חדשה כאן

Ofra m

New member
חדשה כאן

שנים אני יודעת שאני סובלת מפברומיאלגיה אך הרופא שהלכתי אליו לפני 10 שנים שלל זאת לאחרונה בברור חדש סוף סוף קוראים לכאבים בשמם, רופא תעסוקתי נתן לי לעבוד 6 שעות ליום במקום שש והוא אמר שעוד חצי שנה נראה מה קורה...ושאדע שזה הולך משעות המחלה שלי, כרגע יש לי 98 ימי מחלה עד סוף השנה הנוכחית כך שבמתמטיקה אני גרועה וכמה שאני מנסה לחשב כמה זמן יש לי בכדי לנצל את הפחתת השעות....העניין שבשנה הבאה שוב יהיו לי שוב 30 ימים שמגיעים לי.....אני חוששת שכשימי המחלה יסתיימו יתחילו לקזז לי בשכר...זה מה שהבנתי.....האם מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בבלאגן כי אני די המומה מהסיפור עדיין

Ofra m

New member
ועוד שאלה

אני כיום עובדת משבע עד שלוש....האם המנהלת שלי יכולה לומר לי להגיע לא מהשעות הללו אלא יותר מאוחר כדי שאסיים בשלוש...לי כמובן מתאים לצאת יותר מוקדם

ברוכה הבאה

קודם כל זה כבר שלב טוב שיש לך אבחון, ושיש איזושהי הקלה מצד רופא תעסוקתי. ושזה גם מוכר לך כימי מחלה. זה משהו שאני רק פנטזתי עליו

את השאלות הספציפיות שאת שואלת צריך להפנות למומחה בתחום דיני עבודה. ובטח גם תוכלי למצוא באינטרנט את החוקים לגבי ימי מחלה.

חשבון..??!! אני לא מסוגלת לספור עד שלוש, עם האצבעות, בלי להתבלבל
. אבל יש פה מתמטיקאיות שאולי יוכלו לעזור.

פעם היה, ונדמה לי שהחזירו את זה, מענה טלפוני במשרד התעסוקה שנותן ייעוץ חינמי בטלפון, בנוגע לשאלות על זכויות עובדים. נראה לי שכדאי לך לברר בדיוק מה אפשרויות התמרון שלך, כדי לנצל את זה בצורה המיטבית לך.

נראה לי שגם בביטוח לאומי אפשר לקבל ייעוץ כזה. כי למעשה מי שמשלם על הימים האלה זה הם.

וזה גם כמובן תלוי בנכונות של המעסיק לבוא לקראתך ולמצוא את הסידור שיהיה הכי מתאים לשני הצדדים.

בהצלחה, מקווה שהירידה בשעות העבודה תעזור לך להרגיש יותר טוב, ולחזור לתפקוד מלא עד שתגמר לך המכסה הזו, מבלי לפגוע בשכר.

Ofra m

New member
היי

תודה לך, אני עדיין בהלם...לא אכלתי כל היום כי אני עוד לא מבינה לאן זה יוביל ואיך זה יגיב מצד הסובבים בעבודה..הבוסית והצוות שרוב הנטל יפול עליהן

כן, זה תהליך
: לעכל, להבין, לעבד

תקראי קצת דברים שנכתבו פה בפורום. היו לאחרונה לפחות שני דיונים שנגעו לעבודה וככה.
אולי זה ייתן לך כיווני מחשבה ועידוד..

מילת המפתח עם המחלות האלה היא: לאט, לאט.

אבל זה לוקח זמן להפנים. וכשאת יותר ברורה לעצמך, כך יהיה קל יותר גם לסובבים אותך לקבל ולהבין.

ואם זה עוזר לך אז כולנו היינו בשלב של ההלם שאת נמצאת בו עכשיו והחוסר ודאות וכל זה. אז רק תדעי שיש עוד אנשים שמבינים בדיוק מה שאת עוברת ומרגישה.

ברוכה הבאה

תתחדשי על האבחון. נחמד שיש לזה סוף סוף שם ואני מקווה שזה יביא לך גם קצת הקלה וטיפול מתאים.
אין לי עצות משפטיות בנושא בנוגע לימי מחלה וכו', אני מקווה שמישהו יוכל לעזור. אם לא פה אולי גם בפורום דיני עבודה בתפוז.

שיהיה לך המון בהצלחה ורק בריאות

למעלה