חדשה כאן

חדשה כאן

בינינו, קצת נבוכה כי אני לא מצליחה ליצור פרופיל אנונימי, אבל אולי זה מה שצריך להיות, שאהיה גלויה וחשופה... בכנות.

אני בת 31, עברתי די הרבה התאהבויות, מערכות זוגיות קצרות כשהארוכה ביותר שהייתה לי הייתה של שנה וחצי וגם גרנו יחד.
נפרדנו לפני יותר משנה. כבר כמעט שנתיים בעצם.

מאז אני בהרבה התלבטויות, מחפשת מה המשמעות של זוגיות עבורי, להתמודד עם הפחדים שיש לי סביב כניסה למערכת זוגית משמעותית.
כרגע אני לבד אבל זה גם קצת מבחירה, מעין רצון לקחת כמה צעדים אחורה וללמוד מחדש. במיוחד אחרי כמה התאהבויות שממש התאהבתי מכל הלב, ונתתי אמון, אולי מהר מדי, ומאוחר מדי הבנתי את התמונה- או שזה מישהו שלא גילה לי שהוא כבר לא פנוי, או שזה מישהו שלא היה יכול להיות בינינו כלום כי הוא טיפל בי וזו הייתה עלולה להיות חציית גבולות, ובדרך כלל המשותף לכל אלה שלא הסתדר לי איתם- זה שאני הרגשתי המון אליהם, קראתי את היחסים בינינו בצורה לא נכונה- פירשתי מסרים ידידותיים כמסרים רומנטיים, סיפרתי מהר מדי הרבה מהעבר שלי, אולי הייתי יותר מדי פלרטטנית, אקטיבית וזה הרתיע אותם...

עכשיו יש מישהו שאני לומדת אצלו, כבר כמעט שנה, ומההתחלה הרגשתי אליו דברים, אבל בגלל שאני לומדת אצלו אני לא יודעת איך לשנות את התמונה למשהו רומנטי יותר, או לדעת אם בכלל שווה לי לוותר על המסגרת הלימודית אתו כדי לראות מה קורה, אם מתפתח משהו, אם הוא מתגעגע...

אני פתוחה ללמוד. מוכנה לצאת מאזור הנוחות שלי. ואין יותר לצאת מאזור הנוחות שלי מאשר לכתוב על זה בפורום לייעוץ רומנטי, ועוד בשמי האמיתי.

היי שיר. גלוי וחשוף. כמה אומץ!

בד"כ רק מציצה כאן ולא כותבת. אבל החשיפה שלך ריגשה אותי.
בחרת בכוונה פורום שיש בו מיעוט משתתפים?
יש פה אנשים שיש להם דברים מעניינים לומר
למשל, מנהלת הפורום תמיד עונה תשובות רגישות ולעניין! :)
אבל יש כאן ממש מעט אנשים. ומספר התגובות בהתאם.
זה מה שחיפשת?

כתבת "פורום לייעוץ רומנטי"
חשוב שתדעי שאין כאן יועצים מקצועיים :)

בקשר לדילמה שהעלית,
חסרים פרטים.
למשל:
- כמה זמן נשאר לך עד לסיום הלימודים אצלו? האם אפשר לחכות עוד קצת עד לסיומם או שמדובר בשנים?
- כמה חשוב לך מה שאת לומדת?
- אם לא תמשיכי ללמוד אצלו, האם זה אומר שתוכלי להמשיך אצל מישהו אחר? או שאת מוותרת על הלימודים האלו?
- את מרגישה אליו, האם את יודעת מה הוא מרגיש?
- מה שאתה מרגישה אליו מפריע לך בהתנהלות היומיומית? מפריע לך ללמוד?

אולי השאלות האלה, גם אם תעני עליהן בינך לבין עצמך, יעזרו לך להחליט מה נכון לך.
לשקול רווח מול הפסד.
איך לשנות את התמונה? אם תחליטי "ללכת על זה", אני בעד תקשורת ישירה. (כבר הוכחת כאן שאת אמיצה :)).

