חדשה לצערי

NAAVY

New member
חדשה לצערי

בת 36,נשואה כשנה,מסורתית. רוצה לסיים את השנה האומללה הזאת. חיה עם קיר . פוחדת מהצעד הזה מאוד ולא יודעת מה לעשות כדי לא להשאר עם כלום ביד. הדירה שלו ואין לנו הרבה רכוש משותף.

מ'זתומרת עם כלום ביד../images/Emo35.gif

יש לך אותך
חמודה'לה, יש לך "צרות של עשירים" את רק אחרי שנה אחת, בלי ילדים (כך הובן לפחות)... מה מדאיג אותך? רכוש? תזכי חזרה בעצמאות שלך, בעצמך, תמצאי עבודה, מקום קטן לגור בו, ותנהלי את חייך בשקט. אל תפחדי מכלום - יש לך אותך.

אתם נשואים סה"כ שנה

ואין לכם ילדים. מה בדיוק את רוצה?? חצי בית?? היית בלי כלום ונישארת בלי כלום, בחורה בת 36 רווקה ללא רכוש???? אם את רוצה בית, תעבדי, תחסכי ואת השאר תוסיפי במשכנתא או הלוואה. בהצלחה

NAAVY

New member
בהמשך ..לצערי

יש לי אותי...זה נכון,,ויש לי גם הרבה משלי,אבל הוא אוהב כנראה להתחתן ולהתגרש וכבר עשה את אותו הדבר לזאת שלפני.. שיפצה אותי על עוגמת הנפש ועל הלילות הקרים שעברתי לבד ..

תמשיכי בקו הזה...

של לחכות שהכל יקרה לך מבחוץ, שיעשו לך, שיפצו אותך, למדוד את החיים לפי ספירת מלאי... לא תגיעי רחוק. תתחילי להביט פנימה במקום החוצה, ולחיות את חייך. תגלי הרבה דברים חדשים.

../images/Emo45.gif עם בן ואפרת ומוסיף..

הוא אוהב.. כבר עשה.. שיפצה אותי.. ומה איתך? והיכן את? מישהו הכריח אותך "לעבור לבד את הלילות הקרים?" מישהו הכריח אותך להתחתן איתו? ,אז,אולי זה היה נכון..אבל,את רצית זאת,..לא? זה שלך !! "בייבי" !! ואת, במקום "להאשים".."אותו" !! ולהמשיך להיות "תלויה" "בו" וב"מעשיו,. קחי אחריות על "החיים שלך".."על תוצאות "הבחירות שלך". הפיקי לקח והמשיכי הלאה. תפסיקי "להתבוסס" ברגשות כעס ואשם "עליו". חיית לפניו והצלחת..ותמשיכי גם אחריו. ראי זאת כפרק בחייך..ולא "בחייו". "ספר החיים" מורכב מהמון "פרקים" אין פרק טוב ואין פרק רע מכל פרק לומדים וכל פרק "מכין" אותנו לפרק שלאחריו והחשוב הוא ללמוד מכל פרק כדי להמנע ככל האפשר{כי אין דבר בטוח} מלחזור על התסריט של הפרק הקודם ואם לא הבננו פרק,ולא מיצינו פרק,לא נוכל ללמוד כיצד לנהוג בפרקים הבאים. אלה הם חיינו..אז.... קומי "מהשבר" הזה..ולשם שינוי..עשי משהו בשביל עצמך..עשי מה שעושה לך טוב..ואז יהיה לך טוב. מטען הכעס,האשמה והאומללות..לא יעשה לך טוב..להיפך. האם זה כדאי? האם זה נכון לך? האם...זה עושה לך טוב? את מרוויחה מזה משהו? עני לעצמך על השאלות..כל פעם שהרגשות והמחשבות האלה.."מציפות" אותך.

NAAVY

New member
תודה לכולם- על הפוש ..

בהחלט,צדק בדבריכם, אני פחדנית ולכן אני כאן. אבל בלי נדר בשבוע הבא...אני לוקחת יוזמה וניגשת לרבנות והפעם אני פותחת תיק..בפעם שעברה פתחתי והקפאתי (לא נשלח אליו עדיין)כי ניסיתי לעשות שלום בית בעצמי אך המצב לא החזיק זמן רב. ייעצו לי ברבנות להגיש תביעת שלום בית כדי שבמידה והוא לא יסכים הוא יצטרך לתת לי את הכתובה.אין לו עילה ואפילו לא שמץ של האשמה שאני לא הייתי בסדר בנישואים הללו..(ידוע שהוא לא מסוגל לחלוק את חייו עם עוד מישהו). הוא בחזקת מורד ולא קיים אותה כלל - אנחנו דתיים. מה יש לי להפסיד?? עוד מספר ימים..? גם ככה הוא חי בחדר אחר ולא יוצא ממנו כל עוד אני בבית. נמאס לי מהברוגזים המפגרים שלו...ומהדווקא.. לא עשיתי לו כלום אלא הייתי בסדר לאורך כל הדרך.. אם תשאלו אותו למה? לא תהיה לו תשובה...גם לי אין תשובות. ואני בהחלט לוקחת אחריות על חיי ,כי בסה"כ החיים יפים..גם בלעדיו.

למעלה