חדשה כאן

חדשה כאן

שלום לכולם, כבר כמה ימים שאני עוקבת אחרי הפורום הזה ונראה לי נחמד. אינני דתיה/חרדיה, אני בחורה מסורתית ובעקבות הידיד שלי שהוא דתי, (הגדיר שהוא דתי מבני עקיבא). חשבתי להתוודעות קצת לפורום הזה אם אפשר. כי ראיתי שאתם חבורה מגובשת ונחמדה. אז אפשר להצטרף לפורום למרות שאינני דתיה כמוכם?

בוודאי שכן :)

חלקנו לא דתיים, וקצת מוזר לי להגיד את זה בכל פעם מחדש- גם אני לא דתיה אז ככה שאין לך מה לדאוג... שמחהלשמוע שאנחנו נראים קב' מגובשת

בואי נגדיר את זה ככה:

בס"ד חסר לך שלא תצטרפי לפורום הזה בגלל שאת לא דתיה, מלא אם לא היית מצטרפת בגלל שהחבר'ה פה לא משהו... מלא אם לא היית מצטרפת בגלל שהמנהלים פה לא משהו... מלא אם לא היית מצטרפת בגלל ש"תפוז" הם לא משהו... סתם................ בגלל שאת לא דתיה...? חסר לך ולא תצטרפי...

החבר'ה לא משו?!

ליאור.... אם אתה לא עוזב.. אני אעזוב......
ולא חרשנו ת'נושא.. אם אתה רוצה לפרוק עצבים..............
סתאאאאאאאאאם בחברות... מה קורה איתך?! לא שומעים אותך.... לא רואים אותך.............

tamarhp

New member
ברוכה הבאה!!!

אנחנו פתוחים לקבל את כולם, ודווקא יש לנו פה כמה חילוניים.... תמיד שמחים להכיר אנשים חדשים!! (במיוחד אנשים נחמדים...) וזהירות - הפורום ממכר!

וולקאם!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo140.gif

בטח שאת יכולה להכנס ולהשתתף...... כל אחד יתקבל בברכה....... אז יש לי רק לומר לך... תהני כאן פול
ובטח כבר אמרו.. אבל לא משנה...
הפורום ממכר......
והמשך יום מצווווווין לכולם!!!

איילת כ

New member
ברוכה הבאה

ולמה את חושבת שאכפת לנו אם את דתייה??? (אכפת לנו אבל לא בגלל זה...) ואת מוזמנת להיות בפורום כמה שבא לך....

../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

תמיד אנו מקבלים אנשים בזרועות פתוחות לרווחה... (את האמת גם אני די חדשה כאן, ושכולם אומרים לך שהפורום ממכר תאמיני להם)
גם אני נדבקתי במחלה הזאת
המשך יום נעים

../images/Emo24.gifתודה רבה לכולם!!!

באמת, אני מודה לכולכם על התגובות היפות עבורי. ריגשתם אותי קצת, בחיים לא קיבלתי פה 16 תגובות רק מפורום אחד (אז אני אקח את זה לתשומת ליבי
) ורציתי להבהיר למישהו שאמר כאן שאני חילונית. אז אני לא חילונית, אני מסורתית. חילוני הוא בדר"כ אדם שנגד המסורת ולעיתים גם הדת. אני לא. אני מאמינה באלוהים, אני מדליקה נרות שבת ושומרת חגים. אבל על יתר הדברים אני לא שומרת. (אולי אם לא היו לי הרבה עבוודות לעשות גם בשישי-שבת, הייתי שומרת את השבת , אבל כרגע זה לא ייצא לפועל) וזהו. אז אני שמחה שקיבלתי אותי בזרועות פתוחות ולב חם. ואני שולחת לכולכם חיבוק וירטואלי חזק וחם מכל ה-
הקטן שלי!!

שכחתי

עוד דבר להוסיף. אני יודעת גם איידיש מהבית. אבל לצערי, אינני יודעת לכתוב באיידיש. אבל אני מחפשת ספרים שילמדו אותי יותר על האיידיש ומאמרים על השפה עצמה.

יידיש??? מגנייב!!!! ../images/Emo13.gif

אולי תדברי עם סבתא שלי במקום שאני אשבור ת'ראש איך אומרים לה "שלום" באנגלית?
סתם... עוד לא אמרתי - ברוכה הבאה!!!!!!!!!!!!!!!!!
תהני פה........ שיהיה לך ממש כיף!!!!!!!!!!

למעלה