חדשה כאן.

נירה63

New member
יום חדש השמש זורחת כבר טוב.

באופן כללי אני חושבת שאני אדם מאוד כוחני, נלחמת על מקומי כמעט בכל מקום כי זו תפיסת עולמי, שיש להאבק ולהלחם על שלך...אולי זו מחשבה לוחמנית מידי, אני לעיתים משלמת מחיר של הוצאת המון אנרגיות אבל...כנראה שהחיים לימדו אותי שיש לעמוד על שלך, לפעמים אני שואלת את עצמי האם המחיר כדאיי?

אני מכירה את הלך המחשבה הזאת אצל

הרבה אנשים. כמוש אמרת, זה משהו שבטח לימדו אותך, או שהכרת דמות (אמא או אבא) שנלחמו על דברים. אם מישהו נלחם הוא ימצא מאבקים וימצא על מה להילחם. האם יש תחומים בחייך ששם את יותר רכה ויודעת שתקבלי את רצונך מבלי להילחם על משהו?

נירה63

New member
מיכל ערב טוב וחג שמח.

אכן נכון מאוד, הורי בצורה זו או אחרת לימדו אותי להלחם על דברים, כן כן... זה נכון שאני לעיתים מייצרת מאבקים גם אם לכאורה יכולים הדברים להסתדר בנועם...משהו פנימי כזה...עם השנים למדתי כן לעגל פינות וכן לקבל דברים ולא תמיד להלחם אבל זה רחוק ממה שהייתי רוצה שיקרה ... ולשאלתך אם ישנם תחומים ששם אני רכה יותר? אני חושבת שבאהבתי אל הבן שלי שם שם אני הרכה ביותר...

נפלא ../images/Emo140.gif

וכל הכבוד על ההתבוננות. באיזה תחומים היית רוצה להיות ללא מאבקים?

נירה63

New member
בעיקר במקום עבודתי.

למרות שבמקום עבודתי הממונים עלי מעריכים את עבודתי מאוד ויש לי את המקום שלי ואני יודעת שאני עובדת טובה מאוד, משקיעה אבל בכל פעם כאילו צצה אותה הבעיה של להלחם על מקומי...ותמיד מולי עומדת אותה הדמות...כלומר אם אבדוק טוב טוב עם מי אני נאבקת או "נלחמת" הרי שבכל פעם זו אותה הדמות....לא האדם אלא הדמות עצמה, מעניין בתאוריה אני כל כך מבינה בפועל לא תמיד מצליחה להוריד ולשים בצד את האגו ולמשיך הלאה...כאילו צריכה להגיד: אני כאן וזה מקומי!!!

נירה63

New member
כשאני מרגישה שפוגעים בי אני מגיבה

ומגיבה בצורה כזו שהצד השני ידע הייטב שזהו מקומי ואני כאן. מצד שני אם לא דורכים עלי אני נותנת את כולי ומאוד מפרגנת לצד השני, מאוד!!!

עוד שאלה...

מי זו הדמות? למה הכוונה? ואיך זה קשור במקרה שלך ללשים את האגו בצד? יש לך דוגמא ספציפית? ובניסוח אחר, האם את יכולה לפרט יותר על זה: "בכל פעם כאילו צצה אותה הבעיה של להלחם על מקומי...ותמיד מולי עומדת אותה הדמות...כלומר אם אבדוק טוב טוב עם מי אני נאבקת או "נלחמת" הרי שבכל פעם זו אותה הדמות....לא האדם אלא הדמות עצמה, מעניין בתאוריה אני כל כך מבינה בפועל לא תמיד מצליחה להוריד ולשים בצד את האגו ולמשיך הלאה...כאילו צריכה להגיד: אני כאן וזה מקומי!!!"

למעלה