חדשה כאן..

חדשה כאן..

אומרים שיפה...אבל מרגישה יותר שמנה . מרגישה שהיופי נבלע בשומן..המכוער. מנסה לעשות דיאטה, ולא ממש מצליחה. שונאת להיכנס ל"מתאים לי" ול"עונות" , למרות שיש שם אחלה בגדים, באמת. לפעמים חושבת שאף אחד לא ירצה בי כי אני שמנה ואז אוכלת יותר, ומשמינה, מעגל קסמים <ממש לא קסום>. רוצה לשבור אותו, אבל עד שיצליח לי... אני יכולה להיות כאן איתכם? עם כאלה שלא יעירו לי כל הזמן : "ואיי, איך שמנת.." וכמה זה מכוער.. או יבחנו אותי לפי מספר הק"ג שיש על גופי.. יש כאן פינה עבורי? מאחת שמנה, שקטה ולא מפריעה.

אני מזהירה אותך

זה לא מקום לשמנות שלא מרוצות ממצבן. האנשים כאן יתנו לך כזו הרגשה טובה עם עצמך שתגרום לך לרוץ ישר למקרר (אני אישית אאוטסיידרית, ואני כבר מתחילה לחשוב שאף אחד לא ירצה רזונת כמוני!!!) אבל אולי אצלך זה יהיה הפוך, והתמיכה דווקא תגרום לך להרגיש טוב ואז תאכלי פחות ובאמת תרזי... בכל מקרה, ברוכה הבאה לפורום
ליה

DREAM111

New member
היי ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אז פה אולי תשני את הגישה השלילית שלך ותתחילי לגלות את עצמך וכן תתאהבי בעצמך. מאחלת לך שתפרדי מהמקרר על כל כעס. (אף אחד לא שווה את זה). מאחלת לך שתפרדי מחוסר ההשלמה. (כי את לא פחות טובה מאף אחד/ת אחר/ת). יאללה תצטרפי אלינו ברעש ובקול.

יפעת*

New member
בנות בנות

מה קורה כאן.... כולם רצויים כאן, כל עוד הם לא מגיעים לכאן בשביל לכסח ולהלחם ליה את נשארת!!!!! יחפה, ברוכה הבאה. ואני בטוחה שבקרוב, תתחילי להרגיש הרבה הרבה יותר טוב

ברוכה הבאהה../images/Emo24.gif

הרבה יכולים להגיד הכל אבל הכי חשוב מה שאת מרגישהה בפנים, ולפי זה צריך לפעול, ואנחנו איתך בכל דרך שתברחי ואני מקווה שתצליח לך הדרך
אישה יפה.

למעלה