חדשה כאן

חדשה כאן

הי לכל האנשים
הקיצ הוא שאני התחלתי להיות צמחונית לאחרונה, מתוך אידאולוגיה צרופה ולמרות תאוותי למאכלים שחס מלהזכירם שם העניין הוא שלאור היותי פוליטיקלי קורקט למהדרין ( שמאלנית, נגד כיבוש, פמיניסטית ונגד כפייה פסיכיאטרית) הרי שאיני יכולה להטיף מעל במת הפורום שלי על כך ששוללים את צלם האדם של אנשים הכלואים במוסדות פסיכיאטרים ועם זאת לתמוך אפילו פאסיבית על ידי אכילת שניצל בכליאת חיות בתנאים משפילים והריגתם בעינויים אז ויתרתי על כל מאכלי הבשר למרות שהם האהובים עלי כפי שכתבתי בפורום אחר (פמיניזם) הזכות של ברואי-האלוהים ( חיות? לא נשמע טוב. בני אדם הם לא וזאת גם לא מחמאה) לחיים נטולי יסורים , כליאה, פחד השפלה גוברת על הזכות שלי להנות מארוחת צהריים

המשך

אז נכון אני סובלת בארוחות הצהריים המסוייות שלי עכשיו גם בי עברה המחשבה מה זה עוזר שאני צמחונית? ופתאום הבנתי שהחסר הזה בארוחות צהריים טעימות כלומר אם אני כבר סובלת מחוסר המאכלים שאני אוהבת אז אני רוצה לגרום לאחרים לסבול כלומר יש את תחושת הלא פייר ולמה רק אני צריכה לשאת בנטל המוסריות לחיות? איכשהו ההתנסות במוסריות כלפי חיות על קיבתי גורמת לי לרצות לעודד אחרים לצמחונת בבחינת הישראלי הלא פראייר כלומר: הלך הרוח הישראלי ה´לא פראייר´ אומר שאם אני נושאת בנטל המוסריות לחיות ויושבת עם פרצוף חמוץ בארוחת צהריים כולם חייבים וכך הצמחונות שלי באותה ישראליות של ´לא פראיירית´ יכולה לעודד אחרים לצמחונות... ולסיכום: אעטה מסכת אודטה ואתן לכם ´טיפים´ מהמטבח שלי: סויה זה הכי טוב כ... ( מה לעשות נכון שיש אידיאולוגיה צרופה אבל עכשיו בא לי לרדת לרמת הקיבה ולא לרמת האונה הימנית מה גם שללא b12 זו לא תפעל ) כ... : א. מרק סויה סיני תימני (?) כן סויה- תירס- מרק תירס של קנור- נבטים ומלא חוואיג´ תימני!!!
ב.מרק סויה-צ´ילי- שעועית-תפוחי אדמה- פפריקה חריפה ומלא מלא חוואיג´ תימני!
ענבל
בברכה,
ענבל

לא לא לא לא לא.... ../images/Emo13.gif

נראה לי שלא הבנת את העניין: טבעונים וצמחונים אוכלים ארוחות-צהריים שוות פי 1000 מאוכלי הנבלות. סריקה קצרה בפורום תבהיר לך את הנקודה הזו... ביקור באחד ממפגשי הפורום תאיין לך כל ספק קל שאולי נשאר...
וכמובן - קבלי
. (תתעלמי מפרחים מזוייפים שיחלקו לך חברי פורום אחרים) [הם מפלסטיק] בהצלחה, ענבל יקרה....

הי ../images/Emo13.gif

ותודה תודה
סורי לא ישכנעו אותי אני הולכת להתאמץ ולבשל ולנסות כל מיני מתכונים אבל שורה תחתונה אני מרגישה כמו בארץ ישראל בתקופת הצנע או במחנה עבודה של הסובייטים
בכל מקרה גם אם זה לא יהיה טעים וימשיך להשאר פיכס ( כאשר כל מיני תיבולים ורטבים יורידו את רמת הקרטוניות קלקריות של הסויה ) זה עניין של הסבל של החיות הוא פי מליון יותר גדול מהעיקום אף ´פיכסה´ שלי הזכות לחיים ללא התעללות וסבל גוברת על הזכות לחיים ללא טעם קרטון..
לא? דרך אגב? איך טופו? מה הערך התזונתי שלו? וכמה עולה חבילה? |אייקון של מנסה לעבור משבבי קרטון לגוש מלט
|

שוב אני אומר:

שווה לבוא לאחת מפגישות הפורום כדי לנפץ את אמונות השווא שלך...

