חדשה כאן

חדשה כאן

חדשה כאן וקצת מבולבלת. אנחנו אחרי IVF ראשון שלא הצליח. נשואים חמש שנים אבל לא כל כך רצים (אולי טוב ואולי לא). אני שמחה לקרוא שלא רק אני במצב המעצבן הזה. (א"כ בקרוב אצלכן לעבור לפורום השכן) אשמח לשמוע על מטפלים אלטרנטיביים בעלי הצלחות מוכחות, רצוי באיזור ירושלים: מה עושים? וכמובן כמה עולה.

זיסקלה

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה יקירה

לא יכולה לעזור בעניין המטפלים אבל בטוח תקבלי תשובות מהבננות . שיהיה בהצלחה !

בייבי4

New member
ממליצה על דיקור ורפלקסולוגיה

אני לא מאזור ירושלים ולכן לא יכולה להמליץ ספציפית על מטפל אבל במכבי טיפול דיקור סיני עולה 70 ש"ח ומומלץ מאוד. אני עושה קצת רפלקסולוגיה (100 ש"ח באופן פרטי) לפני הטיפולים בשביל הכיף והפינוק - מרגיע. אני בעד שילוב של טיפולים אלטרנטיבים. בהצלחה!

חגית 123

New member
יש משהי ברמות

זאת אישה מרוקאית זקנה שמטפלת ע"H מסאג' באיזור הרחם שווה להגיע אליה רק בשביל להכיר את הגוף שלך מבחוץ לבפנים. היא בדר"כ יודעת מה הבעיה ויש לה דרכים לטפל (אצלי היא אמרה). היא אומרת שיש לה הרבה תוצאות וכבר פגשתי כמה שהיא עזרה להם. אני הפסקתי ללכת כי רציתי הפסקה. היא מקבלת בימי שלישי, וזה עולה 80 ש"ח לטיפול. בהצלחה

פּוֹנְג

New member
ברוכה באה ../images/Emo140.gif

המלצות על מטפלים תוכלי לקרוא גם בלוחות הפורום (בשורה הכחולה למעלה)

ברוכה הבאה

אני מטופלת בדיקור סיני ובתמציות צמחים - אבל באיזור ת"א. שתהיה לך שהות קצרה כאן!

תודה רבה על קבלת הפנים

למרות החששות והפחדים להיחשף... איזה כיף שאפשר לשאול הכל ואפשר לקבל תשובות מהירות. כל הכבוד על הכנסת האורחים ומקווה שהבית הזה יההי זמני לכל האורחות והמארחות. לילה טוב ומלא חלומות נעימים.

עינת ב6

New member
הי חדשה כאן...../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

קודם כל ברוכה הבאה, ואני מאחלת לך שהייה קצרה ביותר ...
גם אני נשואה 5 שנים וגם אני אחרי -IVF ראשון שלא ממש הלך (טוב בעצם עכשיו אני כבר בפרוטוקול השני) וגם אני (וואו יצאו לי הרבה וגם אני...
) מאזור ירושלים...
אני למדתי רפלקסולוגיה ורפואה משלימה וממליצה בחום על דיקור סיני או על רפלקסולוגיה...
יש לך אפשרות לעשות את זה באופן פרטי או דרך קופ"ח ואז גם לקבל מחיר מסובסד(בין60-80 ש"ח - תלוי בקופה ובטיפול...).
בכל מקרה אני מכירה מישהי מקסימה מאזור ירושלים, שעובדת ברפלקסולוגיה וארומתרפיה על איזון האנרגיות בגוף, הקלת המתחים, איזון המע' ההורמונלית וחמום אזור הרחם...
לגבי דיקור סיני אני יכולה לנסות ולברר...
בכל מקרה שולחת חיבוק ואיחולי בהצלחה!

תשובה לב 6 ושאלה נוספת...

עינת ב 6 - תודה רבה על התשובה. האם לדעתך יש הבדל בין מטפלים פרטיים ומטפלים של קופת חולים מבחינת ... ? אני שואלת ונראה לי כבר שכן... כי מי שיש לו יכולת כלכלית ושם פותח לו קליניקה פרטית, אז אשמח אם תוכלי לשלוח לי את שמה , כתובתה של המטפלת שאת מכירה ואולי אני אנסה ללכת על הכיוון הזה כי אני מרגישה שלכבוד הטיפול השני אני צריכה עוד איזה חיזוק ובמיוחד אם הוא פינוקי וגם אם הוא לא יעלה כל כך הרבה כסף (למרות שאני עובדת כל כך קשה, ובטח מגיע לי...)

למעלה