חדשה כאן

חדשה כאן

הי בנות...
נעים מאוד וכיף לדעת שיש מקום כזה.. בכל אופן אני בדיוק שנה אחרי הפלה ומאז אנחנו מנסים ללא הצלחה. החודש קיבלתי טיפול באיקוקלומין אבל האמת שאין ממש סיכוי שנקלטתי כי בעלי היה בחול וקיימנו יחסים בדיוק ביום ה 14 .עשיתי ביום חמישי בדיקת פרוגסטרון ( יום 21) והתוצאה היתה 89 . זה לא גבוה מידי? מה זה אומר? בהריון הראשון שלי לפני ארבע שנים היה לי הריון מחוץ לרחם ככה שאני ממש חוששת. אשמח לתובנות שלכן.

טוליתי

New member
הפרוגסטרון תקין,

למיטב ידיעתי, אין ממש דבר כזה "גבוה מדיי" כשמדברים על פרוגסטרון בשלב הלוטאלי, השלב שבו אתצ נמצאת.
&nbsp
האם את מטופלת אצל רופא פוריות? האם עשית מעקבי אולטראסאונד תוך כדי נטילת האיקקלומין?

תודה על התשובה...

הי...
הרופא נשים שלי מומחה בפוריות אבל החודש אמר שלא יעשה מעקב אולטראסאונד אלא כרגע מסתפק בבדיקת דם. בהריון הקודם שלי גם כן נטלתי איקקלומין והאמת הוא עשה מעקב אולטראסאונד וישר נקלטתי... הפעם לא יודעת מה קרה לו...
לגבי הפרוגסטרון חודש שעבר עם כדור אחד היה פרוג 28 שאמר שזה לא מספק אותו והוא נמוך מידי...והפעם כאילו מרגיש לי משהו לא תקין..
אני גם סובלת כבר יומיים מכאיבים איומים במפשעה... זו תופעה ידועה?

טוליתי

New member
לגבי הכאבים, קשה לדעת

מיחושים בטיפולי פוריות הם די שכיחים.
פרוגסטרון של פחות מ-40 בשלב הלואלי נחשב באמת נמוך.
בילד הבא אל תסכימי ליטול איקקלומין בלי מעקב US. לאיקקלומין יכולות להיות השפעות קשות, החל מדיקוק ריקית (דבר שמוריד את הסיכויים להריון תקין), ועד לריבוי זקיקים וסיכון להריון מרובה עוברים, ולכן חשוב להיות במעקב.
&nbsp
בהצלחה

למעלה