חדשה כאן

עמוקא

New member
חדשה כאן

מנסה את מזלי, אשמח לקרוא את דעתכם: מורשת חיים ========== ילדונת שלי, אם טרם הספיקותי – אם לא אספיק לעולם, כותבת לך שורות מחשבות, הגיגים – מן החיים עצמם איָחל ליום שאראה אותך גדלה, מתפתחת נושאת את ההגיגים, ומשחקת בהם את משחק החיים. אוהבת אותך, אמא. משולים חיי הנישואין לגן שעשועים: לכאורה, טרם הגעת אליהם – הם נראים כגן נפלא וקסום ניתן לשהות בו שעות של חדווה ושחוק, אך כפי שתמיד אני נוהגת לומר לך – יש להותיר תמיד טעם של עוד ... אני מתבוננת במתקנים השונים – והם דוברים בי את משחק החיים, הנה לדוגמא אותה הנדנדה, כתב עליה ביאליק – "נד נד, נד נד, רד עלה – עלה ורד"... ואני אומרת ילדונת – חיי הנישואין הם כמו נד נד פעם למעלה ופעם למטה ואם לא די בכך, הרי שאם לא תתנדנדי עם בן זוג שידע לדחוף ברגליו כלפי מעלה, הרי שתיוותרי למטה וכך גם להיפך... ישנם חיי נישואין שהם כמגלשה – מטפסים בזריזות לפסגה ובבת אחת – נמצאים למטה, אחר חבטה עצומה... אלו חיי נישואין לבודדים, אלו שיודעים לשחק רק עם עצמם... ישנן תקופות בחיי הנישואין שהן כסחרחרה: הן מתחילות בסערה כשהכל בתקופה זו אץ כבולמוס של מאורעות: אם תדעי להישען לאחור, ולהניח לעצמך לקבל את הדברים – לא תחושי את הסחרור ואת הקבס הנלווה אך אם תתנגדי – תחושי במחול הסחרור, הקבס יעלה בגרונך והטעם המר יהא מנת חלקך... ישנם גם סוסי פוני וסוסי פרא מן האגדות – שימי לב ילדונת, הם מחוברים לקרקע ולא כמו אלו מן האגדות, הם אינם בעלי כנף או קרן יחידה, אלו הם מקסמי שווא: וישנו ארגז החול המוצב במרכז הגן – ארגז החול הוא מקור ליצירתיות מופלאה בקלות הוא יכול להיות מקור חולות טובעניים או במקרה הגרוע, זירת התגוששות בוצית היי יצירתית ילדתי.. קחי את בחיר ליבך תמיד לגן השעשועים בדקי כיצד הוא מתנדנד איתך, בדקי האם הוא מתנדנד לבדו – האם מאפשר לך להתקדם למתקן הבא בקצב שלך או שמא הוא זה שמכתיב את הקצב וזכרי ילדה, החיים הם בימה אנחנו השחקנים ותמיד תמיד צריך לדעת לבחור את התפקידים שלנו הכי מתאימים...

עמוקא

New member
תודה SCALY

ברוך/כה הנמצא/ת לא הצלחתי לזהות זכר או נקבה מהמרת זכר (פורום כדורגל)

למעלה