חדשה כאן.

nikkey

New member
חדשה כאן.

הסקרנות גררה אותי כל הדרך לכאן. מישו מוכן להסביר לי מה הרעיון מאחורי השם "מגלומניה" ואיך משתמשים בו בפורום, או שהשם... שלכם

ניקי, ניקי , ניקי

יש לך מזל שאני מצאתי אותך כאן ולא קפת (שברגע זה ממש מנסה להאריך איברים בגופה על ידי עשיה מאומצת של תנועות מצחיקות. מישהו שכנע אותה שזה יפה לבריאות). כי קפת לא מורחת משחה מאלחשת לפני החוקןוהחוקנים שלה כואבים יותר מללדת את אריק שרון בלידת עכוז. אגב, כל מי שבא מתקבל בחקינה, כך שאל תרגישי מיוחדת. לעולם אל תפתחי פתיל בפורום לפני שעברת טקס חניכה, או חניקה או חקינה. לעולם! נחמדה אליך תמיד, בוגו (אפילו שקפת אומרת שאני זונה ולא מוכיחה).

nikkey

New member
../images/Emo6.gif קבלת פנים מדהימה עשית

לי פה, רק תני לי להבין, שאתחיל להתכרע על כל מי שבא לי? כך זה עובד פה? ועוד. זה המקום לשחרר אקספרסיה שלילית? או, סדיזם רצוף? או חוויה מתקנת? הסבר בקשה, לפני שיהיה מאוחר. נחמדה אליך גם.

היא כבר מרגישה ותיקה

ככה זה, מאז שהפורום מאויש בעיקר בקפת ושלל פסבדוניקיה, ממצים אותו נורא מהר.

nikkey

New member
../images/Emo6.gif אני דווקא מכירה

בית אבות של מגלומנים שעדיין עובדים. אגב: כבר התחלתי להתכרע. איפה? שאני אעשה לך את העבודה. יאללה, תתחיל להרים את העצמות היבשות שלך, ותתחיל לחפש.

קפת

New member
את עושה לי אאוטינג?

איזו עוד הוכחה צריך לכך שאת זונה? בוגונביליה זונה, שתדעו. אבל זה נכון שאני עושה תנועות מצחיקות וגם לא מורחת משחות מאלחשות. נהפוכו. אני עושה תנועות מאוד מצחיקות ומורחת למטופלים חריסה לפני החוקן. אני גם מטפטפת כמה טיפות של טבסקו למי החיקון. מי אמר רקטום ולא קיבל בתחת?

אאוטינג שמאוטינג

קפת טוענת שאני זונה. אתם יודעים מה, שיהיה. היא צודקת. מה שהיא לא סיפרה לכם זה שאני זונה הוליסטית, שעובדת על אנרגיות ופותחת צ'אקרות. אצלי לי לא מריקים זרע, אצלי משפריצים קונדליני. זאת חוויה קוסמית שמקשרת את הנמצץ לישויות קוסמיות ולמורים קדמונים ובמקביל מעוררת את הילד הפנימי. שאנטי שאנטי אום. לא תקבלו אצלי בעמידה בחצר, רק בתנוחת לוטוס בחצר. בום שאנטי בום שאקטי. אני הפרוצה היחידה בארץ שעובדת עם קונדומים בטעם צ'אי ומעסה את הלקוחות בדאל מאקני שנשלח אלי במיוחד מפונה. את העדשים קוטפים מהאדמה שאושו עשה עליה את צרכיו המוארים. במקום סיליקון השתלתי קריסטלים. ואם אחרי הזהו בחצר יכאב לכם הגב, תקבלו רייקי בונוס וטיפה של פרחי באך על הלשון. אז בעזרת השם תתחברו לאור, כי הוא מצוי בכל אחד מאיתנו, בפנימיות הטהורה שלו. אור, אהבה ושפע בוגו ג'י בע"מ זונה הוליסטית ומוצצת רוחנית-אנרגטית

צ'אקרות בתחת* שלי

תגידי בוגו, מה נהיה איתך? מילא את מודה בזה שקפט צודקת, דבר שאני באופן עקרוני (ולא משנה מה הנסיבות) תמיד טוענת שהיא לא, הרי כולנו אחותו/תה של מישהו/מישהי ופועל יוצא מכך שאנחנו זונות. מילא תנוחת הלוטוס והקונדומים בטעם צ'אי, מילא העיסוי בדאל מאקני והשתלת הקריסטלים, מילא החוויה הקוסמית והרייקי בונוס- את הדברים האלו אני עוד יכולה להבין. אבל להצהיר על עצמך שאת זונה בע"מ? בע"מ? זה כבר היה יותר מידי בשבילי. כל זונה שלוקחת את עצמה בערבון מוגבל היא לא זונה. שתדעי. * מישהו אמר ציון?

צ'אקרות בתחת של אודי

אני לא לוקחת את עצמי בערבון מוגבל, להפך אני זונה הוליסטית. ה ו ל י ס ט י ת. המע"מ זה לצרכי מס. תביאי נראה את הצ'אקרה שלך, את יש לך קונדליני משו משו.

למעלה