חדשה כאן שלום לכולם אני חדשה כאן יש מצב שמיוז יבואו אי פעם להופעה כאן?
L liran610 New member 23/5/05 #1 חדשה כאן שלום לכולם אני חדשה כאן יש מצב שמיוז יבואו אי פעם להופעה כאן?
פ פונצית גירל האמיתית New member 23/5/05 #2 ברוכה הבאה! ../images/Emo13.gif אני מאוד מקווה שכן. אבל זה לא יקרה בזמן הקרוב לפי מה שזה נראה... ספרי לנו קצת על עצמך. איך קוראים לך, בת כמה, איזה להקות שומעת?
ברוכה הבאה! ../images/Emo13.gif אני מאוד מקווה שכן. אבל זה לא יקרה בזמן הקרוב לפי מה שזה נראה... ספרי לנו קצת על עצמך. איך קוראים לך, בת כמה, איזה להקות שומעת?
C C A R I S M A New member 23/5/05 #3 ש-ל-ו-ם-../images/Emo70.gif ברוכה הבאה לפורום המאגניב שלנו .אני אולגה . ואממ לא נראה לי... אנשים מפחיד מישראל. הם זונות. או שפשוט לא בזמן הקרוב...
ש-ל-ו-ם-../images/Emo70.gif ברוכה הבאה לפורום המאגניב שלנו .אני אולגה . ואממ לא נראה לי... אנשים מפחיד מישראל. הם זונות. או שפשוט לא בזמן הקרוב...
O O L g i T New member 23/5/05 #5 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif אני אולגה. ואני משועממת. ואני מקווה שהם יבואו, אבל זה עמוק עמוק בלב... אם להיות כנים, אני לא חושבת שיש סיכוי שהם יבואו
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif אני אולגה. ואני משועממת. ואני מקווה שהם יבואו, אבל זה עמוק עמוק בלב... אם להיות כנים, אני לא חושבת שיש סיכוי שהם יבואו