חדשה כאן..

ליאור53

New member
חדשה כאן..

אמא שלי נפטרה לפני 10 שנים (וואו הזמן ממש עובר...). הרבה זמן.. אני בת 27 כמעט, עכשיו באמצע התשיעי, אמורה ללדת עוד שבועיים (אלא אם כן הוא יחליט להישאר עוד קצת). יש לי הרבה נשים מסביבי, כולל חמותי, שהיא ממש בסדר, אבל אני לא צריכה להגיד לכן שזה לא אותו דבר.. בעלי יהיה איתי בחדר לידה, אבל.. טוב, אני לא ממש יודעת מה אני מרגישה. רק שמשהו חסר. ושזה לא אמור להיות ככה.

ברוכה הבאה../images/Emo210.gif

10 שנים זה ממש הרבה.... אין ספק שאין תחליף לאמא בחדר לידה ובכלל... מאחלת לך שתהיה חזקה,שתלדי בקלות ותהני מהתינוקי! ושוב , ברוכה הבאה!

שלום לך ליאור.

קודם כל מזל טוב לרגל ההריון. לפי התל"מ אני רואה שזה אוטוטו ... אני חושבת שאך טבעי הוא הדבר שעכשיו, בהריון, ובמיוחד סמוך ללידה, את מרגישה את החוסר באימך, ולמרות שאת מוקפת, שום דבר לא יכול להחליף את אמא. אבל אני שמחה בשבילך שיש אנשים שתומכים בך מסביב, ומזמינה אותך להישאר עימנו כאן, לחלוק ולהשתתף ככל שמתאים לך.

ברוכה הבאה בצל קורתנו

קודם כל מזל טוב על ההריון ועל הלידה ההולכת ומתקרבת... אין ספק שזה אחד מאותם רגעים בחיים שקשה לעבור ללא אם, אבל אני שמחה לשמוע שיש לך מערכת תומכת מסביב, את תגלי את החשיבות של המקורבים אלייך בימים הבאים...(אפילו שזה לא כמו נוכחות של אמא) אני גם ילדתי את ילדי הראשון לפני שנה וחצי, כמעט 14 שנה לאחר פטירת אמי ואני חייבת לציין, שלמרות כל הכאב והימים הראשונים הקשים, הבאת ילד לעולם והפיכתי לאם בעצמי, הייתה לי כחוויה מתקנת, מעין סגירת מעגל וגרמה לי אושר רב (...את תראי איך תרגישי שילדך יקרא לך "אמא" בפעם הראשונה...). מקוה שתהיה לך לידה קלה ושתזכי להרבה אושר וסיפוק...

לירי א

New member
../images/Emo201.gif

ראשית, מזל טוב ולידה קלה. אני אישית עדין לא אמא אך אומרים שילדים מצליחים למלא אפילו בקצת את החלל שנוצר.

אדומה2

New member
היי ליאור

אני גם בהריון, כבר מתחילה את השישי- יש לי עוד קצת זמן...... כן, גם אני קצת מרגישה שמשהו חסר, איבדתי את אימא לפני 5 שנים עוד מעט ואת אבא לפני שנתיים וקצת, וכן, אכן משהו חסר, גם אם לא מרגישים את זה כל רגע. האם גם את מרגישה שיש יותר מחשבות על ההורים, על אופן הגידול ובכלל יותר חלומות על ההורים? זה מה שאני מרגישה מאז ההריון, פתאום גם עולים לי המון זכרונות, זה נראה לי אומנם אך טבעי, אבל לפעמים זה טיפה מציף מדי. בכל מקרהה, ברוכה הבאה לפורום.

למעלה