חדשה כאן

חדשה כאן

שלום לכולן! קוראת ומזדהה, נהנית מהתמיכה. אני לפני נסיון אחרון של זריקות + הזרעות בפעם הבאה זה IVF. חוששת מאד, כבר לא תולה הרבה תקוות בנסיון הקרוב ומחכה ברעד לעבור לשלב הבא. נכון שזה קצת פסימי, אבל כבר אין לי כח להיות שמחה.

בולה101

New member
מוכרחים להיות שמח../images/Emo9.gif

אשמח לתת לך מעט חיזוקים. גם אני אחרי 5 הזרעות לא מוצלחות ועכשיו בתחילת הדרך ל I.V.F . הפסימיות של ההזרעה האחרונה מאד מוכרת וגם המעבר לשלב הבא כרוך בחששות רבים. אני שמחה להגיד לך ולכולכן בנות שהצפיה והשיתוף בפורום המקסים הזה עזרו לי ותרמו לי רבות להורדת מקדם הלחץ מפגישה הראשנה בעניין שהיתה לי היום. תודה רבה. ולך תותי- השד לא כל כך נורא. והדרך לפעמים מתארכת. אז הרבה סבלנות ואופטימיות חמודה. תחזיקי מעמד והרבה הצלחה

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. לפעמים יש רגעים פסימיים, חלקם מתארכים גם לימים פסימיים. אבל מתחת לזה האופטימיות חוגגת. כי הרי אם לא היינו אופטימיות, אף אחד לא היה מצליח לשכנע אותנו לנעוץ מחטים בעצמנו סתם כך בשביל הכיף
. אז בואי נסכם שפעם אחרונה ודי, ועוברים לפורום הריון, בסדר?
נועם

תודה!

תודה לכם בנות! נועם את צודקת בקשר למחטים, באמת במחזור האחרון שהזרקתי זה כ"כ כאב ולא הצליח ופשוט הרגשתי שזה ממצב הרוח הירוד בו הייתי, שאת כבר לא מאמינה בכלום ולא מבינה למה את עושה את זה בכלל?! שהרי כבר פעם רביעית ושום דבר לא קורה!! זה מתסכל!!! אבל מזל שיש כזה פורום להוציא את הכל ולאסוף כוחות מהבנות היקרות שכבר הגיעו רחוק ועברו כמעט ה-כ-ל!! מקווה שאולי הפעם זה יגמר בטוב!! לא רוצה לצפות יותר מדי כי כגודל הצפיה כך גודל האכזבה. אעדכן בהמשך תודה!! לילה טוב!

chompi1

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מקווה שלא תשארי פה לעוד הרבה זמן, וכבר אחרי הטיפול הזה תעברי לפורום הריון... הרבה בהצלחה, ושלא תגיעי ל- IVF בכלל!

Galit29

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני גם קצת חדשה, אבל אצלנו עוברים ישר לתוכנית המגירה, אין הזרעות ישר IVF והיום אצל דר' אשכנזי המדהים באמת, נעשתי הרבה יותר אופטימית. שיהיה לך הרבה בהצלחה....צריך להשלים עם המצב כי אין ברירה, להרים את הראש וללכת הלאה. בשורות טובות בקרוב.

לתותי ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

את חייבת להמשיך להיות חזקה, כי זה מה שנשאר לנו, התקווה הזאת. נכון שיש את הימים האלה שרואים הכל שחור, אבל תאמיני לי שזה עובר, אל תלחמי ברגשות האלה. גם אני חודש הבא עוברת לזריקות + הזרעה. אך עדיין ממתינה לתשובה חיובית. אמן מאחלת לך שהות קצרה בהחלט.

אפרסקה

New member
מאחלת לך הצלחה ושמחה ../images/Emo140.gif

לכולנו יש רגעי שבירה ורגעי משבר, בעיקר סביב מעברים, "עליית מדרגה" בטיפולים וכדו'. כל מה שאת מרגישה הוא טבעי והגיוני. מאחלת לך להפתיע אותנו ובעיקר את עצמך כבר בניסיון הקרוב!!
אפרסקה.

למעלה