חדשה כאן

Iris G

New member
חדשה כאן

אני קוראת את הפורום המדהים שלכם (שלנו??) כבר שבועות רבים, מפנימה הכול ובוכה איתכם מדי פעם. אני אמא לשני ילדים נופר בת 7 ויוגב בן 3. נופר הנהדרת שלנו הובחנה עם ADHD לפני כשנה, אבל הרופאה החליטה שמיכוון שיש לה מקרה "מוחלש" של הבעיה לא לתת תרופות אלא לנסות לתקן בעזרת סדר-יום נוקשה, אנחנו מנסים, ונאבקים יום יום, לפעמים יש לנו ימים נפלאים ולפעמים נופרי מטפסת על הקירות. אחת מההצעות של הרופאה (ואני מזכירה רק מפני שלא ראיתי את זה פה) זה לרשום אותה לשיעורי קראטה, בעיקר על מנת לפתח שליטה עצמית. מקווה לתרום מהידע/ניסיון שלי, ומבטיחה בעיקר לחבק הרבה איריס (2?)

שלום לך איריס וברוכה הבאה!../images/Emo39.gif

גם אנחנו מחבקים אותך! אני שמחה שהחלטת להצטרף ולא לשבת מהצד, ואכן הפורום הוא שלנו - שלך ושל כולם! אני מקוה שתמצאי אצלנו פינה חמה ואוהבת - אנחנו פה לכל עניין - גם סתם בשביל לפרוק, לבכות, לצחוק ולהיות ביחד! הרשי לי לשלוח לך חיבוק ראשון
ואגב - הקראטה הוא רעיון מעולה, שליטה עצמית יחד עם אורינטציה פיזית - קצת ביטחון עצמי, טקסיות והבניה - מה שכל ילד צריך - גם לא עם הפרעות קשב ריכוז והיפר... שוב - ברוכה הבאה! אפרת

דליה.ד

New member
שלום לךאיריס../images/Emo42.gif

כל הכבוד שיצאת מהאנונימיות ויצאת לקדמת הבמה, זה לא פשוט להודות שלילד שלך יש קשיים כאלה או אחרים. לי יש 4 adhd בבית! והחיים לא פשוטים אבל מעניינים!......... אני בעד סדר יום קבוע ("נוקשה" זה קצת חזק בשבילי) אבל אני מאפשרת גמישות וקצת בחירה בין אלטרנטיבות בעיקר בשעות הפנאי המעטות שיש להם כי אני דואגת שיהיו עסוקים. הבת הגדולה שלי רוקדת ובחוג כדורעף (16) - היא לא מטופלת תרופתית,זאת ילדה ממש כדור אש מלא שמחת חיים וכייף. הבת השניה (14) שרה, מנגנת וגם בחוג כדורעף - מטופלת בריטאלין כדור וחצי ביום, תלמידה מעולה וילדה נהדרת. הבן שלי (12) - מקבל 2 כדורים ביום והוא שוחה 5 פעמים בשבוע ואיתו הכי קשה. אבל הוא ילד רגיש ואכפתי, ואני מאוד מאמינה בו. בני הקטן בן 5 "היפר" - רוח תזזית מקפצת בכל הבית. אבל הוא חכם ועם חוש הומור מדהים ו"משכיב" אותנו מצחוק... עדין לא מטופל. ילדתינו החמישית היא רק בת 4 מגלה סימנים של הפרעות קשב וריכוז, אבל היא מאומצת - כך שיכול להיות שזו תופעת לואי של האימוץ והחסכים בילדות המוקדמת, או אימוץ דפוסי התנהגות של שאר הילדים בבית.

Iris-1

New member
שלום לך וברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

גם אצלנו סדר היום לא כל כך עזר. אני לא רשמתי לקרטה אבל הכנתי כרית כייפית כזו שאפשר לבעוט בה, להרביץ לה, לאגרף אותה, לחבק אותה, לישון איתה, וכל מה שעולה בדעתה של רותם. וזה נהדר כבר כמעט 3 שבועות שיש לה לאן לתעל את המרץ המיותר שלה. גם אצלנו המקרה חלש ואנחנו בלי תרופות בכלל לפי המלצות הרופאים שאיננו צריכות זאת. אני מקווה שהם יזכרו את זה גם כשנגיע בשנה הבאה לבית הספר. כולם אומרים לי עכשיו בגנים שהילדה נהדרת ומתחילה לקלוט ולהתארגן ואני מה זה מאושרת. שיהיה לך המון בהצלחה גם ותחבקי ותנשקי ותעודדי את הילדה המון. זה הבסיס להכל. נשיקות איריס.

יוניא

New member
לאיריס G לנו יש בן בן 6 מטופל

בריטלין כמו כן בטיפולים משלימים של תרפיה בתנועה ורכיבה טיפולית היום ירדנו מרוב הטיפולים שהוא עשה לפני שנה גם מבחינת תקציב וגם צורך לגבי הקרטה הכרתי משהי שעשתה לבן שלה קרטה טיפולי (בצפון הרחוק ) וזה לטענתה עזר המון לילד לגבי קרטה רגיל אני חושב שזה יעזור לא ניסנו עכשיו אנחנו מנסים כדור סל במקום פיזיותרפיה (לטענת הפיזיותרפיסטית זה יעבוד נפלא על חגורת כתפיים) ושמתי לב שהדרישות של המאמן היו קצת קשות בהתחלה אבל בסוף הוא נכנס לתלם אז אולי כל חוג ספור שדורש משמעת עצמית יעזור ושכחתי להגיד ברוכה הבאה יוני

למעלה