חדשה מאד בתחום...

nonche

New member
חדשה מאד בתחום...

הי, אני בחורה דתיה וצעירה ובכל זאת מוצאת, לצערי, את דרכי למעמד המפוקפק של גרושה. יש כאן אנשים שיכולים לתת לי קצת עצות? אולי לשתף בתהליך שעבר עליהם עד שהגיעו להחלטה? חשוב לי להגיד שבגדול לא הגעתי למצב הזה מתוך שנאה לבן זוגי בגלל אישיותו או מעשיו. להפך, אני חושבת שהוא אדם טוב ואני בסך הכל בסדר פשוט משהו בינינו לא מסתדר. אני עדיין בשלב של טרום החלטה, אשמח על כל תגובה שתוכל לעזור לי. תודה!

טליסמה

New member
מצטערת אבל חייבת

צרם לי מאוד הביטוי "מעמד מפוקפק" ג' כבר 4 שנים ולא מרגישה במעמד מפוקפק להיפך... מעמד יציב מאוד אין ביכולתי לעזור לך וגם על כך מצטערת...

ת מ ו ש

New member
הטיפ הראשון שלי הוא לשחרר את עצמך

מסטיגמות ומהר!!! ממתי להיות גרושה זה להיות ממעמד מפוקפק??

היי לחדשה בתחום

דבר ראשון שנאמר לי לעשות זה רשימת פלוסים ומינוסים של בעל שלי...הגרוש אחר כך החליטי עם עצמך האם אין טעם (בעיקר בגלל שאת חיה בחברה הדתית, ובגלל שאת חושבת שגרושה זה מפוקפק) לנסות שוב בעזרת יעוץ להחזיר עטרה ליושנה... עוד מידע חסר האם יש ילדים בתמונה? מקווה עבורך שתשתחררי מסטיגמות על גרושים ושתחליטי את ההחלטה הנכונה עבורך, יכולה רק לומר לך שזו החלטה מאוד קשה ולי לקח הרבה זמן להגיע עליה למרות שידעתי בבטחון גמור תקופה ארוכה שאין מנוס ושעדיף לבד מאשר ביחד. בהצלחה לך

ל י M ו ר

New member
אני בעד

להישאר בנישואים מפוקפקים עדיף מלהיות במעמד מפוקפק שלא לדבר על כל שאר הסטיגמות וסתם לידע דתיים לא מתגרשים? כי משום מה נדמה שהיה חשוב לך לציין את זה.

ערסlight

New member
מעמד מפוקפק

את יודעת, כולנו נכשלים. זו עובדה. ההבדל בין האנשים הוא בדרך שבה הם מתמודדים עם הכשלון. יש ביניהם שלא יודו בטעות לעולם, יש כאלה שישארו בגלל "מה יגידו", בגלל המשפחה, בגלל הילדים, בגללו, בגלל כסף, בגלל דירה, בגלל אלוהים... בקיצור יתרצו את אי אונם בכל מיני. ויש גם כאלה שמתוך אחריות על חייהם, מבינים שברגע שמזהים שמשהו שלא עובד, פועלים לתיקון המצב. יש שיקראו לכאלה מפוקפקים. זו ראיית דברים שבאה מעולם אחר מזה שיש פה. ההתפתלות שלך מיותרת כאן. אני במקומך לא הייתי מסתובב בסביבה מפוקפקת כזו.

R a c h e li

New member
התחום דיי חדש בשוק....

מאמינה שבעוד כמה שנים זה ילך דיי חזק... ברוכה הבאה ובהצלחה....

למעלה