חדשה לגמרי

חדשה לגמרי

שלום , אני אושרת לאחרונה גילתי את חדוות התפירה. קניתי מכונה של לינומה או משהו כזה. אני יודעת להפעיל אותה וכבר די טובה בזה. הבעיה היחידה היא שאני לא יודעת להוציא גיזרות ולהבין איך מודדית כדי לתפור, ברור לי שזה לא פשוט אבל אני ממש חדשה בזה ואם יש למישהי המלצות על קורס או על משהו שיכול לסייע לי אני אשמח ... ממש בוער לי באצבעות לתפור. ראיתי כמה סירטונים באינטרנט אבל שמה הם משתמשים במעין סרגל כזה שמורה איך לעשות מחשוף או שרוול וכו. בקיצור אני קצת אבודה ולעזרתכן אודה מאוד!

לצייר בעצמך גזרה זה תורה שלמה.

אני מציעה לך לקנות מגזין של בורדה או של גזרה עולמית (גזרה עולמית זה בעברית, בורדה באנגלית, בכל מקרה יותר קל לעבוד עם גזרה עולמית) ולעבוד לפי ההוראות.

אני דווקא לא ממליצה על

גיזרה עולמית אלא על בורדה. את השפה את כבר תלמדי. בגיזרה עולמית יש המון בעיות לטעמי וממש עלול לייאש מתחילות. בורדה מאד עשיר ומדוייק ואחרי שלומדים את השפה שלו הוא קל להבנה. אם את צריכה עזרה בהבנת בורדה, אשמח לעזור במסר (או בטלפון)

שרון 115

New member
דווקא גזרה עולמית מעולה לטעמי

גם בגזרה עולמית אם משו לא ברור אפשר להתקשר לעפרה והיא עונה ועוזרת

זה כנראה עניין של טעם והרגל

מה שבטוח אי אפשר להתווכת עם עשרות שנות נסיון של בורדה...

תודה ועוד שאלה

האם יש לכן המלצה על חנות באיזור המרכז לרכישת ציוד כמו סרגלים וכו ( שבכל מקרה אני אצטרך) ? הכוונה לא לבדים .
תודה

revavonet

New member
היה נדמה לי שפתחו שרשור

אבל כנראה שזאת רק שאלה של גולשת...
אני לא גולשת קבועה פה, אני מצאתי את סיטם פה בפורום.

שש שבע

New member
חשבתי ששלחתלנו לינק, נכון סיטם

זו שיטה מיוחדת, לטיציה מהפורום היא ממחית לה, אבל הרבה זמן לא ראינו אותה פה,

revavonet

New member
בבקשה לינק להדגמה של סיטם

יש פה הדגמה לשרטוט של חולצה עם רבידה שמשורטטת בזמן אמת (פחות או יותר).
אני שרטטתי שמלה מהגזרה הזאת ולקח לי 20 דקות כולל גזירה וציור מחדש של הגזרה, ועוד שעה וחצי תפירה.

http://www.youtube.com/watch?v=vsrD3_OfMME

אני ממליצה על מורה מאזור תל אביב

שמלמדת בשנקר ,היא תלמד אותך להוציא גיזרות לעצמך ולתפור אותם.
אם תרצי אשלח לך במסר את מס הטלפון שלה.

למעלה