רק בשביל זה שווה לבוא למפגשי פורום?

וכן בהחלט שווה לבוא אליהם. יצא לך לטעום הרבה פסטות מעולות, וכדורי שוקולד מדהימים!

דורון ק

New member
צודקת-לא רק בשביל זה../images/Emo45.gif

אורי, באמת צריך להדגיש-חלק מהאמונות! יש כמה שבכלל לא אמונות שווא.

שששששש..... מצחיקה!

קודם נמשוך אותה למפגשים עם האוכל כפיתוי ("ילדה, רוצה סוכריה?"), ואז נבצע בה את זממנו (והיא תפגוש את המוצרים הטבעוניים של ג'ון). ליהי ליהי... תמימונת...

dylan

New member
ג'ון?? הממממממ.. השם מצלצל מוכר..

היתה פה מישהי כזאת פעם, לא?

Neta558

New member
איזה מסיתן! ../images/Emo46.gif

ברכת ברוכים הבאים בפורום מוצמדת תמיד לפרח הרשמי שלנו -
הפרחים האלה לא מפלסטיק! כדי להוכיח את הטענה, לקחתי עשרה סביונים וטעמתי אותם. התוצאה: חסר מלח! אגב, הנה הפרח שלך בחזרה -
ענבל-ברוכה הבאה

Eclipsed 0

New member
יפה מאוד...

נפלא שאת פעילה בנושאים חשובים שכאלה.
אגב, בקשר לשיר שבפרטים האישיים שלך - האם את זוכרת מי כתב אותו?

Eclipsed 0

New member
נתקלתי בו פעם אחת בלימודי היסטוריה.

הוא נכתב בגרמנית, כפי הנראה, כך שקשה למצוא אותו... בטח יש לו אלפי תירגומים לעשרות שפות...

מרטין נימלר.

הוא היה מפקד צוללת גרמנית במלחה"ע ה-I שהפך לכומר פרוטסטנטי רודף שלום. הוא נשלח למחנה ריכוז ע"י הגרמנים וכשיצא משם- זה מה שיצא: "כאשר הנאצים באו לקחת את הקומוניסטים, שתקתי; הרי לא הייתי קומוניסט. כאשר כלאו את הסוציאל-דמוקרטים, שתקתי; הרי לא הייתי סוציאל-דמוקרט. כאשר לקחו את אנשי האגודות המקצועיות, לא מחיתי; הרי לא הייתי איש האגודות המקצועיות. כאשר באו לקחת אותי, לא היה עוד איש, שיכול היה למחות."

ד"א - היסטוריונים רבים טוענים כי...

מדובר בגניבה ספרותית... אבל אני ארחיב על זה בהזדמנות אחרת... אני עסוק מדי בללקק את הפצעים.

אה, ככה?!

אלון, העם דורש מעגלים! תזיז את הלאפות שלך לכאן ותתחיל לשפוך...
[רוצה נחמה? בבחירות הפנימיות בבי"ס שלי: מרצ- 53(!) מנדטים (!), עבודה- 13, ליכוד-11... הנה לך!
]

אוקיי....

ישנו שיר שנכתב ע"י אלמוני בשם "התליין", משערים שהוא נכתב בתקופת המשבר הכלכלי הגדול של ארה"ב, והוא מזכיר מאוד את "בתחילה כשלקחו את הקומוניסטים..." (אותו עיקרון, מנוסח רק בצורה ארוכה יותר...) היסטוריונים רבים טוענים כי נימלר הכיר את השיר ופשוט מיצב אותו לתקופה המזעזעת של אירופה באמצע-תחילת המאה ה-20.

למעלה