היי, אהבתי את הכינוי שלך, קולע בול

לא חשבתי על מי כאן וכמה אנשים, כמו הכינוי שלך, שלחתי את המסר בבקבוק על פני המים, לראות מי ימצא...
&nbsp
לשאלותיך:
-אלה לא לימודים תחומים בזמן, זה חוג של פעם בשבוע.
-התופים מאוד חשובים לי, בעיקר בשביל הנשמה אבל אולי יום אחד גם אוכל להיות מתופפת מקצועית להקלטות והופעות, בכל מקרה זה משהו שמעשיר לי את החיים ועושה אותי מאושרת, עוד לפני שהגעתי אל המורה הזה, למדתי גם בתיכון שנתיים.
-תמיד אוכל ללמוד את זה בעוד מקומות, אבל אותו אני אוהבת
-אני בהחלט מרגישה ממנו חיבה אבל לא יודעת להגדיר אם יש כאן משהו מעבר לזה. הוא לא פלרטטן או מהטיפוסים שאפשר לראות מלא תמונות שלו עם בחורות, במסיבות, מאוד רגוע כזה.
-מה שאני מרגישה לא מפריע לי ללמוד, אולי להפך זה מתמרץ אותי להתאמן יותר ולרצות להרשים אותו.
-האומץ שלי והישירות שלי לא תמיד עזרו לי. אולי רק עזרו לי להבין שהאדם שמולי לא מסוגל להתמודד עם הישירות שלי.
&nbsp
תודה לך על השאלות החשובות.

ברוכה הבאה

אהבתי את מה שכתבת ואיך שכתבת...
יש דברים מסויימים שמאוד הזכירו לי את "עצמי של פעם".
יש לי שאלה, האם מי שאת לומדת אצלו גם מרגיש כמוך? האם יש כאן פירוש נכון, אם להשתמש במה ששיתפת על עצמך מהעבר?
זה קודם כל. אם זה משהו הדדי, למשוך את זה לכיוון רומנטי זאת פחות בעיה.
העניין של הלימודים - זה נושא חשוב- במידה וכן אפשר לפתח קשר רומנטי, מה המשמעות של זה מבחינת הלימודים?
האם זה שווה את זה? מה יותר חשוב לך?
אלו הרבה דברים לחשוב עליהם עם עצמך.
הלוואי ויכולתי לעזור יותר, אני אומרת מה שהייתי אומרת לכל חברה שהיא :)

ברוכה הנמצאת

ותודה על קבלת הפנים החמה, כמו שעניתי לזו מלמעלה, אני לא בטוחה מה הוא מרגיש אליי. חיבה- בטוח. מגיעים לדבר גם על נושאים ועניינים שמעבר לשיעור עצמו. הרבה בעניין ההגשמה העצמית והדיוק הפנימי. לפעמים דברים עמוקים ולפעמים גם צחוקים וכיף.
אני מרגישה שיכול להיות שיש משהו, רק שאני לא יכולה לדעת את זה מההתנהגות שלו אליי כי הוא שומר על גבולות של מורה- תלמידה אתי.
&nbsp
אני גם לא יודעת מה זה יעשה ללימודי התופים שלי ובינינו לא הייתי רוצה לאבד אותו בתורה מורה שלי כי הוא מעולה לי.

אז

נראה שהתשובה כבר אצלך :).
כרגע נראה ש את מעדיפה להלום בתופים ולהתעלם מהלמות הלב :).

שלום

אפשר להפוך קשר ידידות לחברות, צריך זמן. היי נחמדה לאנשים שאת אוהבת והראי להם כמה הם חשובים לך, ולפי התנהגותם אליך ומידת הנתינה שלהם תדעי מה הם מרגישים. תני בעיקר הרבה דאגה כנה.
&nbsp

היי

לא שאני מבין גדול (ראי את שאלתי אני), אבל הניסיון מחייב את השימור של הלב והנפש ולתת לכל דבר זמן אמיתי להתבשל טוב. אמנם עניין הסבלנות וריגוש יוכל להוות מכשול, אך זה בהחלט שווה - כי הזמן עובר מהר והשימור העצמי יקר שבעתיים.

בהצלחה במוסיקה ובלב!!!

למעלה