חדשה כאן..

AnnLev

New member
חדשה כאן..

שלום לכולכם.

לאחרונה אני מוצאת את עצמי במצב מתסכל ביותר. וחשבתי שאולי מישהו מכם יוכל לייעץ או לסייע.
אני כנראה סוג של א-מינית. מאוד אוהבת מגע, ליטופים, חיבוקים, נשיקות וכל מה שמביע חיבה, אהבה, דאגה וכו'. אבל לא מסוגלת להנות ממש מיחסי מין ובאופן כללי מעדיפה להמנע מהם. החלק היחידי שנעים לי בכל העניין הזה הוא החיבה שכרוחה בזה.

הבעיה היא שאני מאוד רוצה זוגיות אמיתית. אבל לא יודעת איך למצוא אותה.
ניסיתי כמה פעמים ליצור קשר עם בחורים מלוח המודעות כאן, אך שום דבר לא הצליח. מצאי האופציות מאוד מצומצם, וגם נראה שישנן יותר נשים מגברים שמחפשים קשר עם נשים. גם אזורי המגורים השונים לא מקלים על המצב.
חשוב לציין שאני מאוד סגורה, ולא מסוגלת לדבר על כך עם אנשים שמכירים אותי, אני מניחה שגם זה לא עוזר "לפתוח דלתות".

היכן אוכל למצוא את השותף שלי לחיים?
אשמח לשמוע רעיונות, הצעות, היכרות...

תודה :)

k500

Active member
מנהל
ברוכה הבאה

כמו שכתבת, ייתכן ואת סוג של א-מינית, אבל אנחנו לא מאבחנים, כידוע, את זה את תוכלי לדעת אך ורק בעצמך על סמך מה שנראה לך מתאים להגדרה.
כעיקרון, א-מיניות היא לא הגדרה אחת סגורה, אלא בעלת מנעד שתוכלי למצוא בו דברים שאת מרגישה שייכת אליהם כמו עניין המגע, חיבוקים ושאר המחוות הפיזיות הזוגיות. אפשר להיות א-מיניים בזוגיות כמו זו שאת מתארת, כאשר שני בני הזוג מגדירים מראש מה הם רוצים או מוצאים עצמם חווים דברים משותפים בזוגיות הזו. ככה שני הצדדים מרוויחים זוגיות כפי שנוח להם.

עכשיו לחלק הפחות קל. למצוא את בן הזוג החלומי הזה. זה נכון שאין הרבה א-מיניים ופחות מזה א-מיניים גברים ופחות מזה א-מיניים גברים מהאזור שלך ונוכל להמשיך ולצמצם את זה לאחד, אבל אנחנו בפורום של אופטימים (לפחות ככה אני מקווה..) ולכן מה שאוכל להמליץ לך עליו זה להיות פעילה בפורום, להשתתף בדיונים, לבוא למפגשי פורום ולהמשיך לבדוק את האפשרויות של לוח המודעות, כך תגדילי את הסיכויים למצוא בן זוג הרבה יותר מאשר בצורות אחרות.

נכון, זה לא קל ולא קורה בקצב שאנחנו מצפים לו, אבל זה הרבה יותר ממה שנוכל להשיג בלי הפורום והקהילה הא-מינית שנוצרה ומתהווה כאן עם השנים. בהצלחה

כמוך, כמוני...

מכירה את הבעיה ולצערי חוץ מלהציע מעורבות בפורום ומעקב אחרי הלוח, אין לי עיצות נוספות.
מאחלת לך שתצליחי למצוא את הבחור המתאים למרות הקושי.

AnnLev

New member
תודה

תודה K500 וורוד עם נצנצים על קבלת הפנים :)
(סליחה שעבר הרבה זמן מרגע כתיבת ההודעה)

שלומלום, אני מצטערת אך כבר צינייתי שאני לא פתוחה מספיק לדבר על כך, ובטח שלא לכתוב על זה בפורום.
אם מישהו מתעניין, הוא מוזמן לדבר איתי אישית ולנסות להכיר. בהמשך לכך יעלו כמובן גם דברים מסוג זה, וניתן יהיה להחליט על התאמה.

אני לא מחפשת להגדיר את עצמי. בשלב זה אני יודעת בדיוק מי אני. הגעתי לכאן לא כדי לחפש הגדרה, אלא מכיוון שהאמנתי כי כאן יש סיכוי שאמצא את מה שאני מחפשת :)

למעלה