידרתי שעטף את כל הסלון בניילון נצמד.
בדיוק "הלכתי לשירותים", הבאתי ניילון כחול גדול של אריזות והתגנבתי מאחוריה.
בשיא המתח, קפצתי עם הניילון עליה.
באופן ביזארי היא כבר רגילה לשטויות שלי, היא צחקה ואמרה
בחי אתה דפוק ברמות.
אז מה אני מרגיש עכשיו, עכשיו אני מרגיש שבא לי לשבת בכורסא ולראות מישהי מלקקת לך את הכוס
ואז לתת לך סטירה יא בוגדת אחת