חדשה כאן :]

al19

New member
אה.. איך שם ?

אני לומד בשנקר (עוד מעט למדתי)
איך בHIT ?

tamaguchi girl

New member
מה אתה לומד בשנקר?

הייתי שם לפני שנתיים בתערוכת בערוכת בוגרים של עיצוב, אבל המקום פחות התאים לי מבחינת אופי..לא ראיתי את עצמי לומדת שם.

לגבי HIT, לא למדתי שם אבל לפי מה ששמעתי מאנשים שאני מכירה- היחס אישי, והרמה בעיצוב גבוהה מאוד (לגבי שאר התארים פחות התעניינתי
) והתואר נחשב מעולה בעבודות אחרי..שזה חשוב מאוד.

al19

New member
סורי.. רק עכשיו שמתי לב...

מכל מה שאני רושם לפעמים דברים יכולים להעלם מהעניים שלי ...
אממ...
מבחינת אופי אין מקום שהייתי מעדיף יותר.. זה ממש מרגיש לי כמו הסרט HAIR או כמו איזה שהוא סרט מוסיקלי על בתי ספר למוסיקה שכולם במיזדרון צעירים כאילה, ומאוד ארטיסטים .. כל אחד שם הוא אומן :) ומרגישים את זה באווירה את הולכת בחדרים רואה חדר שמישהי מלבישה שם שמלה על בובה, חדר אחר קבוצה של אנשים שמדברים על לוגו, עוברת בחדר מחשבים ורואה מלא אנשים עושים לוגוים ובניינים וכאילה, ואז במזדרונות או בכל מקום שאפשר אנשים בונים מודלים ופסלים ודברים..
ההרגשה מדהימה לפי דעתי.
HIT, מגניב .. לא הייתי שם ..
מה אני לומד ?
עיצוב ופיתוח משחקי וידאו .... זה קורס חיצוני (די חנוני אה ?)..

tamaguchi girl

New member
זה בסדר :)

זה נשמע האמת הרבה יותר טוב ממה שזכור לי. אולי סתם כי נפלתי על היום של הפתיחה ועם כל הלחצים של כולם כנראה שזה נראה אחרת מהצד :)

וזה לא נשמע חנוני, דווקא מעניין מאוד!

erol erol1

New member
היי רויות ברוכה הבאה

אני גם מחולון:] חולון עלהמפה
מה את מתחילה ללמוד?

tamaguchi girl

New member
תודה רבה!

אני מתחילה ללמוד עיצוב תקשורת חזותית, בHIT בחולון. אין כמו ללמוד רבע שעה מהבית :]

ברוכה הבאה לפורום שלנו רוית

אני גם חדש כאן
. כל הודעה שלי, היא הודעה חדשה. כל שניה שעוברת, היא שניה חדשה, שלא היתה כדוגמתא, ולא תיהיה עוד לעולם. ויש לנו (אני מקווה), עוד איזה 2 או 3 מילארד שניות לחיות. (בגיל 31 ושלושת רבעי, 31.75, מגיעים למילארד שניות, שווה לחיות).

אני אלון. בן 36 ,מליד חולון (קריית שלום, דרום תל אביב, ליד חולון).
עבדתי ולמדתי.
גם אני מכור לתפוז בעברי, וגם בהווה, חזרתי לפורום לפני תקופה מסויימת.
כשהחלפתי לאחרונה אחרי כ11 וחצי שנים, החלפתי את המייל שלי של תפוז, מהוטמייל לג'ימייל, ואז אני יותר בפורום, בזמני הפנוי.

חפרן ראשי בפורום, וזקן השבט. (לא רואה את זאדק החולוני בסביבה).
.
מקווה לסיים את משמרת החפירה שלי הלילית, בפורום, לפני 3:00 בלילה.

ברוכה הבאה, והרבה בהצלחה.
(יש גם כיבוד,
ולא אכלתי עדיין ארוחת צהריים היום\הלילה):).
א.א.
=]

erol erol1

New member
לימודים מעניינים

יש לי כמה אנשים שאני מכיר שסיימו עכשיו שנה ב' בתקשורת חזותית
מאוד מרוצים
שיהיה בהצלחה

למעלה